Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 02 Ιουλίου 2012 03:16

Θεαματική βραδιά για πρωταθλητές...

Εντυπωσιακό θέαμα, νοκ άουτ, δυνατός ανταγωνισμός, σκληροί αθλητές, βραβεύσεις, χορευτικά, από όλα είχαν οι αγώνες Kick boxing “Champions Night 3” που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στην Πρέβεζα από το Σύλλογο «Αχιλλεύς» υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Box Savate.

Το επιβλητικό ρινγκ που είχε στηθεί στο κέντρο του Nicopolis club προμήνυε από την πρώτη στιγμή ότι η βραδιά που θα ακολουθούσε θα ήταν εντυπωσιακή και οι θεατές που γέμισαν το χώρο από νωρίς έφυγαν ικανοποιημένοι από το επίπεδο των αγώνων αλλά και των αθλητών που ήρθαν από όλη την Ελλάδα για να συμμετάσχουν.

IMG 3604

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο δήμαρχος Πρέβεζας κ. Χρήστος Μπαΐλης συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο κ. Βαγγέλη Ροπόκη, ο οποίος επισήμανε ότι ο δήμος θα είναι πάντα στο πλευρό ανάλογων πρωτοβουλιών, αφού ο αθλητισμός για την Πρέβεζα σημαίνει και πολιτισμός.

Στη συνέχεια το «λόγο» είχαν οι αθλητές οι οποίοι προσέφεραν πολύ καλό θέαμα με το κοινό να χειροκροτεί και να επευφημεί κάθε προσπάθεια.

IMG 3647

Εντυπωσιακές ήταν για μια ακόμη φορά οι εμφανίσεις των αθλητών του Συλλόγου «Αχιλλεύς» οι οποίοι παίζοντας «εντός έδρας» τα έδωσαν όλα από το πρώτο λεπτό για να ικανοποιήσουν το φίλαθλο κοινό που τους εμψύχωνε σε όλη τη διάρκεια των αγώνων.

Η Δήμητρα Μπέλλου πρόσθεσε μια ακόμη καλή εμφάνιση στο ενεργητικό της αφού επιβλήθηκε της Γοργολη, η οποία εγκατέλειψε από τον 1ο γύρο.

IMG 3717

Ιδιαίτερα δυναμική ήταν η εμφάνιση του δεύτερου αθλητή του Δημήτρη Λαδιά, του Γιώργου Σάλιαρη ο οποίος κέρδισε τον Παπανίκο με τεχνικό νοκ άουτ, ενώ ο 17χρονος Αλέξανδρος Ρίζος πραγματοποίησε μια ακόμη πολύ καλή εμφάνιση και κέρδισε τον Διαμαντόπουλο με νοκ άουτ.

IMG 3785

Ο προπονητής του Συλλόγου «Αχιλλεύς» Δημήτρης Λαδιάς έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των αθλητών του υπογραμμίζοντας ότι χρειάζεται πολλή δουλειά και άριστος προγραμματισμός για να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχημένη διοργάνωση των αγώνων κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στους αθλητές και τους προπονητές τους, στους χορηγούς της βραδιάς αλλά και τα χορευτικά της κας Τουλούκογλου που πλαισίωσαν τους αγώνες.

(Δείτε στο βίντεο εκτενή αποσπάσματα από τους αγώνες)

Έκθεση εικόνων