Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 31 Μαϊος 2012 09:42

«Πέταξε» δύο βαθμούς στη Γραβιά ο Κεραυνός Θεσπρωτικού

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, έσωσε την «παρτίδα» στη Γραβιά ο Κεραυνός Θεσπρωτικού, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος με τον τοπικό Ανδρούτσο με σκορ 2-2, για την 4η αγωνιστική των μπαράζ για την άνοδο στη Δ' Εθνική.

Οι παίκτες του Βαγγέλη Φίντζου βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0, έβγαλαν... ψυχή όμως στο τελευταίο δεκάλεπτο του ματς, παίζοντας και με δέκα παίκτες (αποβλήθηκε ο Σιώρος με δεύτερη κίτρινη) και κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Οι δύο βαθμοί ωστόσο που απώλεσε ο Κεραυνός στη Γραβιά, θα του ήταν πολύτιμοι στην «κούρσα» ανόδου στην εθνική κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με κεφαλιά του Κυρίτση στο 47' και στο 80' διπλασίασαν τα τέρματά τους με ατομική ενέργεια και πλασέ του Μπρουγιαννάκη. Στο 83' ο Φέκκας ανατράπηκε στην περιοχή του Ανδρούτσου από τον Παπαγεωργίου, ο ίδιος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι, μειώνοντας το σκορ. Στις καθυστερήσεις του αγώνα, και πάλι ο Φέκκας, με κεφαλιά «έγραψε» το τελικό 2-2.

Παράπονα για τη διαιτησία του Μπλούνα (Φθιώτιδας) έχει ο Κεραυνός Θεσπρωτικού.

 

Διαιτητής: Μπλούνας (Φθιώτιδας)

Βοηθοί: Δουδούμης – Δόσκορης (Φθιώτιδας)

ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ ΓΡΑΒΙΑΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΒΑΣ): Τζιβάρας, Μπακαλέξης, Μάμαλης, Κυρίτσης, Παπαγεωργίου, Μπάκας, Ρέβας, Νάστος (89΄ Κονταξής), Μπρουγιαννάκης, Κολιούκος (79΄Κυρίτσης), Χουλιάρας (78΄Ζήσης).

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΦΙΝΤΖΟΣ): Duca, Πανούσης (68΄Μαλέσκος), Ντόβας, Γεωργαλής, Μπομπόρης Α., Κούσης, Σιώρος, Λέτσος, Τζιάκος Γ., Κολιός (62΄Τζιάκος Δ.), Φέκκας.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

4η αγωνιστική

Ανδρούτσος Γραβιάς-Άρης Αιτωλικού 2-2

Αετός Διασέλλου-Άρης Αιτωλικού 0-0

 

 

1.Άρης Αιτωλικού 8, (8-3)

2.Κεραυνός Θεσπρωτικού 7 (10-3)

3.Αετός Διασέλλου 5 5-4

4.Ανδρούτσος Γραβιάς 1 (2-15)

 

 

Επόμενη αγωνιστική (3/6)

Άρης Αιτωλικού-Ανδρούτσος Γραβιάς

Κεραυνός Θεσπρωτικού-Αετός Διασέλλου

 

 

*Ρεπορτάζ-photo: Κώστας Κολιός







Έκθεση εικόνων