Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2015 02:10

145 αθλητές από 58 χώρες στο I.T.F Juniors PREVEZA CUP 2015!

Περισσότεροι από 140 αθλητές (αγόρια και κορίτσια) ηλικίας έως 18 ετών από 58 χώρες θα συμμετάσχουν στο βαθμολογούμενο διεθνές πρωτάθλημα τένις I.T.F Juniors PREVEZA CUP 2015 που διοργανώνει από 27 Ιουνίου ως και 5 Ιουλίου ο όμιλος Αντισφαίρισης Πρέβεζας στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πρέβεζας σε συνεργασία με την ΕΦΟΑ και την Διεθνή Ομοσπονδία Τένις.

IMG 9467

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν χθες τα μέλη του Δ.Σ. του Ομίλου Αντισφαίρισης Πρέβεζας (Δημήτρης Παππάς, Ηλίας Ιωάννου, Αποστόλης Σουλιώτης, Γιώργος Τσουμελέκας) επισήμαναν πως πρόκειται για μια σημαντική διοργάνωση με σημαντικό κόστος, η οποία πέρα από το αθλητικό κομμάτι, αναπτύσσει και το κομμάτι του αθλητικού τουρισμού αφού περισσότερα από 200 άτομα(αθλητές, προπονητές, συνοδοί) θα βρεθούν στην Πρέβεζα για αρκετές ημέρες, θα γνωρίσουν τον τόπο και τις ομορφιές του και θα αποτελέσουν μια πρώτης τάξης διαφήμιση για την Πρέβεζα.

«Συνοδοί , προπονητές και γονείς επιστρέφουν για διακοπές στον τόπο μας. Το Preveza Cup, σε συνδυασμό με το Jazz Festival και το Χορωδιακό Φεστιβάλ σίγουρα επιμηκύνουν την τουριστική περίοδο στην περιοχή μας» είπε χαρακτηριστικά ο διευθυντής των αγώνων και Αντιπρόεδρος Ε.Ε. ΕΦΟΑ κ. Δημήτρης Παππάς, σημειώνοντας πως η διοίκηση του ομίλου θα συνεχίσει να κάνει ότι χρειάζεται για την ανάπτυξη του αθλήματος του τένις.

tenis1

Ο κ. Παππάς σημείωσε ότι το συγκεκριμένο πρωτάθλημα είναι παγκοσμίου εμβέλειας και μετράει στην παγκόσμια βαθμολογική κατάταξη, ενώ θα προσφέρει σημαντικά οφέλη όσον αφορά σε τοπικό επίπεδο αφού ταυτόχρονα θα ενισχυθεί η τοπική αγορά. Ο κ. Παππάς ευχαρίστησε το δήμο Πρέβεζας που προχώρησε στη συντήρηση των δύο γηπέδων τένις, το ΚΤΕΛ Πρέβεζας και το Σύλλογο Ταξί, και υπογράμμισε πως ευελπιστεί για βοήθεια από την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, ωστόσο δεν παρέλειψε να εκφράσει το «παράπονό» του για τη μικρή βοήθεια που προσφέρουν στη διοργάνωση οι ντόπιοι επιχειρηματίες.

Να σημειώσουμε πως στο πρωτάθλημα δήλωσαν συμμετοχή αθλητές από 55 χώρες, ενδεικτικά από Τσεχία- Ιταλία- Κύπρο- Ρωσία- Ισραήλ- Αγγλία- Αυστρία- Ηνωμένες Πολιτείες- Ισπανία- Τουρκία- Κίνα- Σουηδία- Βοσνία - Καναδά- Βουλγαρία- Αίγυπτο- Λιχτενστάιν- Βραζιλία- Μεξικό- Λευκορωσία- Γερμανία- Κροατία – Ινδία – Νορβηγία – Σλοβενία – Αυστραλία – Πορτογαλία – Περού – Συρία – Νέα Ζηλανδία κλπ.

Έκθεση εικόνων