Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 03 Ιανουαρίου 2015 19:36

Εντός έδρας αγωνιστικό «χαστούκι» για τους «κιτρινόμαυρους» - ΠΣ Πρέβεζα vs Αμβρακικός Βόνιτσας 1-3

Ο Αμβρακικός Βόνιτσας έφυγε με το «διπλό» από το «Αθανασία Τσουμελέκα» επικρατώντας με σκορ 3-1 του ΠΣ Πρέβεζα, για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Η ομάδα του Καράμπαλη «γκρέμισε» έτσι τους «κιτρινόμαυρους» από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, χαρίζοντας τον τίτλο του Πρωταθλητή Χειμώνα, στον Πανλευκάδιο.

IMG 0684

Η «κακή ημέρα» φάνηκε με το «καλημέρα» του αγώνα για τον ΠΣ Πρέβεζα. Ο Μπάτσος αποχώρησε στο 6' λόγω τραυματισμού και στη θέση του πέρασε ο νεαρός Βαλάρης. Ο MVP της αναμέτρησης Παππάς στο 10' πέρασε και τον Κότση και πλάσαρε προ κενής εστίας για το 0-1. Στο 21' ο ίδιος παίκτης πιστοποίησε πως έχει δυνατότητες μεγαλύτερης κατηγορίας, πέρασε και πάλι τρεις παίκτες, για να πλασάρει τον τερματοφύλακα του ΠΣ Πρέβεζα και να διαμορφώσει το 0-2. Ο Αμβρακικός κλείνοντας όλους τους χώρους και παίζοντας στην αντεπίθεση, καθήλωσε τους γηπεδούχους. Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μ. Λιότσου στο 32' τρανταξε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κότση.

IMG 0715

Η μοναδική «απάντηση» της Πρέβεζας ήρθε με ατομική ενέργεια του Χαϊδάκη, ο οποίος έκλεψε τη μπάλα από τον Ιωάννου-Σαρτζή, αλλά ο γκολκίπερ της Βόνιτσας απέκρουσε το πλασέ του αρχηγού του ΠΣ Πρέβεζα.

Ο Αμβρακικός συνέχιζε να απειλεί την εστία του Κότση. Στο 40' ψηλοκρεμαστό πλασέ του Παππά κατέληξε άουτ, ενώ στο 45' ο Στράτος με κάθετη πάσα έβγαλε τετ-α-τετ τον Χασακή, που πλάσαρε άψογα για το 0-3.

IMG 0710

Οι «κιτρινόμαυροι» βγήκαν από τα αποδυτήρια με σαφή διάθεση να μην παρατήσουν το ματς. Στο 59' δυνατό σουτ του Κούτσικου πέρασε κόρνερ (κόντραρε), ενώ στο 60' η σέντρα του ίδιου παίκτη κατέληξε στο κεφάλι του Ζήση και στα δίχτυα του Πάχη, για το 1-3. Στο 64' με κεφαλιά του Νίκου (μπλόκαρε ο τερματοφύλακας), στο 66' με σουτ του Ντέτσικα (άουτ-εκπληκτική πάσα του Χρ. Σκαμνέλου) και στο 73' με σουτ του Κούτσικου (άουτ), η Πρέβεζα προσπάθησε να μειώσει κι άλλο το σκορ, χωρίς όμως επιτυχία. Στο 86' το πλασέ του Ζήση έδιωξαν πάνω στη γραμμή οι αμυντικοί της Βόνιτσας και το τελικό 1-3 παρέμεινε.

IMG 0690

Η κακή αγωνιστική εικόνα του ΠΣ Πρέβεζα, έφερε αρκετή γκρίνια, εντός και εκτός γηπέδου. Κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας του ημιχρόνου, ο αρχηγός της ομάδας Σπύρος Χαϊδάκης, έφυγε από τα αποδυτήρια, φανερά εκνευρισμένος, ενώ κατά τη διάρκεια του αγώνα φώναζε διαρκώς «ξεφτίλες».

 

Διαιτητές: Ζιώγας

Βοηθοί: Τζίμας – Λαζάρου

 IMG 0693

ΠΣ Πρέβεζα (Γκαρτζονίκας): Κότσης, Σκαμνέλος Δ., Κοτένογλου, Κοψάρης, Ζήσης, Σκαμνέλος Χρ., Μπάτσος (6' Βαλάρης), Νίκου, Χαϊδάκης, Ντέτσικας, Κούτσικος.

Αμβρακικός Βόνιτσας (Καράμπαλης): Πάχης, Φούντογλου (73' Φέσσας), Γεωργαλής, Ιωάννου-Σαρτζής, Λιότσος Μ., Μπουκουράνης, Στράτος (90' Λιότσος Β.), Γουρούνας, Παππάς, Χασακής, Παύλος (83' Πατσούρας).

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Παναγιώτης Τσόγκας – Δημήτρης Πάτσης



Έκθεση εικόνων