Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 01 Νοεμβρίου 2014 21:36

«Λαβωμένος» έφυγε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας από το κλειστό του Παπάγου κόντρα στο Χαλάνδρι (photo)

«Λαβωμένος» αγωνιστικά και ψυχολογικά έφυγε από το κλειστό του Παπάγου ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας, ο οποίος ηττήθηκε από τον αήττητο μέχρι στιγμής στην Α2 Κατηγορία γυναικών, ΓΣ Χαλανδρίου, με 3-0 σετ για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου σετ (στα μισά του) κι ενώ οι αθλήτριες του Φιλαθλητικού έμεναν κοντά στο σκορ, στους 2-3 πόντους, η Χρυσάνθη Μαγκλάρα σε μία ανύποπτη φάση, στραβοπάτησε και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών, υπέστη διάστρεμμα (η σοβαρότητα του τραυματισμού θα εκτιμηθεί τις επόμενες ώρες). Η αθλήτρια της ομάδας της Πρέβεζας μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό» για να αντιμετωπιστεί ο τραυματισμός της.

IMG 4526

Οι φιλοξενούμενες σαφώς επηρεάστηκαν ψυχολογικά και οι παίκτριες του Χαλανδρίου κατάφεραν να «χτίσουν» ένα μικρό προβάδισμα (18-13) και τελικώς να πάρουν το σετ με 25-18.

Οι τυπικά γηπεδούχες μπήκαν δυνατά και στο δεύτερο σετ, προηγήθηκαν με 10-1 και έκαναν εύκολα το 2-0 με το σκορ να φτάνει στο 25-15.

IMG 4544

Ο Φιλαθλητικός έπαιξε καλό βόλεϊ στο τρίτο σετ και έδειξε να συνέρχεται αγωνιστικά και ψυχολογικά. Πήρε τρεις φορές το προβάδισμα (0-2, 4-6 και 8-9), ωστόσο οι αθλήτριες του Χαλανδρίου επανήλθαν στο παιχνίδι και μπήκαν μπροστά με 11-9.

Οι αθλήτριες του Κυριαζή, διατήρησαν τη συγκέντρωσή τους, ακόμη κι όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 20-14. Με πόντους των Παναγιωτίδου, Κουμάση στην επίθεση και σερβίς της Γιάγια, ο Φιλαθλητικός πλησίασε στο 22-20 και 23-21, αλλά το Χαλάνδρι πιο ψύχραιμο, έφτασε στο 3-0 με σκορ 25-22.

IMG 4502

Τα σετ: 25-18, 25-15, 25-22

ΓΣ Χαλανδρίου (Στέλιος Ατσιδαύτης): Μαστοράκη, Γκόγκου, Τσουμή, Γεωργίου, Σκορδίλη, Αγριόδημου, Γκότζη, Μαβιλίδη, Κουλουμέντα, Καραχάλιου, Τσαρακλή, Μαγκανάρη.

Φιλαθλητικός Πρέβεζας (Χρύσανθος Κυριαζής): Μαγκλάρα Χρ., Μαγκλάρα Γ., Γιάγια, Παναγιωτίδου, Λάσκαρη-Τρίγκα, Σάκκου, Κοσμίδου, Κουμάση, Παπαδοπούλου, Μπαρμπούδη, Πεπόνη, Ντάκουλα.

IMG 4534

*Αρκετοί οι Πρεβεζάνοι στις εξέδρες του κλειστού του Παπάγου, για να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των κοριτσιών του Φιλαθλητικού.

*Στις εξέδρες και η οικογένεια της Ζαφείρας Λάσκαρη-Τρίγκα, η μητέρα της οποίας χάρισε από ένα λουλούδι στις συμπαίκτριες της κόρης της.

*Θα ακολουθήσει βίντεο με δηλώσεις των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης.

 

Έκθεση εικόνων