Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2016 18:30

Μοιράστηκαν τους βαθμούς Α.Ε. Πρέβεζας και Α.Ο. Καρυάς

Ισόπαλες χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν οι ομάδες της ΑΕ Πρέβεζας και του Α.Ο. Καρυάς σε ένα παιχνίδι στο «Αθανασία Τσουμελέκα» με λίγες αξιόλογες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

IMG 0283

Η Ένωση μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προσπάθησε να πιέσει τους φιλοξενούμενους και στο 18' ωραίο πλασέ του Ζέρη πέρασε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Φατούρου. Παρά το γεγονός πως η ομάδα της Πρέβεζας είχε την κατοχή της μπάλας, δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά τη φιλοξενούμενη και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου χωρίς σκορ.

IMG 0294

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ένωση είχε την κατοχή και συνέχισε να πιέζει, ωστόσο η πρώτη καλή φάση καταγράφηκε στο 65' μπροστά από την εστία του Λιόντου όταν ο Σταύρου δεν κατάφερε να σκοράρει για τον Α.Ο. Καρυάς.

Στο 76' ο Ζέρης σε γρήγορη αντεπίθεση έκανε το σουτ, ωστόσο απέκρουσε σχετικά εύκολα ο Φατούρος και στο 78' και πάλι ο Ζέρης από πλεονεκτική θέση σούταρε ψηλά πάνω από τα δοκάρια του τερματοφύλακα του Α.Ο. Καρυάς.

IMG 0295

Στο 84' η Ένωση είχε την ευκαιρία να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης όταν κέρδισε έμμεσο φάουλ, ωστόσο το σουτ του Πανταζή δεν απείλησε την εστία των φιλοξενούμενων και το 0-0 διατηρήθηκε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

IMG 0301

Διαιτητής: Σπυράκος, Βοηθοί: Σφονδύλη, Λαζάρου

Α.Ε. Πρέβεζας(Αμάραντος) : Λιόντος, Νικάκης (Λεόπουλος) , Σκαμνέλος, Δαρδαμάνης, Dedi (72' Γκούρας), Ζήσης, Νταλάρδας, Ζιώγκας, Πανταζής, Κουτρούμπας, Ζέρης

Α.Ο. Καρυάς(Βλασσόπουλος) : Φατούρος, Ρεκατσίνας, Γούλας, Παπάς (89' Ρομπότης), Najeraj, Χαλκιόπουλος, Νταλάρδας, Γιαπλές (74' Βλάχος) , Μπουρσινος, Σταύρου, Σκέμπι

Έκθεση εικόνων