Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 23 Αυγούστου 2014 20:32

Π.Σ. Πρέβεζα-Α.Ε. Πρέβεζας 3-1 σε φιλικό με εντάσεις

Ο Π.Σ. Πρέβεζα ήταν ο νικητής με σκορ 3-1 επί της Α.Ε. Πρέβεζας στο φιλικό που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας.

IMG 2327

Σε ένα παιχνίδι, που δεν έλειψαν οι εντάσεις, ο Π.Σ. Πρέβεζα κατάφερε να προηγηθεί με 1-0 με γκολ του Νίκου, ενώ ο Κούτσικος σημείωσε το 2-0 με πέναλτι. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ένωση κατάφερε να μειώσει σε 2-1 με τον Κολοβό, ενώ ο Χαϊδάκης με ωραίο πλασέ σημείωσε το τελικό 3-1. Η Ένωση είχε την ευκαιρία να μειώσει πριν το τελευταίο σφύριγμα με πέναλτι, ωστόσο ο Κασαμπαλάκος πραγματοποίησε εντυπωσιακή απόκρουση και κράτησε το 3-1.

IMG 2365

Στο τέλος του αγώνα υπήρξε μεγάλη ένταση ανάμεσα στον διαιτητή Ρούσσο και τον παίχτη του Π.Σ. Πρέβεζα Σπυρόπουλο, ωστόσο επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και τα πνεύματα ηρέμησαν.

IMG 2368

Διαιτητής: Ρούσσος

Βοηθοί: Κωνσταντίνου, Σίσκας

Π.Σ. Πρέβεζα (Κώστας Αμάραντος): Κότσης, Πάσχος, Γιοβάνης, Ζήσης, Κοψάρης, Σκαμνέλος Χρ., Ταπραντζής, Ντέτσικας, Χαϊδάκης, Κούτσικος, Νίκου, Πασιαδήμας, Κασαμπαλάκος, Κοτένογλου, Βίλσον, Σπυρόπουλος, Βάλαρης, Γεωργατσέλης

ΑΕ ΠΡΕΒΕΖΑΣ (Άγγελος Μπέκας): Λιόντος, Δαρδαμάνης, Πρόνιος, Πανταζής, Μπαλακέρας, Πόποτας, Κουτρούμπας, Κολοβός, Κόκκαλης, Τουλκερίδης, Ντόντης, Νικάκης, Μπαρκούζος, Γκέλης, Βασηλάκος, Κώστας, Φούντογλου, Αντωνίου, Ζέρης, Γκαρτζονίκας, Χούλιαν, Μιχαηλίδης, Ζιώγας.

Έκθεση εικόνων