Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2012 04:33

Ξεκινούν οι αγώνες στο Ionian Beach Volley 2012

Επίσκεψη στο Δημαρχείο της Βόνιτσας πραγματοποίησαν χθες όλες οι αθλήτριες που θα αγωνιστούν στο φετινό Ionian Beach Volley 2012 που ξεκινά σήμερα στις 10π.μ. στην πόλη της Βόνιτσας. Τις αθλήτριες υποδέχτηκε ο Δήμαρχος της πόλης κ. Νίκος Σολδάτος. Οι αθλήτριες δώρισαν στον Δήμαρχο μια φανέλα της Εθνικής ομάδας με τις υπογραφές τους και μια μπάλα.

Στην συνέχεια στο Δημαρχείο της πόλης δόθηκε συνέντευξη Τύπου όπου στους εκπροσώπους των ΜΜΕ μίλησε ο Δήμαρχος κ. Νίκος Σολδάτος και οι αθλήτριες Μαρία Νομικού και Πένυ Καραγκούνη.

Ο κ. Νίκος Σολδάτος ευχαρίστησε την ΕΟΠΕ, την ΕΣΠΕΔΕ, την εταιρία μάρκετινγκ IFRAME, και όλους τους χορηγούς που στηρίζουν αυτή την μεγάλη διοργάνωση. Ο κ. Σολδάτος ευχήθηκε στις αθλήτριες καλή επιτυχία και καλή διαμονή στην όμορφη και ιστορική Βόνιτσα.

Η Μαρία Νομικού και η Πένυ Καραγκούνη από την πλευρά τους ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο και όλους τους τοπικούς φορείς για την άριστη φιλοξενία. Οι δυο αθλήτριες υποσχεθήκαν από την πλευρά τους ότι οι φίλαθλοι που θα έρθουν να δουν από κοντά το τουρνουά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν υψηλό θέαμα στους αγώνες και υποσχέθηκαν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Στην συνέχεια οι αθλήτριες επισκέφτηκαν το ΚΔΑΠ (κέντρο δημιουργικής απασχόλησης) Βόνιτσας, όπου συνομίλησαν με παιδιά, υπέγραψαν αυτόγραφα και τους χάρισαν μπάλες με τις υπογραφές τους. Από την πλευρά τους τα παιδιά έδωσαν στις αθλήτριες δώρα που έφτιαξαν τα ίδια.

 

 

 

Έκθεση εικόνων