Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2015 19:52

Με πρωταγωνιστή τον Δαρδαμάνη η Α.Ε. Πρέβεζας νίκησε 3-1 τον Α.Ο. Παλαίρου

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δαρδαμάνη που πέτυχε τρία γκολ η Αθλητική Ένωση Πρέβεζας νίκησε τον Α.Ο. Παλαίρου με σκορ 3-1 σε έναν αγώνα που εξελίχθηκε επεισοδιακά..

IMG 9038

Μόλις στο 14' η Ένωση προηγήθηκε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δαρδαμάνη από τα δεξιά. Η Ένωση παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο στο 21' έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, όταν ο Νταλάρδας μετά από πολύ ωραίο συνδυασμό έκανε τη σέντρα στον Δαρδαμάνη ο οποίος σούταρε από κοντά, ωστόσο ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων μπλόκαρε εντυπωσιακά.

IMG 9032

Η ομάδα του Κώστα Αμάραντου συνέχισε να πιέζει και στο 29' μετά από ωραία κάθετη πάσα του Κουτρούμπα και πάλι ο Δαρδαμάνης σημείωσε το 2-0. Δύο λεπτά αργότερα η Πάλαιρος προσπάθησε να απαντήσει ωστόσο το δυνατό σουτ του Λίτου βρήκε σε αμυντικό της Ένωσης και κατέληξε κόρνερ.

IMG 9040

Η Ένωση συνέχισε να είναι καλύτερη και στο 35' ο Τσακάλης έδιωξε πάνω στη γραμμή την απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Κώστα, ωστόσο στο 37' μετά από προσπάθεια του Ζέρη ο Δαρδαμάνης πέτυχε το τρίτο του προσωπικό γκολ διαμορφώνοντας το σκορ σε 3-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

IMG 9049

Ο Α.Ο. Παλαίρου μπήκε πιο δυναμικά στο 2ο ημίχρονο και στο 50' κατάφερε να μειώσει σε 3-1 με κεφαλιά του Στριφτάρη μετά από εκτέλεση φάουλ.

IMG 9052

Στο 62' λίγο έλειψε να «τιναχτεί στον αέρα» ο αγώνας, αφού ο διαιτητής Ρούσος έδειξε την κίτρινη κάρτα στον Ζέρη για διαμαρτυρία. Ο Ζέρης ζήτησε επίμονα αλλά με κόσμιο τρόπο από το διαιτητή να μάθει το λόγο που δέχθηκε την κάρτα και τότε δέχθηκε τη δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε.

IMG 9072

Ο Ζέρης δεν αποχωρούσε από τον αγωνιστικό χώρο και ο Ρούσος διέκοψε τον αγώνα για 3 λεπτά, ενώ κάλεσε τους βοηθούς του και πήγε να αποχωρήσει προς τα αποδυτήρια. Τελικά επικράτησε η...λογική και ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά με το τελικό σφύριγμα της λήξης να βρίσκει την Ένωση να παίρνει εύκολα τους 3 βαθμούς της νίκης.

IMG 9031

Διαιτητής: Ρούσος Γ.

Βοηθοί: Παπαγεωργόπουλος Π., Λαζάρου Α.

Α.Ε. Πρέβεζας (Αμάραντος): Βασιλάκος, Νικάκης(86' Τσούτσης Χ.) , Νταλάρδας, Ζήσης (46' Τσούτσης Κ.), Ζιώγκας, Πανταζής, Κουτρούμπας (48' Γκούρας), Σκαμνέλος Χ., Δαρδαμάνης, Κώστας, Ζέρης.

Α.Ο. Παλαίρου: Καραΐσκος, Ράπτης, Στριφτάρης, Ασημάκης, Ματσίνγκος(46' Κατσιλιάνος), Mecolli, Χρυσούλης, Τσακάλης, Λίτος, Ζέλος(81' Ζουμής), Kalemi(46' Μαγκανάκης).

Έκθεση εικόνων