Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 01 Ιουλίου 2014 03:06

Ποδοσφαιρική φιλοσοφία... ΠΑΟΚ θα έχει το Ria Sport Πρέβεζας (photo)

Διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη, το τριήμερο 20-23 Ιουνίου 2014, για πρώτη φορά το Tουρνουά Δικτύου PAOK Football Prints, με τη συμμετοχή της ακαδημίας ποδοσφαίρου Ria Sport από την Πρέβεζα, η οποία και συνεργάζεται με το «δικέφαλο του Βορρά».

Οι συνεργαζόμενες με τον ΠΑΟΚ ακαδημίες ανά την Ελλάδα ήρθαν στη Θεσσαλονίκη για ένα τουρνουά που αφορούσε τις κατηγορίες prejunior, junior, παιδικού και προπαιδικού και στο οποίο συμμετείχαν και ακαδημίες από τον Κύπρο και το Ισραήλ.

Η ομάδα του Ria Sport πήρε μέρος με παιδιά ηλικίας 2003-2004 και αγωνίστηκε σε πέντε παιχνίδια.

P1020624

Ο υπεύθυνος του Ria Sport, κ. Μανόλης Λαοπόδης, σε δηλώσεις του, ανέφερε:

«Την πρώτη ημέρα οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, συγκέντρωσαν όλους τους προπονητές σε ημερίδα που έγινε, όπου εξήγησαν την οργάνωση-υποδομή και ανέλυσαν όλο το φάσμα των ακαδημιών που συνεργάζονται. Έδωσαν όλο το πρόγραμμα που θα ακολουθείται ενιαία από την έναρξη της σεζόν (Σεπτέβριος) έως το τέλος της (Ιούνιος).

Ήταν μια μελετημένη και καλά οργανωμένη δουλειά, που αποβλέπει στην ανάδειξη ταλέντων και την προώθησή τους στον ΠΑΟΚ.
Το αγωνιστικό πρόγραμμα περιελάμβανε καθημερινά διπλούς αγώνες. Ξεκινήσαμε από το ξενοδοχείο με ομιλία του προπονητή κου Χρήστου Ντούρου, σε ειδική αίθουσα, στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε μεταφορά με λεωφορείο του ΠΑΟΚ στα γήπεδα με φυσικό χόρτο και μετά τα παιχνίδια είχαμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε στην παραλία της Θεσσαλονίκης.. Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία για τους μικρούς αθλητές, οι οποίοι συναγωνίστηκαν ομάδες από φημισμένες ακαδημίες.

P1020639

Η ομάδα του ΠΑΟΚ ήταν εντυπωσιακή και πολύ... προσεγμένη, μετέχει σε πολλά διεθνή τουρνουά και παίρνει πάντα καλές θέσεις.

Δεχθήκαμε και εμείς ως ακαδημία του Ria Sport, η οποία εντάχθηκε πρόσφατα στον ΠΑΟΚ, πολλά θετικά σχόλια για την οργάνωση και απόδοσή μας και ο υπεύθυνος κ. Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος (παλιός τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ), συγκέντρωσε γονείς και παιδιά και τους μίλησε για την οργάνωση και τη δουλειά που πρέπει να πραγματοποιηθεί ώστε να γίνουν πολύ καλύτεροι.

P1020658

Στο τέλος της διοργάνωσης, όλες οι ομάδες που συμμετείχαν πήραν ένα κύπελλο και η χαρά των πιτσιρικάδων ήταν απερίγραπτη».

Ο κ. Λαοπόδης ευχαρίστησε γονείς και παιδιά που συμμετείχαν, ευχήθηκε καλές διακοπές και όρισε στις αρχές Σεπτεμβρίου, την έναρξη της νέας σεζόν που θα περιλαμβάνει πολλά τουρνουά με τις ομάδες που ανήκουν στον ΠΑΟΚ.

Προσκάλεσε μάλιστα τον κ. Πουρλιοτόπουλο στα εγκαίνια του νέου σύγχρονου γηπέδου του Ria Sport στην Πρέβεζα και ο βετεράνος γκολκίπερ πιθανότατα θα δώσει το «παρών».

 

Έκθεση εικόνων