Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 08 Φεβρουαρίου 2015 00:00

Πέρασε από την έδρα της ΑΕ Πρέβεζας ο Τηλυκράτης (photo)

Εύκολη ήταν η επικράτηση του Τηλυκράτη στο «Αθανασία Τσουμελέκα» με αντίπαλο την ΑΕ Πρέβεζας, καθώς η ομάδα της Λευκάδας επικράτησε με σκορ 3-0, για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Α' ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για ένα γκολ στο 13', όταν Σπυράκος και Ζέρης συνδυάστηκαν υπέροχα, ο τελευταίος έβγαλε τον Κολοβό τετ-α-τετ με τον Σκιαδά, αλλά ο παίκτης της Ένωσης πλάσαρε άουτ. Στο 22' ο Τηλυκράτης «απάντησε» με σουτ του Γαζή, με το Λιόντο να διώχνει τη μπάλα σε κόρνερ.

IMG 3092

Οι φιλοξενούμενοι είχαν εξαιρετική κυκλοφορία μπάλας, αλλά δύσκολα δημιουργούσαν ευκαιρίες για γκολ. Άνοιξαν το σκορ στο 34', όταν ο Καλογερής ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Τρούλλη (αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και η Ένωση έμεινε με δέκα παίκτες) και ο διαιτητής του αγώνα έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο ποδοσφαιριστής που το κέρδισε, το εκτέλεσε, κάνοντας το 0-1.

IMG 3106

Στο 49' ο Κόκκαλης έπειτα από κάθετη πάσα του Σπυράκου, βρέθηκε απέναντι από τον Σκιαδά και πλάσαρε, όμως ο τερματοφύλακας του Τηλυκράτη, μπλόκαρε σωτήρια για την ομάδα του. Στο 54' ο Μακρυγιάννης έχασε μεγάλη ευκαιρία (πλασέ-άουτ), αλλά οι Λευκαδίτες έφτασαν στο 62' στο 0-2. Ο Κτενάς πήρε την πρώτη κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Λιόντος απέκρουσε, όμως ο Λούζι στην επαναφορά της μπάλας σούταρε και την έστειλε στα δίχτυα.

Στο 77' ο Κούρτης με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

 

 IMG 3100

Διαιτητής: Μπαϊλης

Βοηθοί: Ποντίκης – Κωνσταντίνου

 

ΑΕ Πρέβεζας (Μπέκας): Λιόντος, Κουτρούμπας, Τσιάβος, Τρούλλης, Κάτσανος, Ζιώγκας, Κόκκαλης (80' Ταπραντζής), Ντόντης, Ζέρης, Σπυράκος (76' Πρόνιος), Κολοβός (78' Νικάκης).

Τηλυκράτης (Πολίτης): Σκιαδάς, Σταματέλος, Σάντας (78' Ρεκατσίνας), Βρεττός, Λούζι, Καταγής Σ., Μακρυγιάννης, Κτενάς, Γαζής (76' Κούρτης), Καταγής Γ. (71' Περιστέρης), Καλογερής.

 

Έκθεση εικόνων