Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 04 Ιουνίου 2012 15:58

Την Τετάρτη η «μητέρα των μαχών» για τον Κεραυνό Θεσπρωτικού

Μια «ανάσα» από την άνοδό του στην Δ' Εθνική, είναι πλέον ο Κεραυνός Θεσπρωτικού, μετά την εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 με αντίπαλο τον Αετό Διασέλλου. Οι ποδοσφαιριστές του Βαγγέλη Φίντζου θα μπορούσαν να «καθαρίσουν» την άνοδο, καθώς προηγήθηκαν με 2-0, έχοντας και τη συμπαράσταση των περίπου 800 φιλάθλων τους, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι με γκολ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα... μετέθεσαν την φιέστα ανόδου στο Θεσπρωτικό για την επόμενη αγωνιστική. Την Τετάρτη στις 5.00μ.μ. ο Κεραυνός υποδέχεται στο «Κατερίνα Θάνου» τον Άρη Αιτωλικού, ο οποίος έχει ήδη εξασφαλίσει την άνοδο, και θέλει τουλάχιστον ένα βαθμό για να πάρει το «εισιτήριο» για τη Δ' Εθνική.

Στο αγωνιστικό «κομμάτι», στο 20' ο Φέκκας με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ και στο 69' ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα προσωπικά τέρματά του και της ομάδας του. Στο μεσοδιάστημα, η τύχη γύρισε την πλάτη στον Αετό, καθώς σε δύο περιπτώσεις (29' και 38') η μπάλα σταμάτησε στα δοκάρια του Ντούκα, σε κεφαλιά και σουτ των Βερλέκη και Γούλα, αντιστοίχως.

Στο 75' ωστόσο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν το σκορ, όταν σε φάση διαρκείας στην περιοχή του Κεραυνού, ο Δ. Τσιγαρίδας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Επτά λεπτά αργότερα ο Βερλέκης σούταρε δυνατά, αλλά η προσπάθειά του τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ντούκα. Ο Αετός πήρε το βαθμό της ισοπαλίας στο τελευταίο λεπτό με κεφαλιά-γκολ του Βερλέκη.

 

 

Διαιτητής: Κατσικογιάννης(Ηπείρου)

Βοηθοί: Πασχάλης – Τίκας (Ηπείρου)

 

 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ (Β. Φίντζος): Ντούκα, Μπόμπορης, Ντόβας (28΄ λ.τρ. Μαλέσκος), Τζιάκος Γ.Δ., Κιτσαντάς, Κούσης, Τζιάκος Δ.Ν. (62΄ Γεωργαλής), Λέτσος, Τζιάκος Γ.Ν., Κολιός (68΄ λ.τρ. Κολιός), Φέκκας.

ΑΕΤΟΣ ΔΙΑΣΕΛΛΟΥ (Ν. Μπόλης): Βαρέλης, Αντωνίου, Μπαλάφας Ε., Λύτος (60΄ Γκανιάτσας), Μπαλάφας Δ., Τσιγαρίδας Δ., Τσιγαρίδας Κ. (46΄ Κατσαρός Θ.), Βερλέκης, Μάλλιος, Γούλας, Τσιφλίδης.

 

*Ρεπορτάζ-Φωτογραφίες: Κώστας Κολιός

 

 

 

 

Έκθεση εικόνων