Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016 02:20

«Πλημμύρισε» κιτρινόμαυρες φανέλες το ΔΑΚ Πρέβεζας – Φόρος τιμής στο Στάθη Παρούση (pics)

Μία γιορτή του μπάσκετ με τη «σφραγίδα» του ΣΚ Νικόπολη Πρέβεζας διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης στο ΔΑΚ Πρέβεζας, στο πλαίσιο της λήξης των προπονήσεων των αγωνιστικών τμημάτων του συλλόγου για τη σεζόν 2015-2016.

IMG 1876

Μοιράστηκαν μετάλλια σε όλα τα παιδιά της «κιτρινόμαυρης» ακαδημίας και τιμήθηκαν οι πρωταθλήτριες ομάδες των Ανδρών και του Μίνι 2002.

IMG 2155

Οι παίκτες της ανδρικής ομάδας της Νικόπολης δεν ξέχασαν το συμπαίκτη και φίλο τους Στάθη Παρούση, που έφυγε νωρίς από κοντά μας, και έσπευσαν να του αφιερώσουν τον τίτλο πηγαίνοντας κοντά στο μεγάλο πανό-εικόνα του, που στέκει στο ΔΑΚ Πρέβεζας.

Στο περιθώριο της γιορτής το λόγο πήρε ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής Θεόδωρος Μυζίκος, ο οποίος αναφέρθηκε στην αγωνιστική παρουσία των τμημάτων και κάλεσε όλους τους γονείς να στηρίξουν την προσπάθεια της Νικόπολης.

IMG 2020

IMG 1909

Ο Πρόεδρος του συλλόγου Λ. Καρασαβόγλου ανέφερε μεταξύ άλλων: «Βλέπουμε μπροστά μας τους αυριανούς πρωταθλητές της Νικόπολης, τα παιδιά της ακαδημίας μας. Είχαμε βάλει στόχο δύο πράγματα εντός διετίας: Να πετύχουμε την άνοδο και να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο. Τα καταφέραμε και τα δύο και μάλιστα σε ένα χρόνο. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους αθλητές και τον κόσμο και μακάρι και την επόμενη χρονιά να ζήσουμε επιτυχίες. Εύχομαι όλοι να αγκαλιάσουν το σύλλογο και όλα τα προβλήματα θα τα λύσουμε συλλογικά».

IMG 2074

IMG 1971

Η διοίκηση απευθύνει επίσης κάλεσμα συσπείρωσης σε όποιον έχει τη διάθεση να σταθεί δίπλα στην ομάδα, εν’ όψει και της νέας σεζόν που θα βρει τη Νικόπολη στη Γ’ Εθνική.

IMG 2119

IMG 2105

IMG 1992

 

Έκθεση εικόνων