Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2016 22:45

Τον «σκότωσε» ένα... δικό του παιδί – ΠΣ Πρέβεζα vs Τηλυκράτης 0-1

Ο Τηλυκράτης Λευκάδας πέρασε με το «διπλό» από το «Αθανασία Τσουμελέκα», επικρατώντας του ΠΣ Πρέβεζα με σκορ 1-0, για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Α' ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Το ποδοσφαιρικό θέαμα δεν ήταν καλό, σε ένα «δύσκολο» αγωνιστικό χώρο, που δεν επέτρεπε στους παίκτες των δύο ομάδων, να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους. Ο Τηλυκράτης πήρε τους τρεις βαθμούς, χάρη σε μία εκτέλεση φάουλ, ενός «παιδιού» της Πρέβεζας, του Κώστα Δημουλιά.

IMG 0558

«Ζωντανή» ήταν η ατμόσφαιρα στις εξέδρες με τους οργανωμένους φιλάθλους του ΠΣ Πρέβεζα να δημιουργούν ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα στο ξεκίνημα της αναμέτρησης.

IMG 0605

Ο Τηλυκράτης στα πρώτα 30 λεπτά πήρε την κατοχή της μπάλας και πίεσε την εστία του Αλ. Λιάσκου, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες για γκολ.

Στο 4' ο γκολκίπερ των γηπεδούχων «νίκησε» σε τετ-α-τετ το Μακρυγιάννη και η μπάλα κατέληξε κόρνερ. Στο 21' ο Δημουλιάς με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και στη συνέχεια πήγε στον πάγκο των φιλοξενούμενων και αφιέρωσε το γκολ στον προπονητή της ομάδας του Άγγελο Μπέκα. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο ΠΣ Πρέβεζα προσπάθησε να «απαντήσει» με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σο, περίπου από τη γραμμή της σέντρας, όμως ο Σκιαδάς απέκρουσε το «παραθυράκι» της εστίας του σε κόρνερ. Στο 30' ο Γ. Καταγής σέντραρε και ο Σ. Καταγής με προβολή απείλησε εκ νέου την εστία του Αλ. Λιάσκου (άουτ).

IMG 0610

Οι «κιτρινόμαυροι» έπαιξαν στην αντεπίθεση στο 40', αλλά το δυνατό σουτ του Μπρούβα μέσα από την περιοχή, προσέκρουσε στο πόδι του Λ. Καταγή και έφυγε άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε λιγότερες αξιόλογες φάσεις και για τις δύο ομάδες. Στο 49' ο Ντιό έστειλε τη μπάλα με γυριστό σουτ αρκετά εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σκιαδά, ενώ ο ΠΣ Πρέβεζα διαμαρτύρεται για υπέρ του πέναλτι στο 70'. Ο Μπόμπορης διεκδίκησε τη μπάλα από τους Λ. Καταγή και Σκιαδά μέσα στην περιοχή του, είχε επαφή με τον τερματοφύλακα του Τηλυκράτη, ωστόσο τόσο ο α' βοηθός, όσο και ο ρέφερι της αναμέτρησης έδειξαν «παίζετε».

IMG 0636

Στο 79' με απευθείας εκτέλεση κόρνερ ο Ορφανός έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι της εστίας του ΠΣ Πρέβεζα.

 

Αποδοκιμασίες, χειροκροτήματα και παραλίγο... καβγάς

 IMG 0637

 

  • Στο 86' ο Κώστας Δημουλιάς αντικαταστάθηκε από τον προπονητή του. Τη στιγμή της αλλαγής αρκετές ήταν οι αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του, αλλά αρκετοί ήταν και οι φίλαθλοι που τον χειροκρότησαν, με τον ίδιο να ανταποδίδει.

 

  • Στο 83' ο Ρίππης διέκοψε προσωρινά το ματς για ένα μπουκάλι που έπεσε από την εξέδρα στον αγωνιστικό χώρο.

 

  • Στο 90' ο Γκίνι είχε αψιμαχία με τον Γ. Καταγή, με αποτέλεσμα οι δύο παίκτες να δεχθούν από μία κίτρινη κάρτα. Για τον παίκτη του ΠΣ Πρέβεζα ήταν δεύτερη και αποβλήθηκε.

 

 IMG 0622

Διαιτητής: Ρίππης

Βοηθοί: Τριανταφύλλου – Σίσκας

 

ΠΣ Πρέβεζα (Βασιλειάδης): Αλ. Λιάσκος, Τουργέλης, Ριστάνης (46' Ρ. Λιάσκος), Καράκης, Ντιό, Τσιόκας (85' Σπυρόπουλος), Μπρούβας, Σο, Γκίνι, Μπόμπορης, Καρίπογλου.

Τηλυκράτης Λευκάδας (Μπέκας): Σκιαδάς, Σκαμνέλος, Μπουρδούβαλης, Καταγής Λ., Ιασωνίδης, Καταγής Σ., Μακρυγιάννης (60' Περιστέρης), Καταγής Γ., Σιδέρης, Δημουλιάς (86' Θειακός), Ορφανός.

 

 ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Δημήτρης Πάτσης, Παναγιώτης Τσόγκας

 

 

Έκθεση εικόνων