Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2014 22:28

Ο Donald και φέτος μεγάλος χορηγός του Σ.Κ. Νικόπολη!

Τις εμφανίσεις που θα φοράει τη φετινή χρονιά παρουσίασε ο Σύλλογος μπάσκετ της Νικόπολης ενώ ταυτόχρονα παρουσίασε και το μεγάλο χορηγό της ομάδας, που δεν είναι άλλος από τον Donald.

IMG 7124

Η παρουσίαση της φανέλας έγινε το πρωί του Σαββάτου στο Φούρνο του Donald στη Λ. Ιωαννίνων 70, με μια λιτή αλλά πολύ ζεστή εκδήλωση, δείγμα του καλού κλίματος που επικρατεί στο Σύλλογο.

IMG 7129

Αθλητές και προπονητές από την ανδρική ομάδα της Νικόπολης αλλά και από τα άλλα τμήματα του Συλλόγου έδωσαν το παρών, ενώ σχεδόν σύσσωμη παραβρέθηκε και η διοίκηση του Συλλόγου με τον έφορο κ. Μυζίκο να ευχαριστεί θερμά τον ιδιοκτήτη του Donald Κ. Μάνθο Δέσκα για τη χορηγία του στην ομάδα και τη φετινή χρονιά.

IMG 7139

«Ξεκινάμε μια νέα χρονιά, γεμάτη ελπίδες. Προσπαθούμε για το καλύτερο και το βασικότερο είναι ότι δεν έχουμε κανένα άγχος, είμαστε χαλαροί σε όλα τα πρωταθλήματα και ό,τι βγει. Σε αυτή μας την προσπάθεια, ο Μάνθος είναι ο μοναδικός μεγάλος χορηγός. Είναι πολλά χρόνια μεγάλος χορηγός και συνεχίζει να είναι. Στις δύσκολες εποχές που ζούμε, ο Μάνθος στέκεται βασική δομή για την ομάδα και χωρίς τη βοήθειά του δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα, αυτή είναι η αλήθεια» τόνισε ο κ. Μυζίκος, ενώ ο κ. Δέσκας από την πλευρά εξέφρασε την ικανοποίησή του γι αυτή τη συνεργασία, υπογραμμίζοντας πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να μπαίνουν οι αθλητές κάθε ηλικίας στο γήπεδο με περισσότερη διάθεση.

IMG 7144

Στους στόχους αλλά και στη φιλοσοφία της Νικόπολης για τη νέα χρονιά αναφέρθηκαν οι παίχτες Βασίλης Τέφας και Ζήσης Θωμάς, υπογραμμίζοντας πως το κλίμα είναι πολύ καλό και μέσα από τη δουλειά και τη σκληρή προπόνηση θα έρθουν και τα καλά αποτελέσματα.

Έκθεση εικόνων