Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 11 Ιουνίου 2016 17:07

Στην Πρέβεζα ο προπονητής των κλιμακίων της Γερμανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου Όλιβερ Κουν (pics+vid)

Σεμινάριο για εν ενεργεία και μη προπονητές, παλαίμαχους ποδοσφαιριστές , αλλά και για όποιον ενδιαφέρεται να εμπλουτίσει τις γνώσεις του στον τομέα της προπονητικής στο ποδόσφαιρο, διοργανώνεται το Σαββατοκύριακο στο ξενοδοχείο Kanali Hotel στην Πρέβεζα.

Εισηγητές του σεμιναρίου είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γερμανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (DFB), υπεύθυνος του προγράμματος προώθησης και ανάπτυξης ταλέντων στο κρατίδιο της Βάδης Βυρτεμβέργης, πρώην προπονητής της εθνικής ομάδας Futsal της Γερμανίας, Oliver Kuhn, και ο ελληνικής καταγωγής προπονητής και διευθυντής της ακαδημίας ποδοσφαίρου MTV Στουτγγάρδης, KFA, Georgios Metaxarakis.

IMG 1777

Τα θέματα του διήμερου σεμιναρίου περιέχουν θεωρία και πρακτική και έχουν σχέση με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και το ποδόσφαιρο για παιδιά και νέους.

Η διοργάνωση γίνεται υπό την αιγίδα του Αχέροντα Καναλακίου.

IMG 1760

Το πρωί του Σαββάτου έγινε η επίσημη έναρξη του σεμιναρίου, όπου ο Μπάμπης Στούπας, Γενικός Αρχηγός του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, ανέφερε:

«Εμείς ως ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου αποφασίσαμε να βοηθήσουμε στην υλοποίηση αυτής της ιδέας, γιατί έτσι πιστεύουμε ότι βάζουμε ένα λιθαράκι στη βελτίωση του επιπέδου του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Όλοι όσοι βρισκόμαστε εδώ υπηρετούμε το ποδόσφαιρο στις μικρές ηλικίες, ασχολούμαστε με τα παιδιά που η αθλητική τους ενασχόληση είναι το ποδόσφαιρο. Έτσι κι αλλιώς χωρίς τις μικρές ηλικίες δεν υπάρχει μέλλον σε κανένα τομέα.

Η διοργάνωση και η επιμέλεια αυτής της εκδήλωσης ανήκει σε δύο ανθρώπους, τον Τάκη Ντούρο και τον Παναγιώτη Καραμούτσιο.

IMG 1757

Οι εισηγητές είναι δύο άνθρωποι του ποδοσφαίρου που προέρχονται από μία προηγμένη ποδοσφαιρικά χώρα, τη Γερμανία, με τις τόσες επιτυχίες σε εθνικό και συλλογικό επίπεδο.

Στο τέλος του διημέρου πιστεύω ότι όλοι θα είμαστε πιο ‘’γεμάτοι’’ ποδοσφαιρικά». 

 

 

 

 

Έκθεση εικόνων