Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2012 23:09

Ώρα... ποδοσφαίρου στο Hotel Kanali

Ολοκληρώνεται σήμερα (22-6-2012) με τον μεγάλο τελικό και διάφορα... happening, το ποδοσφαιρικό τουρνουά ακαδημιών, που διοργανώνει το Hotel Kanali στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, με τη συμμετοχή παιδιών 11-12 ετών.

Σε αυτό συμμετείχαν ο ΠΑΣ Πρέβεζα, ο Άρης Πρέβεζας, ο Αστακός Αιτ/νίας, ο ΠΑΣ Ατρόμητος Ιωαννίνων, η Ένωση Πάργας, ο Όλυμπος Κέρκυρας, οι Ελπίδες Ιωαννίνων και ο Αστέρας Άρτας.

Τα παιδιά και οι γονείς που φιλοξενούνται στο ξενοδοχείο, απόλαυσαν διακοπές και μπάλα, ενώ ορισμένοι από τους πιτσιρικάδες φάνηκε πως το... κατέχουν το τόπι, με ωραίες ενέργειες κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Παραθέτουμε τα αποτελέσματα στην προκριματική φάση του τουρνουά:

 

 

Αποτελέσματα Δευτέρας 18/6

 

Άρης Πρέβεζας-Αστακός 8-2

ΠΑΣ Πρέβεζα-ΠΑΣ Ατρόμητος Β 1-4

ΠΑΣ Ατρόμητος Α-Ένωση Πάργας 6-1

 

 

Αποτελέσματα Τρίτης 19/6

 

Όλυμπος Κέρκυρας-Ελπίδες Ιωαννίνων Β 8-2

Αστακός-Ελπίδες Ιωαννίνων Α 0-4

ΠΑΣ Ατρόμητος Α-Αστέρας Άρτας 5-4

ΠΑΣ Ατρόμητος Α-Όλυμπος Κέρκυρας 5-2

Άρης Πρέβεζας-ΠΑΣ Πρέβεζα 3-1

Αστακός-ΠΑΣ Ατρόμητος Β 0-7

Ένωση Πάργας-Ελπίδες Ιωαννίνων Β 2-0

 

Αποτελέσματα Τετάρτης 20/6

Άρης Πρέβεζας-Ελπίδες Ιωαννίνων Α 4-7

Ένωση Πάργας-Αστέρας Άρτας 2-7

Αστακός-ΠΑΣ Πρέβεζα 1-6

Άρης Πρέβεζας-ΠΑΣ Ατρόμητος Β 3-4

Όλυμπος Κέρκυρας-Αστέρας Άρτας 1-2

ΠΑΣ Ατρόμητος Α-Ελπίδες Ιωαννίνων Β 10-0

ΠΑΣ Πρέβεζα-Ελπίδες Ιωαννίνων Α 0-3

 

Αποτελέσματα Πέμπτης 21/6

Ελπίδες Ιωαννίνων Α-ΠΑΣ Ατρόμητος Β 3-1

Ένωση Πάργας-Όλυμπος Κέρκυρας 0-7

Ελπίδες Ιωαννίνων Β-Αστέρας Άρτας 1-6

 

 

Τα νοκ-άουτ ματς

 

Σε αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 5-6, το απόγευμα της Πέμπτης, ο Άρης Πρέβεζας αντιμετώπισε τον Όλυμπο Κέρκυρας. Οι Πρεβεζάνοι επικράτησαν με σκορ 4-2, με τέρματα των Τζίμα (3) και Κτενά, ενώ για την ομάδα της Κέρκυρας γκολ πέτυχαν οι Κατέχης και Κωνσταντής.

 

Για τον Άρη Πρέβεζας, έπαιξαν οι: Σακκάς, Τζόκα, Κτενάς, Τζίμας, Σιόντης, Ριστάνι, Μπαλάφας, Μπάνε, Χαλκίδης, Μπάρης, Τζώλας, Καταμάτζε, Μπεζάτι, Δήμας.

Ο Όλυμπος αγωνίστηκε με τους: Κατέχη, Γιώτη, Καραμπίκη, Κωνσταντή Β., Βασιλείου, Κωνσταντή Σ., Γάκη, Κωνσταντόπουλο, Σύφαντο, Κορδίστε, Μονοπώλη, Παππά, Ζώχιο, Πανιπέρη.

 

Στον πρώτο ημιτελικό οι Ελπίδες Ιωαννίνων νίκησαν τον Αστέρα Άρτας με σκορ 4-1 (Εβραϊζογλου 3, αυτογκόλ- Κόντζος) και στον δεύτερο ημιτελικό που ήταν... εσωτερική υπόθεση, ο ΠΑΣ Ατρόμητος Ιωαννίνων Β' επικράτησε του... Α με σκορ 4-3 (αυτογκόλ, Κοσμάς, Λέκκας, Αργύρης- Κατσίνης, Τάφα, Κύρκος).

Σήμερα στον μεγάλο τελικό οι Ελπίδες Ιωαννίνων θα αντιμετωπίσουν τον Ατρόμητο Ιωαννίνων Β, ενώ ο μικρός τελικός θα είναι ανάμεσα στον Ατρόμητο Α και τον Αστέρα Άρτας.

Στο Hotel Kanali τις επόμενες ημέρες θα διεξαχθεί ακόμη ένα ποδοσφαιρικό τουρνουά, με τη συμμετοχή μεγαλύτερων παιδιών και αρκετών ακαδημιών ποδοσφαίρου.

Τους αγώνες διηύθυναν οι Φραγκούλης και Λιάσκος.

 

 

 

 

Έκθεση εικόνων