Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 04 Απριλίου 2015 19:35

Η Α.Ε. Πρέβεζας κατέκτησε το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας-Επικράτησε 2-0 του Αχέροντα Καναλακίου

Η Αθλητική Ένωση Πρέβεζας ήταν η μεγάλη νικήτρια του τελικού του παιδικού πρωταθλήματος 2014-15, της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, αφού επικράτησε με σκορ 2-0 επί του Αχέροντα Καναλακίου.

IMG 7942

Ο τελικός φιλοξενήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο στάδιο «Αθανασία Τσουμελέκα» και οι προσπάθειες των παιδιών και των δύο ομάδων χειροκροτήθηκαν από δεκάδες φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου.

IMG 7822

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα του Άγγελου Μπέκα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων από την αρχή του αγώνα και μόλις στο 6ο λεπτό κατάφερε να προηγηθεί, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντοματά πήρε την μπάλα ο Λεόπουλος και σημείωσε το 1-0.

IMG 7843

Παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε, η Ένωση συνέχισε να πιέζει και στο 13' ο Γκούρας πέρασε ωραία κάθετη μπαλιά στον Χρ. Τσούτση ο οποίος σούταρε, ωστόσο ο Πάκος με ωραία απόκρουση αποσόβησε το γκολ. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με μια ακόμη ευκαιρία για την Ένωση όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Λεόπουλου ο Πάκος απέκρουσε την μπάλα, η οποία στη συνέχεια χτύπησε στο δεξί δοκάρι.

IMG 7846

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ένωση μπήκε και πάλι δυνατά και στο 3ο λεπτό ο Χρ. Τσούτσης βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Αχέροντα, ωστόσο ο Πάκος και πάλι αντέδρασε σωστά και απέκρουσε σε κόρνερ. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 24ο λεπτό της επανάληψης με δυνατό αριστερό σουτ του Ντοματά, ο οποίος σημείωσε το 2-0.

IMG 7849

*Αρκετά παράπονα από τη διαιτησία είχαν από τον Αχέροντα Καναλακίου, ενώ προς στιγμή δημιουργήθηκε μικροένταση ανάμεσα στην κερκίδα και τον προπονητή της Ένωσης Άγγελο Μπέκα.

IMG 7872

Διαιτητής: Μπαΐλης, Βοηθοί: Πάσχος, Ντόμαρης, 4ος διαιτητής: Σφονδύλη

ΑΕ Πρέβεζας: Βανιώτης, Κοντογεώργος, Δήμας, Κωστής, Τσούτσης Κ., Σακκάς, Τσούτσης Χρ., Λεόπουλος, Ντοματάς, Γκούρας, Νάτσης Φ., Νάτσης Απ. , Ουτσκούνης, Ζήκος, Βαρδής, Καραμπέτσος, Σκάρπος,Μαρμαράς.

ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου: Πάκος Δ., Φούρκης, Πλιάκας, Νικολάου, Τζιμούλης, Κωστούλας, Μπόχτης, Myzeqari, Κολιός, Shupe, Γεωργίου, Σωτηρίου, Φράγκος, Πάκος Αν., Κωλέτσης, Troka, Παπαχριστοδούλου, Κουτσούκης.

Έκθεση εικόνων