Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2015 19:36

Η Εθνική Ενόπλων τίμησε την ημέρα απελευθέρωσης της Πρέβεζας (pics)

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο δημοτικό στάδιο Πρέβεζας «Αθανασία Τσουμελέκα» ο φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου ανάμεσα στην Εθνική Ενόπλων και Μικτή ομάδα Πρέβεζας-Λευκάδας, που διοργάνωσε το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου-Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, τον Δήμο Πρέβεζας, την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πρέβεζας-Λευκάδας και την Ιερά Μητρόπολη Νικοπόλεως και Πρεβέζης, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 103 χρόνια από την απελευθέρωση της Πρέβεζας.

IMG 8131

Τα έσοδα του φιλικού αγώνα θα διατεθούν για την ενίσχυση των κοινωνικά ευπαθών ομάδων της πόλης και του γηροκομείου της Ιεράς Μητρόπολης.

IMG 8184

Το πρωί οι Ολυμπιονίκες Κατερίνα Θάνου και Αθανασία Τσουμελέκα επισκέφτηκαν γυμνάσια της πόλης, μίλησαν με τους μικρούς μαθητές και τους μετέφεραν τις δικές τους σημαντικές εμπειρίες και γνώσεις.

IMG 7507

Στο γήπεδο της Πρέβεζας, πραγματοποιήθηκε ένα σύντομο τελετουργικό, δόθηκαν τιμητικές πλακέτες και ανθοδέσμες και στη συνέχεια ακολούθησε το αγωνιστικό μέρος της εκδήλωσης.

IMG 8128

Το «παρών» στο «Αθανασία Τσουμελέκα» έδωσε πλήθος επισήμων και εκπροσώπων της πολιτικής και θρησκευτικής ηγεσίας του τόπου, καθώς και οι ολυμπιονίκες Θάνου και Τσουμελέκα.

IMG 7500

Η ομάδα της Πρέβεζας-Λευκάδας αν και ξεκίνησε δυναμικά (προηγήθηκε με σκορ 3-1 στο πρώτο ημίχρονο) ηττήθηκε τελικώς με 3-5.

Σκόρερ για τη μικτή ομάδα ήταν οι Μπόμπορης Χαϊδάκης, Κούσης, ενώ για την Εθνική Ενόπλων οι Χαλκιαδάκης (2) και Γιάκος (3).

 

 IMG 7512

Διαιτητής: Μπαϊλης

Βοηθοί: Μαυροκεφάλου – Κούτρα

4ος: Σφονδύλη

 

ΜΙΚΤΗ ΕΠΣ ΠΡ-ΛΕΥΚ. (Παναγιωτίδης): Τρανουλίδης, Γιοβάνης, Νικολαϊδης, Κονάκης, Μπιστιόλης, Τόρες, Χαϊδάκης, Κορέσι, Μπόμπορης, Κούσης, Ζέρης.

Συμμετείχαν και οι: Βρεττός, Κουτρούμπας, Κώστας, Λιάσκος.

ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΠΛΩΝ (Παχατουρίδης-Βούζας): Στεργιώτης, Θάνος, Οικονόμου, Χατζησαϊας, Μεϊμάρογλου, Μαραγκός, Μύγας, Σιόντης, Γιάκος, Κόντος, Χαλκιαδάκης.

Συμμετείχαν και οι: Βελλίδης, Βασιλάκης, Φωστέρης, Μουρεχίδης, Θεοδώρου, Γεωργουδάκης, Θανόπουλος.

 IMG 7544

*Την παράσταση έκλεψε ο «δικός μας» (κατάγεται από τον Αρχάγγελο Πρέβεζας) Σπύρος Μουρεχίδης, ο οποίος αγωνίστηκε με τη φανέλα της Εθνικής Ενόπλων.

 Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ



Έκθεση εικόνων