Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 07 Σεπτεμβρίου 2014 20:28

Ο Αχέρων Καναλακίου κατέκτησε το Super Cup της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας (photo)

Με ένα γκολ του Γιάννη Γκόλια στο 18΄ λεπτό ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου κατέκτησε το 2ο Super Cup της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, επικρατώντας με σκορ 1-0 του Τηλυκράτη Λευκάδας, στο γήπεδο του Θεσπρωτικού.

Ο Αχέρων μπήκε πιο δυνατά στο γήπεδο και απείλησε την εστία του Σκιαδά σε δύο περιπτώσεις (5' και 6'), με σουτ του Λουκούμη. Στο 18' οι Καναλακιώτες άνοιξαν το σκορ με τον Γκόλια. Ο Κωνσταντίνου πάσαρε κάθετα και ο επιθετικός του ΠΑΣ Αχέρων πλάσαρε εύστοχα (δοκάρι και γκολ). Το σουτ του Λουκούμη στο 42' τράνταξε τα δοκάρια της εστίας του Τηλυκράτη, ενώ στο 78' η ομάδα της Λευκάδας είχε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει, όταν ο Καλογερής μόνος του από του ύψος του πέναλτι πλάσαρε άουτ.

DSC 0083

 

Διαιτητής: Ζιώγας

Βοηθοί: Τσόγκας-Γκαρτζονίκας

4ος: Φίτσας Γ.

 DSC 0122

ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ (Δημήτρης Μουρούτης): Καραπιπέρης, Κώστας, Νόνας, Λαγός, Μήτσης, Κωνσταντίνου, Λουκούμης, Τζίμας Ι. (44΄λ.τρ. Μπάκας), Γκόλιας (68΄Ζάκκας), Τσουγκάρης, Στάικος (80΄Νταής).

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Θωμάς Λιόλιος): Σκιαδάς, Θειακός, Καταγής Σ., Ρεκατσίνας (46΄ Περιστέρης), Λούτζι, Σάντας, Βρετός, Βλάχος Αλ. (73΄Βλάχος Αρ.), Παπαδόπουλος (84΄ Σταματέλος), Κτενάς, Kαλογερής.



Έκθεση εικόνων