Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014 21:10

Φιλικός αγώνας στη «σκιά» της απώλειας του Φόρου Παπαδιώτη (photo)

Ο Π.Σ. Πρέβεζα αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 0-0 με αντίπαλο τον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, σε ένα δυνατό φιλικό τεστ προετοιμασίας, στο δημοτικό στάδιο «Αθανασία Τσουμελέκα», ωστόσο το ποδοσφαιρικό κομμάτι της αναμέτρησης, «σκίασε» το βαρύ κλίμα, λόγω της απώλειας του Φόρου Παπαδιώτη, ο οποίος αποτελεί μεγάλο «κεφάλαιο» για το πρεβεζάνικο ποδόσφαιρο.

Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ευλαβικά ενός λεπτού σιγή από όλους όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο, ενώ οι παίκτες της Πρέβεζας αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια.

IMG 2248

Αξίζει να σημειωθεί πως εκφράστηκε έντονη δυσαρέσκεια από παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Πρέβεζα και φίλους-συμπαίκτες του εκλιπόντα, προς τη διοίκηση του ΠΣ Πρέβεζα, για το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της κηδείας πραγματοποιήθηκε η φιλική αναμέτρηση και δεν αναβλήθηκε. Η έκφραση της δυσαρέσκειας έγινε τόσο στο χώρο της κηδείας, όσο και στο γήπεδο, όπου παλαίμαχος παίκτης φώναξε προς μέλη της διοίκησης, σε έξαλλη κατάσταση: «Είναι ντροπή να γίνεται αγώνας όταν κηδεύεται ο Φόρος. Ντροπή!».

IMG 2697

Στο αγωνιστικό μέρος του φιλικού ματς, ο ΠΣ Πρέβεζα και ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου είχαν ένα «κακό» ποιοτικά πρώτο ημίχρονο με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες είχαν ένα καλύτερο ρυθμό και δημιούργησαν επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στους δύο τερματοφύλακες. Η Πρέβεζα σημάδεψε δύο φορές το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Καναλακίου, με απευθείας εκτελέσεις φάουλ των Κούτσικου, Χαϊδάκη, ενώ ο Αχέρων έχασε πέναλτι, όταν ο Κώτσης μπλόκαρε την εκτέλεση του Βασιλείου από την άσπρη βούλα και είχε σουτ στο δοκάρι με τον Στάικο.

IMG 2731

ΠΣ Πρέβεζα (Αμάραντος): Κώτσης, Πάσχος, Γιοβάνης, Κοψάρης, Ζήσης, Σκαμνέλος, Χαϊδάκης, Νίκου, Ντέτσικας, Ταπραντζής, Κούτσικος.

Συμμετείχαν και οι: Βαλάρης, Μπασιαδήμας, Βίλσον, Κασαμπαλάκος, Γεωργατσέλης, Κοτένογλου, Σπυρόπουλος.

ΑΧΕΡΩΝ (Μουρούτης): Γαλάνης, Τσούγγαρης, Λαγός, Μήτσης, Νόνας, Ζιάκας, Μπάκας, Λουκούμης, Ευυθυμίου, Γκόλιας, Νταής.

Συμμετείχαν και οι: Καραπιπέρης, Στάικος, Τζίμας Χ., Βασιλείου, Τζίμας Π., Κώστας, Κωνσταντίνου, Μυρτάι, Παππάς, Τζίμας Ν.

 

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Παναγιώτης Τσόγκας, Δημήτρης Πάτσης



Έκθεση εικόνων