Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 02 Ιουλίου 2012 03:50

Με επιτυχία το 1ο "Mtb Open Race Monolithi"

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες ο πρώτος αγώνας ορεινής ποδηλασίας στο αισθητικό δάσος του Μονολιθίου αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους αθλητές που συμμετείχαν αλλά και στο κοινό που τον παρακολούθησε.

Οι αγώνες ήταν θεαματικοί και οι λάτρεις της δράσης είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να απολαύσουν υπέροχες στιγμές από τους αθλητές του Mountainbike, οι οποίοι είχαν να αγωνιστούν σε μια σκληρή διαδρομή με σχετικά μεγάλο βαθμό τεχνικής δυσκολίας και απαιτήσεις καλής φυσικής κατάστασης.

Η διαδρομή είχε όλα εκείνα τα στοιχεία που κάνουν το άθλημα της ορεινής ποδηλασίας να ξεχωρίζει. Δύσβατα μονοπάτια, ανηφορικά και κατηφορικά σημεία και ασφάλτινα κομμάτια τα οποία έδωσαν τη δυνατότητα στους αθλητές να προσφέρουν υπέροχο θέαμα στους θεατές που βρίσκονταν στα κύρια σημεία της διαδρομής.

IMG 3949

Περισσότεροι από 80 ποδηλάτες όλων των ηλικιών και των κατηγοριών, ανάμεσά τους και δυο γυναίκες, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου Ορεινής Ποδηλασίας Πρέβεζας και λίγο πριν τις 11:30 βρέθηκαν στο σημείο εκκίνησης του αγώνα για να διανύσουν τα 24 χλμ της διαδρομής (Circuit 4x6 χλμ)

IMG 4008

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι και σίγουρα αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές αλλά και στον Σύλλογο για τη διοργάνωση του πρώτου MTB Open Race Monolithi.

Ο σύλλογος φιλοδοξεί ο αγώνας να γίνει θεσμός για την περιοχή, ενώ ανανέωσε το ραντεβού του για τις 23 Σεπτεμβρίου και την Ανάβαση Ζαλόγγου.

IMG 4026

Αποτελέσματα:

Κατηγορία 12

Λαμπρακόπουλος Χριστόφορος

Σαλάκος Κων/νος

Τσαρούχης Τηλέμαχος

Μουμουγιάνης Δημήτρης

Κατηγορία 13-18

1. Ζουμπούλης Νικόλαος

2. Γεωργάκης Νικόλαος

3. Ζήσης Γρηγόρης

Κατηγορία 19-29

1. Λαμπρακόπουλος Νόντας(με τον ταχύτερο χρόνο όλων)

2. Σαγρόπουλος Δημήτρης

3. Βιτζηλαίος Βασίλειος

Κατηγορία 30-39

1. Διαμάντης Ιωάννης

2. Δρακονταΐδης Παναγιώτης

3. Παφίτης Κοσμάς

Κατηγορία 40-49

1. Παπίρης Γιώργος

2. Πέπας Γιάννης

3. Βάγιας Νικόλαος

Γυναικών

1. Καλευρά Βιργινία

2. Λάβαρη Ελευθερία

Έκθεση εικόνων