Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016 19:27

Η ανδρική ομάδα της Νικόπολης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε χθες η ομάδα ανδρών του Σ.Κ. Νικόπολη, σε μια ζεστή εκδήλωση.

Σε μια χρονιά που «τρέχει» αγωνιστικά καλύτερα από κάθε άλλη χρονιά αφού η ΝΙΚΟΠΟΛΗ διεκδικεί και τα έξι (6) πρωταθλήματα που συμμετέχει, οι ευχές που ανταλλάχτηκαν μεταξύ μελών διοικητικού συμβουλίου, προπονητών και αθλητών «έδειχναν» αισιοδοξία αλλά παράλληλα «ωριμότητα» και σύνεση.

DSC08656

Ο πρόεδρος Λάκης Καρασαβόγλου προλόγισε και προχώρησε στην κοπή της πίτας. Τυχεροί της βραδιάς οι Ντίνος Τσιτσώνης και Μιχάλης Παπαμιχαήλ. Παράλληλα ο πρόεδρος, σε συνεννόηση με το γενικό αρχηγό Γιώργο Τσουμελέκα ανακοίνωσε και την «έκτακτη» χορηγία του φίλου της ομάδας Ντίνου Ξεμολιάρη από το Βερολίνο.

DSC08654

Οι εκλεκτοί θαλασσινοί μεζέδες (προσφορά του ιχθυοπωλείου του Γιώργου Τσουμελέκα), «φτιαγμένοι» από το χέρι του μάστορα στο ψήσιμο Κώστα Μυριούνη, το εκλεκτό κρασί, η καλή μουσική και η τέλεια παρέα έκαναν τη βραδιά υπέροχη. Βέβαια και η καταπληκτική πίτα (προσφορά του μέλους του δσ της ομάδας Μάνθου Δέσκα) από το φούρνο του Donald «έκλεισε» τις γεύσεις της συνάντησης.

DSC08648

Οι τυχεροί της εκδήλωσης «κέρδισαν» μια μηχανή για καφέ espresso (προσφορά του καταστήματος ΓΕΥΣΗ & ΑΡΩΜΑ των αδελφών Καρασαβόγλου), μια μπλούζα lacoste (προσφορά του μέλους του δσ της ομάδας Μιχάλη Λαϊνά) και πολλά ψάρια (μια φορά την εβδομάδα και μέχρι το τέλος της περιόδου από το ιχθυοπωλείο του γενικού αρχηγού.

Η νέα συνάντηση «έκλεισε» για τις 8 του Μάη.

Δελτίο τύπου

Έκθεση εικόνων