Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 02 Αυγούστου 2015 03:18

Κράτησαν την υπόσχεση και επιστρέφουν με μετάλλια ο Διονύσης και ο Χρήστος από τους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics!

Ήταν λίγες ημέρες πριν αναχωρήσουν για το Λος Άντζελες όταν ο Διονύσης Βουκελάτος και ο Χρήστος Πάκος είχαν υποσχεθεί στους δημοσιογράφους των τοπικών ΜΜΕ πως όταν επιστρέψουν θα μας φέρουν ένα καπελάκι αλλά και από ένα μετάλλιο από τους αγώνες και το απόγευμα του Σαββάτου έκαναν την υπόσχεσή τους πραγματικότητα!

special1

Τα δύο παιδιά από την Πρέβεζα που συμμετέχουν με την εθνική ομάδα τένις στους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics 2015 που διεξάγονται στο Λος Άντζελες, θα επιστρέψουν από την Αμερική έχοντας στις αποσκευές τους ο Διονύσης το ασημένιο μετάλλιο και ο Χρήστος το χάλκινο, αλλά κυρίως έχοντας ζήσει μια μοναδική εμπειρία που θα τους μείνει αξέχαστη!

special13

Η Ελληνική Αποστολή επιστρέφει στην Αθήνα στις 4 Αυγούστου με τις πτήσεις LH 1282 της Lufthansa στις 17.40, AZ 718 της Αlitalia 17.55 και TK 1843 της Turkish Airlines στις 20.30 και σίγουρα αναμένεται θερμή υποδοχή στο αεροδρόμιο αφού οι διακρίσεις για τους Έλληνες αθλητές είναι πολλές, αλλά κυρίως γιατί αυτά τα παιδιά αξίζουν το θερμό χειροκρότημα όλων μας!

special7

Έκθεση εικόνων