Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2015 00:57

«Devotion» για το μπάσκετ στην Πρέβεζα στη 2η ημέρα του τουρνουά 3 on 3 (photos+video)

Πανδαισία μπάσκετ και κατά τη 2η ημέρα του τουρνουά 3 on 3, που διεξάγεται στα γηπεδάκια του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πρέβεζας, υπό την αιγίδα του ΣΚ Νικόπολη Πρέβεζας.

IMG 0693

Οι... μονομαχίες και το πάθος των περισσότερων από 200 συμμετεχόντων, έδωσαν και πήραν, ενώ οι γεμάτες εξέδρες απέδειξαν πως στην Πρέβεζα το σύνθημα «devotion» (=αφοσίωση), που χρησιμοποιεί η Ευρωλίγκα για το μπάσκετ, ταιριάζει «γάντι» στην περίπτωση του 4ου τουρνουά 3 on 3.

IMG 0780

Στα αξιοσημείωτα της 2ης ημέρας, η προσφορά 300 ευρώ στο Κοινωνικό Ιατρείο Πρέβεζας -που διατηρεί περίπτερο στο χώρο καθ' όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης- από συμπατριώτη μας που ζει στη Γερμανία, στη μνήμη του Στάθη Παρούση και της Έλλης Τζίμα.

IMG 0561

Στα γήπεδα του Κολυμβητηρίου, βρέθηκαν επίσης ο διεθνής διαιτητής Τάσος Πηλοΐδης και ο διαιτητής Α1 Κώστας Μητσόπουλος.

IMG 0669

Για να «ευλογήσουμε» και λίγο τα... γένια μας, χρειάστηκε σε ένα ματς και η συνδρομή της κάμερας του atpreveza, για να ξεκαθαρίσει αν το νικητήριο καλάθι ήταν εμπρόθεσμο.

IMG 0987

Συμμετοχή στο τουρνουά έχουν και δύο ομάδες που αγωνίζονται με φανέλες που έχουν ξεχωριστό πρόσημο, για εκείνους που τις φορούν. Η μία συμμετέχει με φανέλες της Π.Ο.Π. «Αλληλεγγύη» και η άλλη με φανέλες με το logo της ΦΛΟΓΑΣ (Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια).

IMG 1045

Την Παρασκευή από τις 6.30 το απόγευμα στο Κολυμβητήριο Πρέβεζας, το θέαμα συνεχίζεται...

IMG 0546

*Πριν την έναρξη των αγώνων της 2ης ημέρας έγινε διαγωνισμός με τη συμμετοχή τριών γυναικών από το κοινό με την τυχερή που πέτυχε τη νικητήρια βολή να κερδίζει ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου.

Δείτε εδώ περισσότερες από 300 φωτογραφίες.

IMG 0990

Δείτε το βίντεο με στιγμιότυπα από όλους τους αγώνες της 2ης ημέρας:

Τα αποτελέσματα της 2ης ημέρας

APOTELESMATA-1

APOTELESMATA-2

Δειτε το πρόγραμμα της Παρασκευής

paraskevh

Δείτε τις ομάδες

omades1

 omades2

 

 

 

Έκθεση εικόνων