Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2014 21:47

Στην κορυφή της βαθμολογίας ο ΠΣ Πρέβεζα – Νίκησε τον Πανλευκάδιο (2-1) στο ντέρμπι της Α' ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας (photo)

Ο ΠΣ Πρέβεζα ήταν ο νικητής του ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, καθώς επικράτησε του Πανλευκάδιου στο «Αθανασία Τσουμελέκα» με σκορ 2-1 και βρίσκεται πλέον στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

IMG 7375

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 9΄ο Κούτσικος έπειτα από ασίστ του Νίκου, ωστόσο στο 32' ο Πανλευκάδιος με κεφαλιά του Μπαλή ισοφάρισε. Ο ΠΣ Πρέβεζα ανέβασε την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο και πέτυχε το γκολ που τoυ χάρισε τους τρεις βαθμούς στο 48'. Ο Χρήστος Σκαμνέλος έκλεψε τη μπάλα, την έδωσε στον Κούτσικο ο οποίος έβγαλε κάθετη πάσα στον Νίκου. Ο τελευταίος πλάσαρε και «έγραψε» το 2-1, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

 

Διαιτητής: Μπαϊλης

Βοηθοί: Γκαρτζονίκας - Σφονδύλη

 IMG 7390

ΠΣ Πρέβεζα (Αμάραντος): Κότσης, Πάσχος, Ζήσης, Γιοβάνης, Χρ. Δήμας, Χρ. Σκαμνέλος, Χαϊδάκης, Μπάτσος, Ντέτσικας (81' Ταπραντζής), Κούτσικος (78' Παληογιάννης), Νίκου (87' Κοτένογλου).

ΠΑΝΕΛΥΚΑΔΙΟΣ (Κατηφόρης): Τρανουλίδης, Τσελάι, Στεριώτης, Καταγής, Βλάχος, Φλούδας, Κοκόλης Χ.Σ. (85' Φέτσης), Μπαλή, Πετούσης, Ορφανός (76' Φωτεινός), Κοκόλης Χ.

 

Έκθεση εικόνων