Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2014 01:38

«Λύτρωση» στην παράταση και πρόκριση για τον Εθνικό Φιλιππιάδας επί της Αναγέννησης Άρτας για το Κύπελλο της Γ' Εθνικής

Χρειάστηκαν 120 λεπτά, για να μπορέσει ο Εθνικός να πάρει την πρόκριση στη Φιλιππιάδα επί της Αναγέννησης Άρτας, για το Κύπελλο της Γ' Εθνικής.

DSC 0077

Η κανονική διάρκεια της αναμέτρησης έληξε με σκορ 0-0 και στο 99' ο Γήττας με πλασέ, έπειτα από σέντρα του Κολιάκη, πέτυχε το γκολ που έδωσε το «εισιτήριο» στην επόμενη φάση στην ομάδα του Γιώργου Γιάννου (τελικό σκορ το 1-0).

Νωρίτερα, στο 53' οι Αρτινοί έχασαν μοναδική ευκαιρία να προηγηθούν στο σκορ, όταν ο Γεωργίου από την άσπρη βούλα του πέναλτι δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σιαράβα (απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Εθνικού).

DSC 0137

Η Φιλιππιάδα είχε τη δική της μεγάλη ευκαιρία στο 64', όταν η κεφαλιά του Θεοδώρου σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Τσάκαλου.

Ο Ηλίας αποβλήθηκε στο 116' με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Εθνικός Φιλιππιάδας θα αντιμετωπίσει τα Λευκάδια στη Νάουσα, στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της Γ' Εθνικής.

 

Διαιτητής: Τσιάκος Σπυρίδων (Θεσπρωτίας)

Βοηθοί: Γραικός Α. (Κέρκυρας) – Σκορδίλης Θ. (Κέρκυρας) 

 

Εθνικός Φιλιππιάδας (Γιώργος Γιάννος): Σιαράβας, Πάνου, Διαμαντόπουλος, Δάρδας, Κατσαδούρος, Λέντζος, Κολιάκης, Τσακανίκας (67΄ Βέργος), Μπενίσκος, Γήττας (109΄ Γιαννούλης), Κολιός Γ. (55΄ Θεοδώρου).

Αναγέννηση Άρτας (Ηλίας Μαγκάκης): Τσάκαλος, Ηλίας, Παπαβασιλείου, Χρηστογιάννης, Παπαρούνης (106΄ Τάσσος), Μάρκος, Γούλας, Νικοπολίδης (73΄ Λαζαρίδης), Σιδηρόπουλος, Γεωργίου, Σιδέρης (71΄ Ηλιόπουλος).  

 

Έκθεση εικόνων