Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2015 19:20

Ιστορική «κατραπακιά» με επτά γκολ από το Θρίαμβο Λούρο στον ΠΣ Πρέβεζα (pics)

«Βαριά» και ιστορική ήττα-αποκλεισμός για τον ΠΣ Πρέβεζα, καθώς ηττήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο «Αθανασία Τσουμελέκα» από το Θρίαμβο Λούρου με σκορ 7-0, ο οποίος και πήρε το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Θα πρέπει να ψάξει κανείς τα ιστορικά «κιτάπια» του τοπικού ποδοσφαίρου και να προστρέξει και στις αναμνήσεις των παλαιότερων, για να διαπιστώσουμε αν ποτέ στην ιστορία του ο ΠΑΣ Πρέβεζα (και η εξέλιξή του) έχει χάσει με μεγαλύτερο σκορ από την ομάδα του Λούρου.

IMG 5663

Το σκορ άνοιξε για το Λούρο μόλις στο 3' με κοντινό σουτ ο Ζάκκας και στο 18' ο Κολιός «σέρβιρε» στο Φέκκα, ο οποίος «έγραψε» το 0-2.

IMG 5671

Στο 34' ο ΠΣ προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά το σουτ του Σίσκα απέκρουσε σε κόρνερ ο Μήτσιος. Στο 35' η μπάλα προσέκρουσε στο χέρι του Τσιόκα μέσα στην περιοχή της Πρέβεζας και ο ρέφερι έδειξε το σημείο του πέναλτι, ενώ απέβαλε τον αμυντικό των γηπεδούχων. Ο Ναστούλης βρήκε στόχο από την άσπρη βούλα για το 0-3.

IMG 5703

Στο 40' ο Θωμάς Βασιλειάδης διαμαρτυρήθηκε για μία φάση στο διαιτητή Ρούσο και εκείνος τον έστειλε στα αποδυτήρια (ιδιαίτερα αυστηρή η απόφαση του διαιτητή, καθώς ήταν η πρώτη φορά που σηκώθηκε από τον πάγκο του ο προπονητής της Πρέβεζας).

IMG 5673

Ο Θρίαμβος ξεκίνησε δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο (χαμένες ευκαιρίες από Γκολάκου, Κολιό, Σίσκα), ο ΠΣ Πρέβεζα «απάντησε» στο 53' με μία ωραία ατομική προσπάθεια του Μπόμπορη (άουτ), ωστόσο στο 68' ο Κολιός έκανε το 0-4 με πλασέ και «τέλειωσε» οριστικά το ματς. Η Πρέβεζα μάλιστα έμεινε στο 75' με 9 παίκτες (αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Μπόμπορης) και... κατέρρευσε. Ο Γκολάκου (78', 82') και ο Ζάχος (85'-απευθείας εκτέλεση φάουλ), διαμόρφωσαν το τελικό σκορ (0-7).

 IMG 5726

Νεύρα και ειρωνίες...

 

Το «βαρύ» σκορ έφερε νεύρα σε παίκτες του ΠΣ Πρέβεζα και παραλίγο στο τέλος του αγώνα να δημιουργηθεί επεισόδιο ανάμεσα στον Καρίπογλου και τον Κολιό. Με την επέμβαση των ψυχραιμοτέρων όμως τα πνεύματα ηρέμησαν.

IMG 5756

Ο Θρίαμβος έδειξε ότι έχει ποδοσφαιριστές έμπειρους και ικανούς να κάνουν πολλές «ζημιές» φέτος στην κατηγορία.

Στον αντίποδα, στον ΠΣ Πρέβεζα πρέπει να υψώσουν ένα «δίχτυ προστασίας» στους πολλούς και νεαρούς ποδοσφαιριστές (και ορισμένοι μάλιστα και εξαιρετικά ταλαντούχοι), που είναι οι τελευταίοι που φταίνε για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ιστορική ομάδα της πόλης. Μια σειρά από παθογένειες αυτής της ομάδας, σε εξωαγωνιστικό επίπεδο, είναι ορατές με... γυμνό μάτι και παρούσες κάθε φορά που ξεκινά η σεζόν. Κάθε φορά όμως!

IMG 5767

Αρκεί να σκεφτεί κάποιος πως ορισμένοι στην εξέδρα (όχι πάντως φίλαθλοι του Λούρου), σχεδόν... πανηγύριζαν για το αποτέλεσμα και το διασυρμό της ομάδας.

Αρκεί να σκεφτεί κάποιος πως αυτοί ήταν κάποτε κοντά στην ομάδα!

Αρκεί να σκεφτεί κάποιος πως όταν αποβλήθηκε ο Θωμάς Βασιλειάδης, δεν υπήρχε κανείς άλλος στον πάγκο να βοηθήσει!

Εκείνοι που πραγματικά «πόνεσαν» και «στεναχωρήθηκαν» ήταν όσοι αποχώρησαν λίγο πριν το τέλος του αγώνα, όπως για παράδειγμα οι «Ιππόκαμποι» και άλλοι που αποχώρησαν σιωπηροί.

IMG 5780

Τα παιδιά που φορούν τη φανέλα του ΠΣ Πρέβεζα αυτή τη στιγμή είναι οι τελευταίοι «φταίχτες» μιας κατάστασης που έχει διαμορφωθεί από τις παθογένειες που προείπαμε και από τη «φαγωμάρα» σε αυτή την ομάδα. Και τα παιδιά είναι τα πρώτα που θέλουν στήριξη και όχι... ανάθεμα.

 

*Χωρίς παρουσία γιατρού ξεκίνησε το ματς, γεγονός που σημειώθηκε από το διιατητικό τρίο.

 

Διαιτητής: Γ. Ρούσος-Μπεκερτζής

Βοηθοί: Τριανταφύλλου-Λαζάρου

 

ΠΣ Πρέβεζα (Βασιλειάδης): Βουλιστιώτης, Σίσκας, Ριστάνης, Σπυρόπουλος, Τσιόκας, Γκίνι, Μπασιαδήμας, Κτενάς (56' Τζίμας), Μπόμπορης, Βαλάρης (63' Ανεμοζάλης), Καρίπογλου.

 

Θρίαμβος Λούρου (Κώνστας): Μήτσιος, Κοντογεώργος (46' Σίσκας), Ζάχος, Δήμας Χρ. (40' Γκολάκου), Δήμας Μ., Κόκκαλης, Κολιός, Ντόντης, Ζάκκας, Ναστούλης, Φέκκας (58' Γιαννίτσης).

 

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Παναγιώτης Τσόγκας, Δημήτρης Πάτσης




Έκθεση εικόνων