Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 01 Αυγούστου 2015 02:26

Με αμείωτο ενδιαφέρον η 3η ημέρα του 4ου τουρνουά 3 on 3

Με αμείωτο ενδιαφέρον και αμφίρροπες αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 3η ημέρα του τουρνουά 3 on 3, που διεξάγεται στα γηπεδάκια του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πρέβεζας, υπό την αιγίδα του ΣΚ Νικόπολη Πρέβεζας.

IMG 1335

Για μια ακόμη ημέρα εκτός από τα γηπεδάκια που γέμισαν με περισσότερους από 200 αθλητές, γεμάτες ήταν και οι κερκίδες μέχρι και τους τελευταίους αγώνες που ολοκληρώθηκαν λίγο μετά τις 10 το βράδυ.

IMG 1271

Το τοπίο για το ποιες ομάδες θα περάσουν στην επόμενη φάση δεν έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους ομίλους και σήμερα Σάββατο αναμένονται δυναμικές αναμετρήσεις που θα καθορίσουν ποιες ομάδες θα συνεχίσουν την πορεία τους προς τον τελικό...

IMG 1370

Να σημειώσουμε πως στο τουρνουά συμμετέχουν και πολλές ομάδες από γειτονικές πόλεις όπως η Βόνιτσα, η Λευκάδα, το Καναλάκι, η Φιλιππιάδα, η Άρτα και τα Γιάννενα και τα πρώτα «στοιχήματα» για τα ποια θα είναι η ομάδα που θα κατακτήσει την πρώτη θέση έχουν ήδη πέσει, με αρκετούς να λένε ότι φέτος δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί.

IMG 1473

Δείτε εδώ περισσότερες από 250 φωτογραφίες

IMG 1171

*Πριν την έναρξη των αγώνων πραγματοποιήθηκαν διαγωνισμοί με τη συμμετοχή του κοινού με πολλά δώρα που χάρισαν οι χορηγοί που στηρίζουν και φέτος το τουρνουά

IMG 1172

* Να σημειώσουμε πως κατά την διάρκεια του τουρνουά υπάρχει στο χώρο των γηπέδων μπάσκετ καλάθι συγκέντρωσης φαρμάκων για το Κοινωνικό Ιατρείο Πρέβεζας.

IMG 1555

Τα... καλύτερα έρχονται σήμερα για το 3 on 3 της Πρέβεζας!

*Τις επόμενες ώρες θα αναρτηθούν τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα των αγώνων του Σαββάτου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Δημήτρης Πάτσης, Παναγιώτης Τσόγκας

Έκθεση εικόνων