Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 11 Οκτωβρίου 2014 18:46

«Εύκολο απόγευμα» για τον ΠΣ Πρέβεζα με αντίπαλο τους Σφακιώτες (photo)

Δεν αντιμετώπισε δυσκολίες ο ΠΣ Πρέβεζα και επικράτησε στην έδρα του με σκορ 3-0 του ΠΑΣ Σφακιώτες, για την 4η αγωνιστική της Α' ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Οι «κιτρινόμαυροι» προηγήθηκαν στο σκορ με το «καλημέρα» (2'), όταν ο Χρήστος Σκαμνέλος τροφοδότησε τον Χαϊδάκη, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 35' ο Χρ. Σκαμνέλος πλάσαρε άουτ, ενώ το 2-0 σημειώθηκε έπειτα από εξαιρετική συνεργασία τριών ποδοσφαιριστών. Γιοβάνης, Μπάτσος και Ντέτσικας, συνδυάστηκαν άψογα και ο τελευταίος με πλασέ πέτυχε γκολ.

IMG 6011

Η μοναδική καλή στιγμή για τους Σφακιώτες σημειώθηκε στο 67', όταν σχεδόν από τη σέντρα ο Βακουφτσής έκανε το ψηλοκρεμαστό σουτ και ο Κότσης έδιωξε σε κόρνερ. Στο 69', το 85' και το 87', οι Πάσχος, Σκαμνέλος Δ. και Δήμας Χρ., έχασαν ευκαιρίες για ένα τρίτο γκολ, το οποίο πέτυχε τελικά ο Πάσχος στο 88' με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή (3-0).

 IMG 6055

Διαιτητής: Μπαϊλης

Βοηθοί: Μπάρκας - Κούτρα

 IMG 6061

ΠΣ Πρέβεζα (Αμάραντος): Κότσης, Γιοβάνης (77' Δήμας Μ.), Σκαμνέλος Δ., Δήμας Χρ., Ζήσης, Χαϊδάκης, Πάσχος, Μπάτσος, Σκαμνέλος Δ., Ντέτσικας (61' Ταπραντζής), Κούτσικος (61' Νίκου).

ΠΑΣ Σφακιώτες (Κονιδάρης): Παπάς, Γεωργάκης, Βουλγαρίδης (25' Καρτάνος), Σταματίου, Βακουφτσής Σ., Καρύδης, Κτενάς, Βακουφτσής Ι., Καλλίας, Γαζής (85' Θεριανός), Βασιλάκης (77' Φίλιππας).

 

Έκθεση εικόνων