Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2015 19:48

Πήρε τους τρεις βαθμούς ο ΠΣ Πρέβεζα κόντρα στην Πάργα (photo)

Ο ΠΣ Πρέβεζα πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πάργας, με σκορ 1-0, σε αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο «Αθανασία Τσουμελέκα», για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Οι «κιτρινόμαυροι» ανέβηκαν στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αφήνοντας την ομάδα της Πάργας στην 5η.

IMG 3737

Η πρώτη αξιολόγη φάση στον αγώνα καταγράφηκε στο 11'. Ο Ντίσιος πλάσαρε τον Κότση, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 13' ο Κούτσικος «απάντησε» με κεφαλιά (άουτ), ενώ το νούμερο «7» του Απόλλωνα (Ντίσιος) δύο λεπτά αργότερα έκανε το δεξί σουτ, αλλά για λίγα εκατοστά δε βρήκε στόχο (άουτ).

Στο 17' ο Χρήστος Δήμας δε βρήκε όπως ήθελε τη μπάλα από πλεονεκτική θέση, την ώρα που κεφαλιά του Παληογιάννη στο 28' εξουδετέρωσε (μπλόκαρε) ο Ζέρης. Ο Τουλκερίδης με σουτ στο 36΄έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα της Πάργας, ενώ «άγγιξε» το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Απόλλωνα και η δυνατή κεφαλιά του Παληογιάννη στο 38'.

IMG 3693

Ο ΠΣ Πρέβεζα πήρε... μέτρα στο γήπεδο στο δεύτερο ημίχρονο και «έκλεισε» τον Απόλλωνα στην εστία του. Στο 59' ο Ζέρης πρόλαβε τον Κούτσικο πριν προλάβει να πλασάρει, ενώ στο 70' ο Δημουλιάς εκτέλεσε φάουλ και ο Τουλκερίδης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά. Η δεύτερη βοηθός όμως σήκωσε τη σημαία καταλογίζοντας οφσάιντ.

Ένα λεπτό αργότερα (71') οι «κιτρινόμαυροι» πέτυχαν το γκολ που τους χάρισε τη νίκη. Ο Μάκης Δήμας «σέρβιρε» ασίστ στο Χαϊδάκη, ο οποίος με αριστερό πλασέ σκόραρε για το 1-0, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

 IMG 3699

*Ο Βαγγέλης Γκαρτζονίκας απουσίαζε από τον πάγκο του ΠΣ Πρέβεζα, λόγω ασθένειας.

*Ένταση σημειώθηκε στις εξέδρες του γηπέδου ανάμεσα σε 4-5 φιλάθλους των δύο ομάδων, μετά το τέλος του αγώνα και έπεσαν μερικές «ψιλές».

 

Διαιτητής: Σπυράκος

Βοηθοί: Τριανταφύλλου – Μαυροκεφάλου

 IMG 3698

ΠΣ Πρέβεζα: Κότσης, Νίκου (55' Πάσχος), Γιοβάνης, Σκαμνέλος, Χρ. Δήμας, Θ. Δήμας, Χαϊδάκης, Δημουλιάς, Παληογιάννης (73' Μπάτσος), Τουλκερίδης, Κούτσικος.

Απόλλων Πάργας (Μουστάκας): Ζέρης, Μάρκος (73' Ευθυμίου), Μπιστιώλης, Βάσιος Ε., Γκόγκα, Τόρες, Ντίσιος, Παππάς (58' Δράκος), Βάσιος Δ., Μηλιώνης, Βάσιος Α (78' Τζίμας).

 

Έκθεση εικόνων