Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2019 13:48

Ευθεία αμφισβήτηση της οικονομικής διαχείρισης της εποχής Μπαΐλη από Γεωργάκο, Ροπόκη – Το “Λεφτά υπάρχουν” και οι... τράπεζες (photos)

Σε μία έντονη αντιπαράθεση για την οικονομική διαχείριση του Δήμου Πρέβεζας επί θητείας Χρήστου Μπαΐλη εξελίχθηκε η ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας το απόγευμα της Τετάρτης με θέμα: “Έγκριση Ισολογισμού και απολογισμού του Δήμου Πρέβεζας, οικ. Έτους 2018”.

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν και ενημέρωσαν το σώμα (δείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ του atpreveza.gr, με τις εισηγήσεις και την έκθεση του ορκωτού λογιστή), ο προϊστάμενος της οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου Πρέβεζας Κωνσταντίνος Φούντογλου και ο ορκωτός λογιστής Φαίδων Τζώρας, οι οποίοι και ανέλυσαν τα οικονομικά πεπραγμένα του Δήμου για το 2018, με την επισήμανση του κου Τζώρα ότι είχε γίνει τελικώς λάθος που διευθετήθηκε με τους τραπεζικούς λογαριασμούς του Δήμου που δεν ήταν εγγεγραμμένοι στα βιβλία.

Ακολούθησε η παρακάτω συζήτηση:

IMG 8964

Βασίλης Κωστούλας (δημοτικός σύμβουλος παράταξης “Στροφή στο Μέλλον”): “Αναφέρετε ότι δεν έχει γίνει φορολογικός έλεγχος. Τι επιπτώσεις μπορεί να έχει αυτό για το Δήμο;”

Βαγγέλης Ροπόκης (Αντιδήμαρχος Καθαριότητας): “Βλέπω ένα ποσό κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ, που είναι προς τρίτους. Ήταν αδυναμία μας να εισπράξουμε; Να πληρώσουμε; Ήταν ταμειακή αδυναμία; Γιατί τόσο μεγάλο ποσό;”

IMG 8923

Κωνσταντίνος Φούντογλου (προϊστάμενος της οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου Πρέβεζας): “Είναι τα ποσά που εισπράξαμε από τρίτους. Είναι κρατήσεις. Εισπράττονται και αποδίδονται. Δεν έχει σχέση με οφειλές. Έχουν αποδοθεί. Για το φορολογικό έλεγχο. Φορολογούμαστε μόνο για τα ενοίκια. Αυτό το κάνουμε”.

Φαίδων Τζώρας (ορκωτός λογιστής): “Ένας ελεγκτής απλά διατηρεί μία επιφύλαξη”.

IMG 8947

Μιχάλης Γεωργούλης (σύμβουλος της παράταξης “Ανυπότακτη Κίνηση για τα χωριά και την πόλη της Πρέβεζας”): “Για το ανείσπρακτο. Κάτι παραπάνω από 5 εκατομμύρια ευρώ. Υπάρχει καταμερισμός αυτού του ποσού; Από ποιους τα απαιτούμε;”.

Κωνσταντίνος Φούντογλου: “Το 99% είναι από νοικοκυριά”.

IMG 8953

Λάζαρος Πιπιλίδης (σύμβουλος της παράταξης “Δημοτική Συνεργασία”): “Η σημερινή εικόνα του Δήμου είναι η πιο ωραία. Πιστεύω ότι είναι από τους καλύτερους Δήμους στην Ελλάδα. Μαζί μου έφερα και έναν ισολογισμό όταν αναλάβαμε. Θα σας πω μόνο ότι όταν αναλάβαμε το Δήμο Πρέβεζας, το 2011 οι βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις μας ήταν 8.126.000 και οι απαιτήσεις μας 2.291.000 ευρώ. Δηλαδή αν όλες τις απαιτήσεις τις ρευστοποιούσαμε καλύπταμε μόλις το 25% των υποχρεώσεών μας. Στις 31/12/2018 οι μεν απαιτήσεις είναι 9.000.0000, οι δε υποχρεώσεις μας είναι 2.257.000 ευρώ. Έχουν αντιστραφεί τα πράγματα. Και μόνο το 1/4 των απαιτήσεων να ρευστοποιηθεί ξοφλάμε όλες τις υποχρεώσεις μας. Αυτό λέει πάρα πολλά. Και στα ταμειακά διαθέσιμα 6.142.000. Όταν παραλάβαμε το 2011 ήταν ελάχιστα.

Ο κ. Μπαΐλης πέρασε κατασχέσεις. Ακόμη και της μισθοδοσίας του προσωπικού. Πιστεύω τα καταφέραμε. Ο Δήμος έχει ένα πολύ καλό μαξιλάρι. Υπάρχουν 4.000.000 ευρώ για να ασκηθεί με αποφάσεις μας, η όποια κοινωνική πολιτική, τιμολογιακή πολιτική στα τέλη του Δήμου.

Να πω ότι και η αντιπολίτευση στήριξε τις αποφάσεις στην οικονομική επιτροπή. Για εμένα ήταν μια ηθική υποχρέωση και γι' αυτό δε θέλησα να πάρω αμοιβή από την Αντιδημαρχία. Το χρωστάω στην Πρέβεζα. Γιατί η Πρέβεζα είναι εκείνη η πατρίδα που κράτησε τα προσφυγόπουλα, όταν τους γονείς μας δεν τους δέχονταν καμία πόλη στην Ελλάδα. Η Πρέβεζα άνοιξε την αγκαλιά της και κράτησε τους πατεράδες μας. Πάντα θα είμαι στη διάθεση του Δήμου και των δημοτών”.

IMG 8962

Χρήστος Μπαΐλης (επικεφαλής της παράταξης “Δημοτική Συνεργασία”): “Αναλάβαμε να διαχειριστούμε τη μεγαλύτερη οικονομική κρίση, αλλά και να υλοποιήσουμε τη μεταρρύθμιση του ''Καλλικράτη'', χωρίς τους ανάλογους πόρους. Καταφέραμε ο Δήμος μας από τους 14 κόκκινους Δήμους για χρεωκοπία το 2011 να είναι μέσα στους καλύτερους Δήμους το 2019.

Δώσαμε μάχες σκληρές. Έγινε συλλογική δουλειά. Είναι και στοιχεία που δε φαίνονται. Πληρώσαμε 19 εκατομμύρια ευρώ για χρέη. Και δεν πήραμε ούτε ένα δάνειο. Με αυστηρή διαχείριση, νομιμότητα και διαφάνεια. Αυτά τα χρήματα δεν είναι κανενός Δημάρχου, κανενός Αντιδημάρχου και κανενός Προέδρου. Είναι χρήματα του πρεβεζάνικου λαού και απαιτούν σεβασμό.

Παρακαλούσαμε με τον κ. Φούντογλου στο Υπουργείο να πάρουμε 400.000 ευρώ για να πληρώσουμε τους υπαλλήλους. 82% περικοπές στη ΣΑΤΑ. Έχουμε ηθική υποχρέωση στα παιδιά μας να κρατήσουμε όρθιο τον τόπο αυτό”.

IMG 8942

Βαγγέλης Ροπόκης: “Ήμουν κι εγώ στην παράταξη Μπαΐλη. Να ενημερώσω από τη δική μου πλευρά πως είδα τη διαχείριση. Θα είμαι ειλικρινής και πιστεύω η τελευταία κρίση θα είναι των πολιτών και δική σας. Στην πραγματικότητα τα χρέη ήταν πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ. Ποιος έλεγε την αλήθεια ή όχι, ας μιλήσουν καλύτερα τα νούμερα. Φτάσαμε στις εκλογές, χωρίς πετρέλαιο, το ένα το άλλο...

Έχω μάθει να χάνω και να κερδίζω. Οι εκλογές δεν είναι σίγουρες για κανέναν. Άρα δεν είμαι ευχαριστημένος για το 1,5 εκατομ. τότε που είχαμε ταμειακό υπόλοιπο. Έπρεπε να το δώσουμε στην κοινωνία εκείνη την εποχή. Αυτή είναι η δική μου αντίληψη.

Πριν τρία χρόνια βρέθηκα σε ένα καφενείο, με τον κ. Σαραμπασίνα, τότε Αντιδήμαρχο. Ελέχθη ότι το ταμειακό υπόλοιπο ήταν 3 εκατομ. Είπα ότι θα κάνουμε χαλικοστρώσεις, θα βάλουμε λάμπες και θα ξοδέψουμε για την κοινωνία. Τότε όμως με είπανε κακό ενημερωτή ή ... ρουφιάνο. Όμως τώρα με δικαιώνει ο κ. Πιπιλίδης. Άρα ποιος έλεγε ψέματα; Ο Βαγγέλης Ροπόκης; Φτάνω στο μείζον. Σε μία καταγραφή που έκανε πρόσφατα, έχουμε 450 κάδους τρύπιους. Και ρωτώ: Τι σημαίνει Δήμος, τιμιότητα, διαχείριση; Αν είχα 5 παιδιά στο σπίτι μου και πεινούσαν και είχα 5 εκατομ. στην τράπεζα, είμαι τίμιος και καλός διαχειριστής; Τίμιος ναι! Αλλά καλός διαχειριστής; Απορριμματοφόρα; Φορτηγά; Τσάπα; Τι ταμειακό υπόλοιπο χρειάζεται; Εγώ διαμαρτύρομαι. Και λέω ότι ήταν κακοδιαχείριση. Δεν εννοώ φυσικά κλέψιμο. Μη βάλετε τέτοια στο μυαλό σας. Ήταν ανταποδοτικά της κοινωνίας και έπρεπε να γυρίσουν στην κοινωνία με οποιοδήποτε τρόπο. Αφήσατε δηλαδή ταμειακά υπόλοιπα για να διαχειριστεί ο κ. Γεωργάκος για το καλό της πόλης; Ας αφήσει κι αυτός άλλα 6 και να μη πάρει τίποτα... Θα βολευτούμε. Εγώ για παράδειγμα θέλω να πάρω κάδους για τη νέα χρονιά και η οικονομική υπηρεσία μου λέει... μηδέν υπόλοιπο.

Γράφτηκε ότι χρειαζόμαστε 1 εκατομ. ευρώ για να πάμε τα σκουπίδια στα Γιάννενα. Λάθος νούμερο. Εγώ θα πω 1.300.000 ευρώ. 500.000 μεταφορά, 500.000 εναπόθεση και 300.000 επιστρεφόμενα. Προς τα πάνω θα είναι το νούμερο.

Μήπως δεν υπήρχε ταμειακό υπόλοιπο για να γίνει διαγωνισμός για όλο το χρόνο; Ρωτάω... Μήπως είναι πανάκριβα τα σκουπίδια που πάνε στα Γιάννενα ειδικά για το Δήμο Πρέβεζας; Αν πάμε σε και καινούρια δημοπρασία μέσα σε 2 χρόνια θα χαθούν τα διαθέσιμα. Αν δε φορολογήσουμε τον πολίτη, πως θα μας φτάσουν;”

IMG 9007

Θανάσης Ανωγιάτης (δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Στροφή στο Μέλλον”): “Βλέπω στην έκθεσή σας να υπάρχει ακόμη δεσμευμένο ποσό 714.000 ευρώ για το κλειστό κολυμβητήριο. Τι έχει γίνει εκεί;”.

Φαίδων Τζώρας: “Είναι κλειστή εργολαβία”.

IMG 9001

Κοσμάς Κορωναίος (δημοτικός σύμβουλος της “Δημοτικής Συνεργασίας”): “Δεν είχα σκοπό να μιλήσω, αλλά νομίζω ότι ο κ. Ροπόκης ήθελε να εντυπωσιάσει τους νέους συναδέλφους. Γιατί ο ίδιος ως Αντιδήμαρχος καθαριότητας ξέρει πολύ καλά τα νούμερα. Πραγματικά με εκπλήσσει. Ο ισολογισμός δείχνει σε ποια κατάσταση παραλήφθηκε ο Δήμος αυτός και σε ποια κατάσταση βρίσκεται την παρούσα στιγμή. Με μία απλή αναμόρφωση προϋπολογισμού, μπορούμε να πάρουμε κάδους. Βρίσκονται τα λεφτά. Αρκεί να υπάρχει θέληση.

Δε μπορεί όμως κανείς να μειώσει το γεγονός ότι η προηγούμενη δημοτική αρχή παραδίδει στο Δήμο 6 εκατομμύρια ευρώ. Υπάρχουν τα λεφτά κε Ροπόκη. Να τα κάνει ό,τι θέλει η δημοτική αρχή. Εμείς δεν είχαμε τα λεφτά. Η νέα δημοτική αρχή μπορεί να κάνει πραγματικότητα το όνειρο, το όραμά της που υποτίθεται εμείς δεν το είχαμε. Με τα λεφτά που εμείς εξοικονομήσαμε πιστεύω ότι θα μπορούν όλοι να δείξουν το όνειρο και το όραμά τους για το Δήμο”.

Γεωργούλης: “Καταψηφίζω, χωρίς να έχω ενστάσεις για τη διαχείριση, αλλά οι Δήμοι διαχειρίστηκαν τη μιζέρια της δεκαετίας των Μνημονίων. Έχουν στραγγαλίσει οικονομικά τους Δήμους και τους δημότες”.

Κωστούλας: “Δεν αμφισβητώ το λογιστικό αποτέλεσμα. Έγινε καλή δουλειά από τις υπηρεσίες. Δεν μπορώ να μη παρατηρήσω ότι ο ισολογισμός βασίστηκε σε έναν μνημονιακό, περιοριστικό προϋπολογισμό. Το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ έδωσε ανάσα και στο Δήμο μας. Να σταθώ όμως στις παρατηρήσεις του Ορκωτού Λογιστή.

1ον: Δε γίνεται απογραφή των παγίων περιουσιακών στοιχείων στο τέλος κάθε χρήσης, με αποτέλεσμα να μην εξασφαλίζεται οργανωμένος εσωτερικός έλεγχος.

2ον: Δεν υπάρχει οργανωμένη διαδικασία νομιμοποίησης και μεταγραφής ακινήτων του Δήμου με κίνδυνο απώλειάς τους στο μέλλον.

3ον: Δεν υπάρχει οριστική παρακολούθηση των αποθεμάτων”.

IMG 8966

Σταύρος Αμάραντος (επικεφαλής της παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση): “Την τελευταία 20ετία στην αυτοδιοίκηση έχουν γίνει κοσμογονικές αλλαγές. Αντιδραστικές αναδιαρθρώσεις, νεοδημοκρατικής έμπνευσης, πασόκικης υλοποίησης και συριζαίικης ολοκλήρωσης. Στον Καλλικράτη, τον Καποδίστρια και τον Κλεισθένη. Έδεσε το γλυκό...

Δένει μία ταξική δομή στη διοίκηση των Δήμων.

Υιοθετήσατε μνημονιακές πολιτικές, εφαρμόσατε φορομπηχτική πολιτική. Είστε έτοιμες όλες οι παρατάξεις για το πέρασμα στην ιδιωτικοποίηση μίας σειράς νέων δομών”.

IMG 8984

Νίκος Γεωργάκος (Δήμαρχος Πρέβεζας): “Αν αύριο το πρωί 6.000.000 επίδικες αποφάσεις πρέπει να πληρωθούν, από που θα τα βρίσκαμε; Τα 6.322.000 αναφέρει κάποια έκθεση πότε θα δοθούν; Να αναλύσουμε λίγο τα ταμειακά διαθέσιμα. Πόσα είναι δεσμευμένα από τα 6.000.000 ευρώ και όταν στο τέλος του χρόνου μία δημοτική αρχή έχει 1.000.000 ανεκτέλεστα έργα ΣΑΤΑ, είναι υπέρ της δημοτικής αρχής να είναι δεσμευμένα; Τι χρήματα έχουμε σήμερα στο ταμείο μας;”

Φούντογλου: “Είπαμε έχουμε 6.000.000. Δε σημαίνει ότι αύριο θα ξεκινήσουμε ένα έργο με 6.000.000 ευρώ και τελειώνουμε. Αυτά είναι ταξινομημένα σε κάποιες δράσεις. Μπορείς κάλλιστα να μην εκτελέσεις κάποιο έργο και να βάλεις αλλού τα χρήματα. Αναφορικά με τις αγωγές. Και 15.000.000 να είχαμε ταμείο τα 6.000.000 αγωγές δεν μπορούμε να τα πληρώσουμε. Θα πρέπει να καταργήσουμε έργα, δαπάνες για να πληρώσουμε τις δικαστικές αποφάσεις.

Οποιαδήποτε στιγμή χρειαστεί να πληρωθούν παλιά έργα, πληρώνονται αύριο πρωί”.

Μπαΐλης: “Ήταν αγωγές πριν αναλάβει η δημοτική αρχή, που βρίσκονται σε δικαστική διαδικασία. Από το 2000. Για να μη δημιουργούνται εντυπώσεις...”.

Γεωργάκος: “Είναι μεγάλο θέμα να βλέπουμε σε κάθε χωριό προβλήματα με το νερό κι εγώ να βλέπω εκατομμύρια ευρώ και να μη μπορώ να τα αγγίξω. Ο επόμενος προϋπολογισμός, πιστεύω ότι το 2020 θα είναι υπέρ του δημότη και όχι υπέρ των τραπεζών”.

Μπαΐλης: “Δεν μας ενδιαφέρουν οι τράπεζες, ούτε κάναμε γι' αυτό οικονομία. Αν αφήσαμε ένα μαξιλάρι είναι γιατί πιστεύουμε ότι ο Δήμος έχει συνέχεια. Αν εσείς πιστεύετε ότι θέλαμε να ενισχύσουμε τη ρευστότητα των τραπεζών κάνετε μεγάλο λάθος. Τα χρήματα αυτά είναι των Πρεβεζάνων... Αν δε θα θέλετε μη τα πάρετε ποτέ...”.

Ακολούθησε η ψηφοφορία, όπου υπέρ της έγκρισης του προϋπολογισμού ψήφισαν όλες οι παρατάξεις και ο ανεξάρτητος σύμβουλος Μπάμπης Κακιούζης, ενώ καταψήφισαν οι παρατάξεις Λαϊκή Συσπείρωση και Ανυπότακτη Κίνηση.

Η παράταξη του Γιώργου Νίτσα “Ανάπτυξη Τώρα” απείχε από τη συζήτηση, καθώς δεν είχε ψηφίσει ούτε τον προϋπολογισμό.

 

 

  1. ΡΟΗ-ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

title1 -- Διαβάστε επίσης... --

Πολιτική

17 Μαϊος 2024
Στην κινητοποίηση των συνδικαλιστών της Π.Ο.ΑΣ.Υ που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευή στην πλατεία Συντάγματος συμμετείχε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Νομού Πρέβεζας και
16 Μαϊος 2024
Εν' όψει των Ευρωεκλογών του Ιουνίου, αξίζει να ρίξει κάποιος μια ματιά στα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών του Μαΐου 2019 στο Νομό Πρέβεζας και πιο ...
16 Μαϊος 2024
Την κατανομή των εκλογέων διά της επιστολικής ψήφου στις Ευρωεκλογές 2024, σε Ελλάδα και εξωτερικό, παρουσίασε σε δημοσίευμά της η εφημερίδα ...
16 Μαϊος 2024
Η Τ.Ε. Πρέβεζας του ΚΚΕ σας προσκαλεί στην θεματική εκδήλωση που διοργανώνει το Σάββατο 18 Μαΐου στις 8μ.μ. στην Παραλία, ενόψει και των ...
15 Μαϊος 2024
O βουλευτής, Tομεάρχης Προστασίας του Πολίτη ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία μετά την τελευταία επίσκεψη του υπουργού υγείας στα Ιωάννινα και των όσων ...

Αθλητισμός

17 Μαϊος 2024
Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΚ Νικόπολη Πρέβεζας: "Η αγωνιστική χρονιά φτάνει στο τέλος της. Απομένουν 40 λεπτά, ένας μόνο αγώνας για να ολοκληρωθεί μια μεγάλη προσπάθεια από όλους μας
13 Μαϊος 2024
Εξαιρετική επίδοση σημείωσε η 15χρονη αθλήτρια από την Πρέβεζα Χαρά Γέρου στα 5000 μέτρα βάδην κορασίδων,  στους διασυλλογικούς αγώνες των ...
23 Απριλίου 2024
Την 3η θέση στα 400 μέτρα εμπόδια κατέκτησε η Κυριακή Τσαούση στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Κλασσικού Αθλητισμού ΓΕ.Λ. – ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας – ...
22 Απριλίου 2024
Στα πλαίσια του διασυλλογικού πρωταθλήματος Κ16, που έγινε στα Γιάννενα τις 20/4/24 η Χαρά Γέρου σημείωσε τη 5η καλύτερη επίδοση της τελευταίας ...
15 Απριλίου 2024
Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Πρέβεζας-Λευκάδας απέστειλε την παρακάτω συγχαρητήρια ανακοίνωση: Θερμά συγχαρητήρια !!!!στους συλλόγους ...

Πολιτισμός

17 Μαϊος 2024
Tο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους SHORT ENCOUNTERS, διοργανώνει στην πόλη της Πρέβεζας τη χρονική περίοδο μεταξύ της 23ης και της 26ης Μαΐου του 2024 το τρίτο ζωντανό
06 Ιουλίου 2022
Μία θεατρική παράσταση στο Ρωμαϊκό Ωδείο Νικόπολης και μία θεατρική παράσταση στο Νεκρομαντείο Αχέροντα περιλαμβάνει ο Θεσμός του Υπουργείου ...
16 Μαϊος 2024
Η θεατρική ομάδα του 3ου Γυμνασίου Πρέβεζας συμμετείχε την Τετάρτη, 15 Μαΐου, στον «Ερασιτεχνικό Μάιο», μια πρωτοβουλία του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων για να ...
15 Μαϊος 2024
Το Δ.Σ. της Αδελφότητας Κρανιωτών Πρέβεζας με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έκδοση του βιβλίου του συγχωριανού μας, ιατρού-μικροβιολόγου Γιώργου ...
15 Μαϊος 2024
Οι εκδόσεις Ιωλκός και το βιβλιοπωλείο «Bookshop Avdikos» σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Στ' ακροδάχτυλα ξαγρυπνούν οι αφορμές», του ...

Στήλες

06 Ιουλίου 2012
Αραβικές δυνάμεις υπό τον Λόρενς της Αραβίας και τον βεδουίνο Αούντα Ιμπού Ταγί καταλαμβάνουν το λιμάνι της Άκαμπα από τους Οθωμανούς Τούρκους στις 6 Ιουλίου 1917, κατά τη διάρκεια της αραβικής
26 Ιουνίου 2012
Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Γιουγκοσλαβίας απορρίπτει τις διακηρύξεις ανεξαρτησίας της Σλοβενίας και της Κροατίας. Αρχίζει ο Πόλεμος των Δέκα ...
21 Ιουνίου 2012
Σκάνδαλο της Κτηματικής Τράπεζας της Ελλάδας ξεσπά στις ΗΠΑ, με συλλήψεις σε διάφορες πόλεις της Αμερικής, για παράνομες καταθέσεις 700 εκατομμυρίων ...
19 Ιουνίου 2012
Οι Έλληνες συντρίβουν τους Βούλγαρους στη μάχη Κιλκίς - Λαχανά, κατά τη διάρκεια του Β' Βαλκανικού Πολέμου, στις 19 Ιουνίου 1913. Η μάχη ξεκίνησε ...
16 Ιουνίου 2012
Παρουσία στενών συγγενών, λίγων φίλων και εκπροσώπων των πολιτικών κομμάτων, χωρίς επικήδειους λόγους, κηδεύτηκε στο νεκροταφείο Παιανίας στις 16 ...