Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 08 Σεπτεμβρίου 2014 00:04

Ο επίσημος ΠΑΟΚ «παρών» στα εγκαίνια του Ria Sport (photo)

Αρκετές εκπλήξεις, αλλά και «υψηλές» παρουσίες, είχαν τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων της ακαδημίας ποδοσφαίρου Ria Sport, του Μανόλη Λαοπόδη, το απόγευμα της Κυριακής στην περιοχή Καλαμίτσι.

Ο επίσημος ΠΑΟΚ, δια μέσου του γενικού αρχηγού της ομάδας Κ15 και υπεύθυνου του δικτύου συνεργαζόμενων ακαδημιών, Κυριάκου Αλεξανδρίδη, έδωσε το «παρών» στην Πρέβεζα, πιστοποιώντας έτσι τη συνεργασία του «δικεφάλου του Βορρά» με την ακαδημία ποδοσφαίρου Ria Sport.

IMG 2997

IMG 3029

Ο Κυριάκος Αλεξανδρίδης σε δηλώσεις του, ανέφερε: «Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει εδώ και 5-6 χρόνια μία προσπάθεια, από διοικήσεως Θοδωρή Ζαγοράκη, ώστε να φτιάξει ένα δίκτυο συνεργαζόμενων ακαδημιών, που να απευθύνονται στον ΠΑΟΚ. Τον τελευταίο χρόνο που είμαι υπεύθυνος του δικτύου, έχω πάει σχεδόν σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο μία φορά.

IMG 2973

Οι εγκαταστάσεις του Μανόλη Λαοπόδη εδώ στο Ria Sport είναι πάρα πολύ καλές. Επιλέξαμε την ακαδημία του, θα έρθουμε δύο-τρεις φορές το χρόνο, θα κοιτάξουμε πως θα βοηθήσουμε και θα την αναπτύξουμε ακόμη περισσότερο. Θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε και τα παιδιά που είναι εδώ. Σαν ΠΑΟΚ, θέλουμε από αυτές τις ακαδημίες να έχουμε τον πρώτο λόγο σε κάποιο ταλέντο που ενδεχομένως θα προκύψει, για να πάει ψηλότερα. Δεν έχει αποκλειστικότητα φυσικά ο ΠΑΟΚ από τις ακαδημίες. Οι γονείς να μην έχουν στο μυαλό τους αυτό το πράγμα. Σε μία θέση μπορεί να έχουμε δύο και τρεις καλούς παίκτες και να μην χρειάζεται να πάρουμε ένα παιδί, που να είναι όμως καλό. Στην Ελλάδα έχουμε 60 ακαδημίες.

Έχουμε ως ΠΑΟΚ τον πρώτο λόγο, αλλά το κάθε παιδί επιλέγει να πάει εκεί που θέλει. Ο γονιός και το παιδί αποφασίζουν. Εμείς σαν ΠΑΟΚ, που συνεργαζόμαστε από φέτος με το Μανόλη και το Ria Sport, θα κάνουμε ό,τι δυνατόν καλύτερο στην πόλη της Πρέβεζας.

Οι εγκαταστάσεις στο Ria Sport, είναι ιδανικές για να προπονηθούν τα παιδιά. Είναι ένας χώρος που συνδυάζει για τα παιδιά και τους γονείς πολλά πράγματα. Είναι ένας χώρος αναψυχής. Ο σκοπός της ακαδημίας είναι να έρχεται το παιδί και να φεύγει ευτυχισμένο από την προπόνηση. Πιστεύω ότι στη διάρκεια θα δείτε περισσότερα πράγματα από τη συνεργασία μας. Θα έρθει στην Τούμπα η ακαδημία, θα πάρει μέρος σε τουρνουά, θα έρθουν τα παιδιά και στη Θεσσαλονίκη».

IMG 2990

Στη μίνι-γιορτή που στήθηκε (σουβλάκια, αναψυκτικά, μπύρες κ.α.), βρέθηκαν επίσης ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Φραγκούλης και Νίτσας, εκπρόσωποι ομάδων κ.α. Υπήρχε επίσης εντυπωσιακή επίδειξη πολεμικών τεχνών από το Σύλλογο "Ευκλέας".

 

 

 

Έκθεση εικόνων