Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014 19:40

Έμειναν στο «Χ» ΠΣ Πρέβεζας και Τηλυκράτης Λευκάδας (photo)

Με «λευκή» ισοπαλία ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής της 'Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, ανάμεσα στον ΠΣ Πρέβεζα και τον Τηλυκράτη Λευκάδας, στο «Αθανασία Τσουμελέκα». Το τελικό σκορ (0-0), αποτυπώνει και τη γενικότερη εικόνα του αγώνα, τον οποίο παρακολούθησαν αρκετοί θεατές, τόσο από την Πρέβεζα, όσο και από τη γειτονική Λευκάδα.

Οι γηπεδούχοι δυσκολεύονταν να βρουν διαδρόμους προς την εστία της ομάδας της Λευκάδας, καθώς οι φιλοξενούμενοι πρόσεχαν ιδιαίτερα την άμυνά τους, ενώ ο Τηλυκράτης φάνηκε εξ'αρχής, ότι ήρθε στην Πρέβεζα πρώτα για να μην ηττηθεί και στη συνέχεια στην αντεπίθεση να δοκιμάσει να πάρει τους τρεις βαθμούς.

IMG 5507

Η Πρέβεζα απείλησε πρώτη την εστία του Τηλυκράτη στο 14'. Ο Κούτσικος σούταρε δυνατά από πλάγια θέση και ο Σκιαδάς έδιωξε σε κόρνερ. Στο 26' ο Σκαμνέλος συνδυάστηκε με τον Ντέτσικα, ο οποίος σέντραρε παράλληλα, όμως ο Παληογιάννης δεν μπόρεσε να πλασάρει από το ύψος της μικρής περιοχής (απέκρουσε ο τερματοφύλακας της ομάδας της Λευκάδας).

Ο Τηλυκράτης «απάντησε» με δύο προσπάθειες του Καλογερή. Στο 27' ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενουμένων σούταρε έξω από την περιοχή (μπλόκαρε ο Κότσης) και στο 29' το σουτ του πέρασε λίγα εκατοστά δίπλα από τη συμβολή των δοκών της εστίας της Πρέβεζας (νωρίτερα οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ πάνω στο Χρήστο Δήμα).

IMG 5560

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΣ Πρέβεζα ανέβασε την πίεσή του στο πρώτο δεκάλεπτο. Στο 53' σέντρα-σουτ του Νίκου απέκρουσε με δυσκολία ο Σκιαδάς σε κόρνερ. Ο Χαϊδάκης εκτέλεσε, επικράτησε σύγχυση με τη μπάλα να είναι «κολλημένη» στη μικρή περιοχή, όμως ο Παληογιάννης δεν μπόρεσε να τη σπρώξει στα δίχτυα.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Τηλυκράτης έφτασε κοντά στο γκολ, όταν ο Περιστέρης σέντραρε και από το ύψος της μικρής περιοχής, η κεφαλιά του Καλογερή, πέρασε πάνω από τα δοκάρια του τέρματος του Κότση.

 IMG 5546

Διαιτητής: Αλεξανδρόπουλος

Βοηθοί: Ποντίκης - Κωνσταντίνου

 

ΠΣ Πρέβεζα (Αμάραντος): Κότσης, Γιοβάνης (65' Πάσχος), Νίκου, Ζήσης, Χρ. Δήμας, Σκαμνέλος, Μ. Δήμας (65' Μπάτσος), Ντέτσικας, Κούτσικος, Χαϊδάκης, Παληογιάννης (73' Ταπραντζής).

Τηλυκράτης (Λιόντος): Σκιαδάς, Καταγής Θ., Θειακός, Λούζι Ρ., Λούζι Α., Βρεττός, Περιστέρης (90' Παππάς), Κτενάς, Παπαδόπουλος (66' Σταματέλος), Βλάχος (81' Καταγής Γ.), Καλογερής.



Έκθεση εικόνων