Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2015 01:08

Ζέρης και Νταλάρδας «καθάρισαν» για την Ένωση απέναντι στη «μαχητική» Σινώπη (pics)

Η ΑΕ Πρέβεζας επιβλήθηκε στο «Αθανασία Τσουμελέκα» της Θύελλας Σινώπης με σκορ 3-1, για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Α' ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

IMG 9883

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με το «καλημέρα», καθώς μόλις στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης ο Ντέντι έκανε τη σέντρα και από το ύψος της μικρής περιοχής ο Ζέρης έστειλε τη μπάλα με πλασέ στα δίχτυα του Ι. Παπαδόπουλου για το 1-0.

IMG 9888

Η Σινώπη ισοφάρισε στο 6', όταν σε «γέμισμα» στην περιοχή ο Ι. Ιορδανίδης πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Σπυράκος έσπρωξε τη μπάλα με προβολή στα δίχτυα της εστίας του Βασιλάκου για το 1-1. Στο 13' ο Ν. Ιορδανίδης σούταρε έξω από την περιοχή, ωστόσο η μπάλα κατέληξε άουτ, ενώ στο 22' ωραία συνεργασία στην αριστερή πτέρυγα και σέντρα-ασίστ του Δαρδαμάνη στον Νταλάρδα έφερε το 2-1 για τους «πράσινους», καθώς ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Ένωσης έστειλε με πλασέ τη μπάλα στο βάθος τη εστίας του γκολκίπερ της Θύελλας. Ο ίδιος παίκτης στο 37' δεν κατόρθωσε να κάνει το 3-1 (απέκρουσε ο Παπαδόπουλος).

IMG 9922

Η Σινώπη είχε μία αξιόλογη στιγμή στο ματς για να ισοφαρίσει στο 65' όταν απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γ. Παπαδόπουλου, εξουδετέρωσε τη γωνιά του ο Βασιλάκος. Ένα λεπτό αργότερα ο Ζέρης (ασίστ ο Νταλάρδας) με πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή σκόραρε και διαμόρφωσε το 3-1. Οι Νταλάρδας (69') και Γκούρας (70') έχασαν ευκαιρίες για να πετύχουν ακόμη ένα γκολ για την ΑΕ Πρέβεζας.

 IMG 9930

Διαιτητής: Φραγκούλης

Βοηθοί: Σφονδύλη – Γκόρος

 IMG 9919

ΑΕ Πρέβεζας (Αμάραντος): Βασιλάκος, Νικάκης (77' Λάιος), Σκαμνέλος Δ., Ζήσης, Σκαμνέλος Χρ., Ντέντι, Τσούτσης Χρ. (46' Γκούρας), Νταλάρδας, Ζέρης, Λεόπουλος (70' Τσούτσης Κ.), Δαρδαμάνης.

Θύελλα Σινώπης (Καρασαββίδης): Παπαδόπουλος Ι., Αμανετίδης (70' Παπαδόπουλος Ν.), Φούντογλου Δ. (76' Καλέσογλου), Βασιλειάδης Ν., Νόκα (46' Βασιλειάδης Λ.), Φούντογλου Ν., Σπυράκος, Παπαδόπουλος Γ., Ιορδανίδης Ι., Ιορδανίδης Ν., Τολμίδης.

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Παναγιώτης Τσόγκας, Δημήτρης Πάτσης


Έκθεση εικόνων