Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 29 Απριλίου 2016 13:20

Συμμετοχή δρομέων του Συλλόγου Δρομέων Πρέβεζας σε διοργανώσεις ανά την Ελλάδα (photo)

Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος Δρομέων Πρέβεζας:

«Ο Σύλλογος Δρομέων Πρέβεζας θα ήθελε να συγχαρεί τους αθλητές και τις αθλήτριές του που συμμετείχαν σε σειρά αγώνων από την αρχή του έτους. Ο πρώτος αγώνας για φέτος ήταν ο 19Ος Μπιζάνιος Δρόμος, στις 14 Φεβρουαρίου στα Ιωάννινα, όπου ο σύλλογος συμμετείχε με περίπου 30 αθλητές και αθλήτριες.

Ο επόμενος αγώνας ήταν ο 9ος Ημιμαραθώνιος «Μιχάλης Κούσης», στις 28 Φεβρουαρίου στο Αγρίνιο, όπου ο Γιάννης Μάρκος και ο Σπύρος Περδικάρης διακρίθηκαν καταλαμβάνοντας την 2η και 3η θέση αντίστοιχα της γενικής κατάταξης στον παράλληλο αγώνα των 10 χιλιομέτρων.

dromesi11

Στη συνέχεια, στις 20 Μαρτίου, περισσότεροι από 10 αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου πήραν μέρος στον 9ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο «Καλαμπάκα- Τρίκαλα» και στον παράλληλο αγώνα των 6 χλμ που πραγματοποιήθηκε την ίδια ημέρα στα Τρίκαλα.

Μια βδομάδα αργότερα, στις 27 Μαρτίου, ο σύλλογος συμμετείχε με περισσότερους από 20 αθλητές και αθλήτριες στον 2ο Ημιμαραθώνιο Άρτας και στους παράλληλους αγώνες των 5 χιλιομέτρων τρέξιμο, 5 χιλιομέτρων περπάτημα και στον παιδικό αγώνα 1000 μέτρων. Στον 2ο Ημιμαραθώνιο Άρτας διακρίθηκε η αθλήτρια του συλλόγου μας Μαρία Χρήστου, η οποία κατέλαβε την τρίτη θέση στην ηλικιακή της κατηγορία στις γυναίκες. Επίσης, την ίδια ημέρα ο σύλλογος είχε συμμετοχή και στο RUN GREECE στη Λάρισα.

dromeis2

Τέλος, 4 αθλητές του Συλλόγου πήραν μέρος στον 11ο Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος», στις 3 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη. Στον εν λόγω αγώνα διακρίθηκε ο αθλητής του συλλόγου Γιάννης Πέππας με χρόνο 2:54:35 καταλαμβάνοντας την 1η θέση στην ηλικιακή του κατηγορία και την 16 θέση στη γενική κατάταξη, σε σύνολο 1442 αθλητών που τερμάτισαν.

Ο Σύλλογος Δρομέων Πρέβεζας έχει προγραμματίσει να λάβει μέρος και σε επόμενους αγώνες. Για να συμμετέχει κάποιος σε έναν αγώνα δεν είναι απαραίτητο να είναι δρομέας μεγάλων αποστάσεων καθώς οι περισσότερες διοργανώσεις περιλαμβάνουν παράλληλους αγώνες 5 χιλιομέτρων. Όποιος ή όποια θέλει να λάβει μέρος σε κάποιον από τους επόμενους αγώνες μαζί με τον Σύλλογο Δρομέων Πρέβεζας και να δοκιμάσει τη χαρά της συμμετοχής σε έναν αγώνα δρόμου μπορεί να επικοινωνήσει με τον σύλλογο στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Η εγγραφή στον Σύλλογο Δρομέων Πρέβεζας δεν έχει κανένα οικονομικό κόστος.

 

Το ΔΣ του Συλλόγου Δρομέων Πρέβεζας».

 

Έκθεση εικόνων