Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 12 Οκτωβρίου 2014 01:45

Νικηφόρο το τελευταίο φιλικό του Φιλαθλητικού Πρέβεζας πριν την έναρξη της Α2

Με επιτυχία πέρασε το τελευταίο τεστ πριν την έναρξη του πρωταθλήματος βόλει της Α2 ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας, επικρατώντας του Α.Σ. Γιάννενα στο τάι μπρέικ.

IMG 6086

Ο Φιλαθλητικός υποδέχτηκε στο ΔΑΚ Πρέβεζας την ομάδα των Ιωαννίνων και παρότι βρέθηκε να χάνει με 0-2 σετ κατάφερε με συγκέντρωση και μαχητικότητα να κάνει την ανατροπή και να πάρει τελικά τη νίκη.

Τα σετ: 22-25, 22-25, 25-21, 25-22, 15-8.

IMG 6107

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Φιλαθλητικού Χρύσανθος Κυριαζής στις δηλώσεις του επισήμανε πως ήταν ένα πολύ δυνατό φιλικό μέσα από το οποίο έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος την επόμενη Κυριακή.

IMG 6183

Ο κ. Κυριαζής δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Θέλαμε να κάνουμε ένα εύκολο φιλικό, αλλά αποδείχτηκε πως μόνο εύκολο δεν ήταν γιατί η ομάδα αυτή των Ιωαννίνων έχει αθλήτριες με μεγάλη εμπειρία, έχουν παίξει Α2, ουσιαστικά είναι η συνέχεια του ΑΓΣΙ από πέρυσι και είναι μια αξιόμαχη ομάδα και φαβορί για να ανέβουν κατηγορία. Και για αυτό το φιλικό δεν ήταν τόσο εύκολο όσο το περιμέναμε. Ήταν καλό όμως γιατί μας βοήθησε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα και να έρθουμε σε συνθήκες παιχνιδιού ακραίες που θα προκύψουν μέσα στο πρωτάθλημα, γιατί τα παιχνίδια είναι πάρα πολλά και νομίζω θα έχουμε αρκετά 3-2, όχι μόνο από εμάς αλλά και από άλλες ομάδες. Η ομάδα δεδομένων των συνθηκών είναι όσο μπορούμε να πούμε έτοιμη, γιατί είχαμε κάποια προβλήματα τραυματισμών, κάποιες κοπέλες έλειπαν αρκετές ημέρες, ακόμη έχουμε κάποια προβλήματα όσον αφορά τον αριθμό των προπονήσεων και τη συμμετοχή τους και η αλήθεια είναι ότι είχαμε μια κοιλιά τις τελευταίες 15-20 ημέρες και στην αγωνιστικότητα αλλά και γενικότερα στη νοοτροπία. Μετά από κάποιες συζητήσεις που έγιναν ελπίζω να ξαναμπούμε στο σωστό δρόμο και να ξεκινήσουμε με το πρώτο παιχνίδι που είναι σημαντικό και είναι για εμάς απαιτούμενο να το κερδίσουμε για να έχουμε καλή συνέχεια. Βέβαια αυτό που είναι μειονέκτημα και της δικής μας ομάδας και των ομάδων της «απομακρυσμένης» επαρχίας θα έλεγα, είναι ότι δεν έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε πολλά φιλικά. Η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, η Λάρισα, έχουν αυτή τη δυνατότητα και έτσι οι ομάδες θα είναι πιο έτοιμες στην αρχή του πρωταθλήματος. Βέβαια αυτό ήταν εις γνώση μας και αυτό το κενό προσπαθούμε να το καλύψουμε με σκληρές προπονήσεις και όσο γίνεται καλύτερης ποιότητας».

Καταλήγοντας ο κ. Κυριαζής στάθηκε για μια ακόμη φορά στην παρουσία των φιλάθλων στις κερκίδες, οι οποίοι έδωσαν το παρών για μια ακόμη φορά στο κλειστό της Πρέβεζας: «ο κόσμος και με τη «διαφήμιση» που έχουν προκαλέσει τα κορίτσια και με τη βοήθεια των μέσων μαζικής ενημέρωσης ανταποκρίνεται και τον ευχαριστούμε πολύ. Ελπίζουμε ότι στον αγώνα με την Ελασσόνα θα είναι πολλαπλάσιος και θα δώσουν δύναμη στην ομάδα. Τους έχουμε ανάγκη και τους καλούμε να μας βοηθήσουν!».

Να θυμίσουμε ότι το πρωτάθλημα της Α2 ξεκινάει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και την Κυριακή 19/10 και ο Φιλαθλητικός υποδέχεται στην Πρέβεζα, στις 3 το μεσημέρι την Ένωση Ελλασώνας.

Έκθεση εικόνων