Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 17 Ιουνίου 2012 02:22

Οι «μικροί» συνεχιστές μιας τιμημένης και ιστορικής φανέλας

Με τον ΠΑΣ Πρέβεζα μεγάλωσαν γενιές και γενιές Πρεβεζάνων. Υπήρξε αγαπημένη συνήθεια των παιδικών μας χρόνων, η προσέλευση στο γήπεδο και η στήριξη σε μια ομάδα, που έχει τη δική της ιστορία στην πόλη μας. Δυστυχώς -και ευτυχώς μαζί-, ό,τι έχει απομείνει από τον ΠΑΣ Πρέβεζα είναι οι ακαδημίες του.

Παιδιά από 7 έως 15 ετών, υπό τις οδηγίες και την προσοχή των προπονητών τους, Παναγιώτη Καραμούτσιου, Κυριάκου Παναγιωτίδη και Χρήστου Τάγγα, μαθαίνουν τα μυστικά της στρογγυλής «θεάς» και έρχονται σε επαφή με τον αθλητισμό.

Τα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Πρέβεζα λειτουργούν από τη σεζόν 1999-2000, θα συνεχίσουν και την επόμενη αγωνιστική περίδο, ενώ υπό προϋποθέσεις κάποια από τα μεγαλύτερα σε ηλικία παιδιά των ακαδημιών θα συμμετέχουν και στην αντρική ομάδα, εφόσον δραστηριοποιηθεί και πάλι, αυτή τη φορά στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Μέχρι στιγμής ο ΠΑΣ Πρέβεζα συμμετείχε μόνο στο Πρωτάθλημα Παίδων την περασμένη σεζόν.

Στο μεταξύ, ένα από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ (παιδιά ηλικίας 10-11 ετών) θα πάρει μέρος σε ένα ποδοσφαιρικό τουρνουά ακαδημιών στο χρονικό διάστημα 18-22 Ιουνίου στο Hotel Kanali. Εκτός του ΠΑΣ Πρέβεζα θα δώσουν το «παρών» ο Όλυμπος Κέρκυρας, οι Ελπίδες Ιωαννίνων, ο Ατρόμητος Ιωαννίνων, ο Αστέρας Φιλοθέης, το Μεσολόγγι, ο Αστακός, καθώς και άλλες ομάδες.

 

 

 

 

 

 

Έκθεση εικόνων