Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 06 Σεπτεμβρίου 2014 19:40

Ξεκίνημα με όνειρα και φιλοδοξίες για τις ακαδημίες του Άρη Πρέβεζας (photo)

Το πρωί του Σαββάτου, έγινε και επίσημα η... σέντρα των τμημάτων υποδομής του Άρη Πρέβεζας, στις εγκαταστάσεις του Θωμά Βασιλειάδη.

Ο κ. Βασιλειάδης μίλησε στο www.atpreveza.gr, για τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του Άρη Πρέβεζας, στη νέα προσπάθεια που ξεκινά: «Έχω αφιερώσει τη ζωή μου στο να μεγαλώνω ποδοσφαιρικά νέους ανθρώπους και να τους μαθαίνω το ποδόσφαιρο. Είμαι ευτυχής. Κάνουμε μια νέα αρχή με καινούρια παιδιά. Και στην ακαδημία θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Στόχος είναι να βγάλει ο Άρης αρκετά παιδιά, όπως είχε γίνει και τα προηγούμενα χρόνια.

IMG 2372

Με μεγάλη μου χαρά βλέπω ότι τα παιδιά αγαπούν το ποδόσφαιρο και είμαι αισιόδοξος πως θα προκύψουν και νέα ταλέντα.

Ο Άρης πιστεύω ότι μέσα στα τρία επόμενα χρόνια, θα είναι μια ομάδα πολύ δυνατή. Είναι σίγουρο αυτό. Έχουμε βάλει τον προγραμματισμό μας. Στόχος μας είναι να κάνουμε και επαγγελματίες αν είναι δυνατόν. Να δώσουμε κάποια παιδιά σε μεγαλύτερες ομάδες.

IMG 2359

Θέλουμε να προκόψουμε, να προχωρήσουμε. Στείλαμε στον Πανιώνιο για παράδειγμα τον Καλύβα και τον Πήλιο και είναι χαρά για εμάς να βλέπουμε αυτά τα παιδιά, σε μία τόσο μεγάλη ομάδα. Πρέπει να το ζήσεις για να το καταλάβεις! Τα επόμενα δύο-τρία χρόνια πιστεύω πως και άλλα παιδιά θα βρεθούν σε υψηλό επίπεδο».

 

 

 

Έκθεση εικόνων