Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2012 04:59

Έλαμψαν τα «αστέρια» των Νομικού-Λαμπρούση στο Ionian Beach Volley 2012

Έπεσε χθες η «αυλαία» του φετινού Ionian Beach Volley, που διοργάνωσε στην παραλία του Καναλίου στην Πρέβεζα, η εταιρία μάρκετινγκ «IFRAME», η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ), η ΕΣΠΕΔΕ και το HOTEL ESPERANZA , ενώ χορηγός επικοινωνίας ήταν και το www.atpreveza.gr.

 

Το δίδυμο Λαμπρούση-Νομικού ήταν όπως και στη Βόνιτσα οι νικήτριες. Η Πρεβεζάνα αθλήτρια και η παρτενέρ της, διεθνής αθλήτρια της ιταλικής Νοβάρα, επικράτησαν των Διώτη και Σιούλα με 2-1 σετ. Στο πρώτο σετ οι Διώτη/Σιούλα μπήκαν δυναμικά, με αποτέλεσμα να το κατακτήσουν με σκορ 21-16. Αντίστροφη ήταν η εικόνα στο δεύτερο σετ με τις Λαμπρούση/Νομικού να επικρατούν με 21-9. Στο τρίτο και καθοριστικό σετ, μέτρησε η εμπειρία και κατά συνέπεια η πρωτιά στο Ionian Beach Volley 2012 στην παραλία Καναλίου Πρέβεζας (15-11 το τελευταίο σετ), πήγε στις Λαμπρούση/Νομικού, όπως και στη Βόνιτσα.

Στον μικρό τελικό οι Δημητρίου/Ζαβογιάννη επικράτησαν των Καραγκούνη/Γκιαούρη με σκορ 2-0 (21-13, 21-18) και κατέλαβαν την τρίτη θέση.

Εντυπωσιακή ήταν και η παρουσία των κοριτσιών της σχολής χορού «Χοροχώρος» από την Άρτα, οι οποίες έκλεψαν την παράσταση με τις εντυπωσιακές χορευτικές τους φιγούρες, στις οποίες συμμετείχαν και αθλήτριες, με πρώτη και... καλύτερη την Τζίνα Λαμπρούση.

Το «παρών» στις απονομές και τις βραβεύσεις του τουρνουά, έδωσε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης, ο οποίος απένημε το βραβείο στη νικήτρια ομάδα, ενώ στο Κανάλι βρέθηκε και ο Αντιδήμαροχς Κοσμάς Κορωναίος.

Νωρίτερα στους ημιτελικούς, οι Διώτη/Σιούλα προκρίθηκαν επί των Ζαβογιάννη/Δημητρίου με 2-1 σετ (21-10, 15-21, 15-8) και οι Νομικού/Λαμπρούση επί των Γκιαούρη/Καραγιάννη με 2-0 σετ.

Μετά το τέλος του τουρνουά, οι νικήτριες μίλησαν στο www.atpreveza.gr για τη διοργάνωση:

«Είμαστε αρκετά ευχαριστημένες που κερδίσαμε κι αυτό το τουρνουά, εδώ στην Πρέβεζα Δεν αρχίσαμε καθόλου καλά τους αγώνες. Ίσως ήμασταν και ελαφρώς κουρασμένες από το προηγούμενο τουρνουά στη Βόνιτσα. Φτάσαμε στον τελικό με ''νύχια και με δόντια''», είπε η Τζίνα Λαμπρούση, ενώ η Μαρία Νομικού ανέφερε: «Η φιλοξενία ήταν πολύ καλή. Συνεχίστηκε η καλή δουλειά από τη Βόνιτσα. Εμείς μείναμε ευχαριστημένες. Αν δεν έχουμε αγωνιστικές υποχρεώσεις γιατί όχι και να μην τα πούμε εδώ και του χρόνου».

 IMG 5736

 

Πολύκαρπος Χαλκίδης: «Μας ανεβάζει...»

 

 

Ο ιδιοκτήτης του ESPERANZA Hotel και Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν.Πρέβεζας, Πολύκαρπος Χαλκίδης, μίλησε στο www.atpreveza.gr για τη διοργάνωση: «Τέτοιες διοργανώσεις ζωντανεύουν την καλοκαιρινή περίοδο, ανεβάζουν την αδρεναλίνη, δείχνουν στον κόσμο, ότι και στη δύσκολη οικονομική συγκυρία, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Τα κορίτσια ήταν υπέροχα και μας προσέφεραν υπέροχες στιγμές. Θεωρώ πως πρέπει να κάνουμε πολλά ανάλογα event στην περιοχή μας, ξεκινώντας από του χρόνου. Να είμαστε όλοι μαζί, γιατί έχουμε μια υπέροχη περιοχή και αξίζει να την ανεβάσουμε πολύ ψηλά».

Παράλληλα πρόσθεσε: «Του χρόνου μπορεί να είναι διπλά και τριπλά τα event που είδατε σήμερα. Μας ανεβάζει πάρα πολύ όλη αυτή η διαδικασία. Ήταν μια ιδιωτική πρωτοβουλία. Τα θέματα τα τρέχαμε η I-Frame και εγώ σαν επιχείρηση. Προσωπικά έβαλα δωρεάν στα κορίτσια τη διαμονή, σύνεση.». 

 

 

 

Δείτε παρακάτω στη σελίδα πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το Ionian Beach Volley 2012.

 

 

Έκθεση εικόνων