Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014 22:14

Πέρασε με «διπλό» και από το Λούρο ο Αχέρων Καναλακίου (photo)

Ο Αχέρων Καναλακίου επικράτησε στο Λούρο, του τοπικού Θριάμβου, με σκορ 2-1, για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

DSC 0066

Ο Λούρος προηγήθηκε με γκολ του Ράπτη στο 34', ωστόσο στο 46' ο ΠΑΣ Αχέρων ισοφάρισε με σουτ του Γκόλια. Στην αμέσως επόμενη φάση το σουτ του Ζάχου σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Καραπιπέρη και η φάση που έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του Καναλακίου, σημειώθηκε στο 74'. Ο Τζιάκος ανέτρεψε τον Νταή μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής του αγώνα έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Νταής εκτέλεσε εύστοχα, διαμορφώνοντας το 1-2, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ. Ο Θρίαμβος έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 89', ωστόσο η κεφαλιά του Παπαδόπουλου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του γκολκίπερ του Καναλακίου.

DSC 0102

Παράπονα για τη διαιτησία του Ντίτσου έχουν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι ζήτησαν πέναλτι στο 35' σε ανατροπή του Ράπτη από τον Λαγό.

 

Διαιτητής: Ντίτσος

Βοηθοί: Τσόγκας-Μπάκος

 

Θρίαμβος Λούρου (Άρης Φερεντίνος): Λώλης, Σάκκος, Μπόμπορης Α.,Τζιάκος (78΄Τζιάκος), Παπαδόπουλος, Λέτσος, Σακκάς, Ζάχος, Νίκου, Ράπτης, Λιόντος.

Αχέρων Καναλακίου (Νίκος Βέκιος): Καραπιπέρης, Νόνας, Λαγός, Μπάκας, Μήτσης, Τσουγκάρης (69΄Ζάκκας) , Λουκούμης, Τζίμας Ι. (66΄Κώστας), Γκόλιας, Νταής (87΄Παππάς), Τζίμας Θ.

 

Έκθεση εικόνων