Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 09 Φεβρουαρίου 2015 00:00

Ο ΚΑΟΠ επικράτησε εύκολα της Νικόπολης Β' (photo)

Σε μία ενδοπρεβεζάνικη αναμέτρηση, ο ΚΑΟΠ επικράτησε της Νικόπολης Β' με σκορ 53-76, για την 10η αγωνιστική της Β' ΕΣΚΑΒΔΕ (Δ' Όμιλος).

IMG 3468

Ο ΚΑΟΠ ήταν αγωνιστικά ανώτερος καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα απέναντι στους «κιτρινόμαυρους», που εμφανίστηκαν εντελώς... ανανεωμένοι σε αυτό το ματς, με «τρία φρέσκα» πρόσωπα, που δεν είχαν συμμετοχή στα προηγούμενα ματς και το δίδυμο Σαρακηνού-Σκλαβενίτη στον πάγκο (ο Σπύρος Σαρακηνός ήταν ο μεγάλος απών λόγω τραυματισμού) να κάνουν το προπονητικό τους ντεμπούτο.

Ο ΚΑΟΠ με μεγαλύτερη ενέργεια στον αγώνα και τον Παπαμιχαήλ σε εξαιρετική κατάσταση, διατήρησε ένα προβάδισμα 8-11 πόντων στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο αύξανε σταδιακά και έφτασε εύκολα στο τελικό 53-76 με τη Νικόπολη Β' να κάνει αλλαγές... κολλεγιακού πρωταθλήματος, ενώ είχε και πολλά λάθη στο παιχνίδι της, που της κόστισαν. Ξεχώρισαν επίσης οι Σκαμνέλος, Τέφας και Κανιώρης.

IMG 3498

Για τους τυπικά γηπεδούχους ο Κώστας Τσεκούρας με 20 πόντους έδειξε πως το μπάσκετ δε κοιτάζει ηλικία, ενώ και ο Ηρακλής Μπιστιόλας πρόσφερε πολλά στο χρόνο που έπαιξε.

Στο τέλος του αγώνα δημιουργήθηκε παρεξήγηση ανάμεσα στον Τσόγκα και τον διαιτητή Τσώνο, λόγω λεκτικής αντιπαράθεσης που είχαν κατά τη διάρκεια του αγώνα.

IMG 3491

Ο παίκτης της Νικόπολης Β' ζήτησε το λόγο από το ρέφερι, πολλοί μπήκαν στη μέση χωρίς ωστόσο να συντρέχει λόγος, για να μη δημιουργηθεί κάποιο επεισόδιο και επικράτησε προς στιγμήν ένταση.

Το νούμερο «4» των «κιτρινόμαυρων» σκόπευε μάλιστα να ζητήσει συγνώμη από το διαιτητή, αλλά λόγω της έντασης της στιγμής απομακρύνθηκε και μέσω του atpreveza εκφράζει τη λύπη του για το περιστατικό. Κακές στιγμές υπάρχουν άλλωστε πάντα στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

 IMG 3485

Τα δεκάλεπτα: 13-21, 27-39, 37-57, 53-76

 

Διαιτητές: Τσώνος - Γεροδήμος

 IMG 3487

ΝΙΚΟΠΟΛΗ Β' (Σαρακηνός – Σκλαβενίτης): Τσόγκας 4, Ντούσιας 6, Σάλιαρης 3, Σκλαβενίτης 3, Τέφας, Μπιστιόλας 8, Μπρίκος, Μάκης 1, Σταυρίδης 6, Τσεκούρας Γρ. 2, Τσεκούρας Κ. 20.

ΚΑΟΠ (Κάρτσακλας): Παππάς, Σιάρκος 4, Κίτσιος 6, Κουτσοτόλης 6, Γκόπης 3, Κανιώρης 13, Σκαμνέλος 10, Παπαμιχαήλ 24, Τέφας 10, Κρεμμύδας, Αυδίκος.

 

Δ.Π.



Έκθεση εικόνων