Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 19 Οκτωβρίου 2014 17:41

Άλλη Κατηγορία η Α2... - Φιλαθλητικός Πρέβεζας vs Ένωση Ελασσόνας 0-3 σετ (photo+vid)

Μία «γεύση» από το υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού της Α2 Κατηγορίας βόλεϊ γυναικών πήραν τα κορίτσια του Φιλαθλητικού, γνωρίζοντας την ήττα στο ΔΑΚ Πρέβεζας από την Ένωση Ελασσόνας με 3-0 σετ, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Αρκετός κόσμος στις εξέδρες του Κλειστού, ατμόσφαιρα αθλητικής γιορτής και το πρώτο σετ να προμηνύει πως θα γίνει ένα πραγματικό ντέρμπι, χωρίς ωστόσο η εξέλιξη του αγώνα να δικαιώνει αυτή την πρόβλεψη.

IMG 6686

Το άγχος και η νευρικότητα της πρώτης παρουσίας στην Α2, φάνηκαν στο ξεκίνημα του Α' σετ, με αποτέλεσμα η φιλοξενούμενη ομάδα να προηγηθεί με 4-9. Στο σημείο αυτό ο Χρύσανθος Κυριαζής πήρε τάιμ-άουτ, έκοψε το ρυθμό της Ελασσόνας και ο Φιλαθλητικός αντεπιτέθηκε, με την Πεπόνη στο σερβίς να παίρνει διαδοχικούς άσους και το σκορ να «κλείνει» στο 8-9. Μπλοκ των Κουμάση-Μπαρμπούδη και ένα λάθος των αθλητριών της φιλοξενούμενης ομάδας και τα κορίτσια από την Πρέβεζα πέρασαν μπροστά στο σκορ με 11-10. Το σετ πήγαινε πόντο-πόντο μέχρι το 16-16, όταν ο Φιλαθλητικός με τρεις άσους από τη Χρυσάνθη Μαγκλάρα έκανε το 19-16.

IMG 6693

Η Ελασσόνα κατάφερε να πάρει πάλι το προβάδισμα (19-20), όμως ο Φιλαθλητικός με πόντους των Πεπόνη, Παναγιωτίδου έφτασε στο 23-21 και «αγκάλιασε» τη νίκη στο σετ, ωστόσο η έλλειψη εμπειρίας κόστισε. Οι φιλοξενούμενες με την Τζιουργκάνου στο σερβίς πήγαν το ματς στο 23-25 και έκαναν το 0-1.

IMG 6760

Στο δεύτερο σετ, ο Φιλαθλητικός κατάφερε να κοντράρει την Ελασσόνα μέχρι το 7-7. Σε εκείνο το σημείο το αγωνιστικό μπλακ-άουτ της γηπεδούχου ομάδας και ο καλός ρυθμός που βρήκε στην επίθεση και το σερβίς η ομάδα του Ν. Λάρισας, έφερε το 9-17, το 11-21, για να ολοκληρωθεί το σετ στο 13-25 (0-2 σετ).

Ίδια η εικόνα και του τρίτου σετ, με τα κορίτσια του Φιλαθλητικού να είναι απογοητευμένα από την εξέλιξη της αναμέτρησης και να χάνουν εύκολα (9-25).

IMG 6746

Το τελικό αποτέλεσμα (0-3 σετ), είναι ένα καλό αγωνιστικό «μάθημα» για να κορίτσια του Φιλαθλητικού, σε μια κατηγορία όπως είναι η Α2. Στο χέρι προπονητή και αθλητριών είναι να δουλέψουν ακόμη πιο σκληρά στις προπονήσεις πάνω σε διάφορους τομείς, και να παρουσιάσουν ένα όμορφο θέαμα στους επόμενους αγώνες, σε συνδυασμό με νίκες. Το πρωτάθλημα εξάλλου μόλις άρχισε και όπως έδειξε και πέρυσι ο Φιλαθλητικός, η σκληρή προσπάθεια και η δουλειά φέρνει και τις επιτυχίες.

 IMG 6731

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ (Κυριαζής): Γιάγια, Μαγκλάρα Γ., Ντάκουλα, Παναγιωτίδου, Λάσκαρη-Τρίγκα, Κοσμίδου Β., Σιούλα, Κουμάση, Μαγκλάρα Χρ., Παπαδοπούλου, Μπαρμπούδη, Πεπόνη.

 IMG 6807

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Παναγιώτου): Παπαδοπούλου Ο., Κασσελούρη, Αθανασιάδου, Παπαδοπούλου Σ., Πλιάκα, Κατσαρέ, Μπελάη, Τζιουργκάνου, Ζιάκου, Δίρβα, Παναγιώτου, Παπακώστα.

 

*Θα ακολουθήσει βίντεο με δηλώσεις των δύο προπονητών



Έκθεση εικόνων