Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 28 Ιουνίου 2015 18:49

Ξεκίνησε το Διεθνές Πρωτάθλημα Τένις "Preveza Cup 2015" (photos+video)

Την αυλαία του άνοιξε το πρωί της Κυριακής το Διεθνές Πρωτάθλημα Τένις "Preveza Cup 2015" στα γήπεδα τένις που βρίσκονται δίπλα στο δημοτικό κολυμβητήριο.

IMG 9737

Δεκάδες αθλητές ηλικίας μέχρι 18 ετών από όλο τον κόσμο δήλωσαν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Πρέβεζας και από την πρώτη ημέρα δεν έλειψε το θέαμα προμηνύοντας ότι οι επόμενες ημέρες του τουρνουά θα είναι συναρπαστικές.

YDXJ0319

Ο διευθυντής των αγώνων κ. Τάκης Παππάς μίλησε στο Atpreveza.gr σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «έχουν ξεκινήσει τα προκριματικά αγοριών και κοριτσιών, οι αγώνες προχωρούν χωρίς προβλήματα και ήδη διαφαίνεται η ποιότητα των αθλητών που έχουν έρθει. 32 αθλητές στα αγόρια και στα κορίτσια ήρθαν από μακριά και αγωνίζονται για 4 θέσεις στο κυρίως ταμπλό. Αύριο το απόγευμα 16:00 με 18:00 θα είναι οι εγγραφές του κυρίως ταμπλό, τουτέστιν 22 άτομα τα οποία είναι με τη βαθμολογία τους, 4 από τα προκριματικά που γίνονται σήμερα και αύριο και οι υπόλοιπες θέσεις θα συμπληρωθούν με wild cards με προτεραιότητα στους Έλληνες αθλητές».

IMG 9729

Ο κ. Παππάς δεν παρέλειψε να επισημάνει τα πολλαπλά οφέλη του τουρνουά αφού όπως είπε ήδη υπάρχει πρόταση να μεταβούν 4 Έλληνες αθλητές και να προπονηθούν δωρεάν στο αθλητικό κέντρο της Εθνικής Ιταλίας, ενώ θα υπάρξει και συνεργασία με αμερικάνικο πανεπιστήμιο για αθλητικές υποτροφίες.

Να σημειώσουμε πως οι αγώνες ξεκινούν στις 9 το πρωί και ολοκληρώνονται στις 10 το βράδυ με ελεύθερη είσοδο.

Έκθεση εικόνων