Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 06 Δεκεμβρίου 2015 02:27

Στις καθυστερήσεις ισοφάρισε η ΑΕ Πρέβεζας τη Δόξα Ωρωπού (pics)

Συναρπαστική εξέλιξη είχε η αναμέτρηση ΑΕ Πρέβεζας-Δόξα Ωρωπού, για την 13 αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Α' ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς (1-1), σε ένα αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

IMG 9033

Στο πρώτο 20λεπτο ο Ωρωπός πίεσε ψηλά την ΑΕ Πρέβεζας και κατάφερε να απειλήσει την εστία του Λιόντου στο 8', όταν έπειτα από ατομική προσπάθεια του Γιοβάνη και κόντρα σε επέμβαση των αμυντικών των «πρασίνων» η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του γκολκίπερ της Ένωσης.

Στο 14' Ντέντι και Νικάκης συνεργάστηκαν άψογα, ο τελευταίος έβγαλε τη σέντρα, ο Νταλάρδας «έστρωσε» στον Ζέρη μέσα στη μικρή περιοχή, αλλά το σουτ στην κίνηση του αρχηγού της ΑΕ Πρέβεζας έφυγε μέτρα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κότση.

IMG 9025

Ίδια κατάληξη (άουτ) είχε το σουτ του Ζέρη στο 19', ενώ στο 36' και το 41' τα πλασέ του ίδιου παίκτη απέκρουσε ο Κότσης και στις δύο περιπτώσεις (τη δεύτερη φορά μάλιστα εντυπωσιακά). Στο 42' ο Δαρδαμάνης επιχείρησε τη σέντρα και η μπάλα φάνηκε να προσκρούει στο χέρι του Χουλιάρα μέσα στην περιοχή της Δόξας Ωρωπού. Ο βοηθός Ντόμαρης μάλιστα σήκωσε και τη σημαία, αλλά ο Κωνσταντίνου έδειξε «παίζετε». Η ΑΕ Πρέβεζας διαμαρτυρήθηκε έντονα γι' αυτή τη φάση στο διαιτητικό τρίο, υποστηρίζοντας πως έπρεπε να δοθεί πέναλτι.

Δύο λεπτά αργότερα ο Μπάμπι έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει (σουτ-άουτ) ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Ζέρης σούταρε και πάλι, αλλά ο Κότσης κράτησε την εστία του ανέπαφη για ακόμη μια φορά.

IMG 9035

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και δεν σημειώθηκαν πολλές αξιόλογες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Το τελευταίο 10λεπτο του ματς ωστόσο ήταν «όλα τα λεφτά».

Στο 78' ο Ζέρης και πάλι δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα με απευθείας σουτ από πλεονεκτική θέση εντός της περιοχής (άουτ), ενώ στο 84' ο Σπυράκος βρήκε με κάθετη πάσα τον Τζαλοκώστα, που πλάσαρε στην κίνηση, αλλά η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι του τέρματος του Λιόντου. Στο 86' ο Χουλιάρας έβγαλε 40άρα μπαλιά στον Γιοβάνη, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες απέναντι σε αμυντικούς και τερματοφύλακα των γηπεδούχων και με πλασέ σε κενή εστία άνοιξε το σκορ (0-1).

IMG 9052

Το 0-1 ωστόσο δεν έμελλε να είναι το τελικό σκορ. Στις καθυστερήσεις ο Σπυράκος ανέτρεψε το Ζέρη μέσα στην περιοχή του Ωρωπού, ο διαιτητής δε σφύριξε πέναλτι, αλλά το έπραξε το αμέσως επόμενο δευτερόλεπτο σε μαρκάρισμα στον Χρ. Τσούτση μέσα στην περιοχή. Για ένα-δύο λεπτά κανείς δεν κατάλαβε τι έδωσε ο ρέφερι της αναμέτρησης. Χαρακτηριστικό είναι πως ο τεχνικός της ΑΕ Πρέβεζας Κώστας Αμάραντος μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθεί, νομίζως ότι είχε υποδειχθεί επιθετικό φάουλ.

Ο Κουτρούμπας εκτέλεσε εύστοχα για το 1-1.

 IMG 9049

 

Διαιτητής: Κωνσταντίνου

Βοηθοί: Κούτρα-Ντόμαρης

 

ΑΕ Πρέβεζας (Αμάραντος): Λιόντος, Νικάκης, Σκαμνέλος Δ., Κουτρούμπας, Ζέρης, Δαρδαμάνης, Νταλάρδας (69' Τσούτσης Χρ.), Σκαμνέλος Χρ., Πανταζής, Ντέντι, Ζιώγκας.

ΔΟΞΑ Ωρωπού (Φίντζος): Κότσης, Τσελάι (70' Μπούντζας), Μπάμπι (62' Μπαλακέρας), Λύγκουρης, Μαντούσης, Χουλιάρας, Τζαλοκώστας, Γκότσε, Γιοβάνης, Σπυράκος, Χισένι.

 

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Δημήτρης Πάτσης, Παναγιώτης Τσόγκας




Έκθεση εικόνων