Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2012 02:40

Διακρίσεις για το Σύλλογο Δρομέων της Πρέβεζας στον Ημιμαραθώνιο της Λευκάδας

Με 48 αθλητές και με αρκετές επιτυχίες συμμετείχε ο Σύλλογος Δρομέων Πρέβεζας στον 2ο Πράσινο Ημιμαραθώνιο των 21,1 χιλιομέτρων και στον λαϊκό δρόμο των 5 χιλιομέτρων που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στη Λευκάδα.

syllogos dromewn 4

Ο Σύλλογος Δρομέων εκπροσώπησε για μια ακόμη φορά επάξια την Πρέβεζα συμμετέχοντας με τη μεγαλύτερη αποστολή στους αγώνες και οι παρουσίες των Πρεβεζάνων αθλητών μάλιστα συνοδεύτηκαν από πολύ καλές επιδόσεις και θέσεις στο βάθρο των νικητών.

syllogos dromewn 5

Πιο συγκεκριμένα, ο Ιωάννης Τσιόκος τερμάτισε 1ος στην κατηγορία του, ο Μπέλλος Βασίλειος 3ος στην κατηγορία του, η Ζωή Μύτικα-Γέρου 2η στην κατηγορία της, ο Γέρος Ιωάννης 2ος στην κατηγορία του και ο Σίμος Μπατσούλης 3ος στην κατηγορία του.

syllogos dromewn 6

Ιδιαίτερα χειροκροτήθηκε ο γιατρός Αναστάσιος Χρήστου ο οποίος ανελλιπώς δίνει το παρών σε δύσκολους αγώνες ενώ τα μέλη του Συλλόγου-με επικεφαλής τον πρόεδρο Ευάγγελο Παπουτσή και Κωσταντίνο Γείτονα-προετοιμάζουν ήδη την συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια Απελευθέρωσης της Πρέβεζας.

syllogos dromewn 3

Ο Πράσινος Ημιμαραθώνιος πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή αθλητών από όλη την Ελλάδα.

Συνολικά και στις δύο διαδρομές συμμετείχαν περίπου 1.000άτομα όλων των ηλικιών τα οποία με αυτό τον τρόπο δήλωσαν δυναμικό «παρών» στον αγώνα για το περιβάλλον, την φύση, την υγεία και μια καλύτερη ζωή.

Έκθεση εικόνων