Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 03 Σεπτεμβρίου 2014 21:30

Δυνατό φιλικό τεστ για ΠΣ Πρέβεζα και Απόλλωνα Πάργας (photo)

Ο ΠΣ Πρέβεζα επικράτησε με σκορ 2-1 του Απόλλωνα Πάργας, σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο «Αθανασία Τσουμελέκα».

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΣ Πρέβεζα είχε καλύτερο ρυθμό, προσπαθώντας να παίξει με κάθετες πάσες και βασίστηκε στην ποιότητα ορισμένων παικτών του, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Ο Απόλλων ήταν καλύτερος από την Πρέβεζα στο δεύτερο ημίχρονο και έχασε ευκαιρίες, ώστε να πάρει ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Η ομάδα της Πάργας χρησιμοποίησε και παίκτες από την εξαιρετική παιδική της ομάδα, που έφτασε την περασμένη σεζόν στον τελικό του παιδικού πρωταθλήματος.

IMG 3309

Η Πρέβεζα άνοιξε το σκορ στο 31', όταν ο Χαϊδάκης πέρασε κάθετη πάσα στον Ντέτσικα και αυτός με πλασέ «έγραψε» το 1-0. Το 2-0 ήρθε στο 39', με ατομική προσπάθεια και γωνιακό πλασέ του Κούτσικου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με διαμαρτυρίες εκατέρωθεν για πέναλτι (50' ανατροπή Χαϊδάκη, 55' ανατροπή Βάσιου Μ.), ενώ ο Βάσιος Μ. στο 58' και ο Παπαδόπουλος στο 61', απείλησαν την εστία του Κώτση, χωρίς όμως να βρουν στόχο. Στο 70' ο Βάσιος Μ., με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το 2-1.

IMG 3320

Ο Τζαφέρι σούταρε δυνατά, αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ στο 78' και στο 81' ο Μηλιώνης έβγαλε τετ-α-τετ τον Παπαδόπουλο, ο οποίος πλάσαρε, αλλά ο Κασαμπαλάκος απέκρουσε.

 

 IMG 3281

*Στο 71' αποχώρησε εκνευρισμένος από τον πάγκο της ομάδας του, o Γιώργος Μουστάκας

*Ο ΠΣ Πρέβεζα τίμησε πριν την έναρξη της αναμέτρησης το Σάκη Μηλιώνη

 

 

Διαιτητής: Φίτσας

Βοηθοί: Φραγκούλης - Σφονδύλη

 

ΠΣ Πρέβεζα (Αμάραντος): Κώτσης, Γιοβάνης, Πάσχος, Ζήσης, Κοψάρης, Σκαμνέλος Χ., Χαϊδάκης, Κούτσικος, Δήμας Μ., Ταπραντζής, Ντέτσικας.

Συμμετείχαν και οι: Σκαμνέλος Δ., Δήμας Χρ., Κοτένογλου, Πασιαδήμας, Κασαμπαλάκος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ (Μουστάκας): Σκάρπος, Έντισον Γκόγκα, Πιστιώλης, Αντουάν Γκόγκα, Δράκος, Βάσιος Μ., Βάσιος Α., Βάσιος Β., Ντίτσος, Παπαδόπουλος, Σιδέρης.

Συμμετείχαν και οι: Μηλιώνης, Τζαφέρη, Παππάς, Ζέρης, Ευαγγέλου, Παπανικολάου, Τότσης.

 

Έκθεση εικόνων