Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 28 Ιουνίου 2016 15:36

Νέα πνοή στον ΠΣ Πρέβεζα-Εκλέχτηκε το νέο ΔΣ

Νέο ξεκίνημα με αρκετά νέα πρόσωπα κάνει ο ΠΣ Πρέβεζα, αφού στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας συγκροτήθηκε το 7μελές συμβούλιο που θα αναλάβει να τρέξει άμεσα τα διοικητικά θέματα για τη σεζόν 2015-16.

IMG 8702b

Η εικόνα της Γενικής Συνέλευσης της Δευτέρας δεν θύμιζε σε τίποτα τις συνελεύσεις των περασμένων ετών, όπου αναζητούνταν εναγωνίως μέλη για να στελεχώσουν το ΔΣ, αφού μέσα σε λίγα λεπτά αναδείχθηκε το ΔΣ που θα απαρτίζεται από τον Θοδωρή Πετρόπουλο, τον Θωμά Πεπόνη, την Ευτυχία Γκιοσά, τον Θωμά Βασίλα, τον Θωμά Μωραΐτη, τον Γιώτα Λαμπρακούλη και τον Μάνθο Δέσκα.

IMG 8676

Μέσα στον Ιούλιο θα γίνει νέα συνέλευση για να γίνει τροποποίηση του καταστατικού για τη μετονομασία της ομάδας και παράλληλα θα γίνουν εκλογές για την εκλογή συμπληρωματικών τακτικών μελών στο ΔΣ αλλά και αναπληρωματικών μελών.

IMG 8685

Ο κ. Πετρόπουλος έκανε ένα μίνι απολογισμό για την περασμένη σεζόν υπογραμμίζοντας πως το ΔΣ έκανε μεγάλη προσπάθεια για να μην πάει η ομάδα στο Β' τοπικό και παράλληλα να πραγματοποιήσει μια αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα, όπως και έγινε. «Φέτος βλέπω μια νέα πνοή. Είμαι από το 2009 στην ομάδα και πρώτη φορά νιώθω μια χαρά, μια ικανοποίηση που βλέπω καινούργια άτομα, που θέλουν να μπουν στην ομάδα, θέλουν να ασχοληθούν και να φτάσουμε τον ΠΑΣ Πρέβεζα εκεί που πραγματικά του αξίζει» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πετρόπουλος, ενώ ο κ. Πεπόνης από την πλευρά έκανε ένα ευρύτερο κάλεσμα στους παρευρισκόμενους αλλά και σε όλους τους φίλους της ομάδας να συνταχθούν στο πλευρό της ομάδας σε αυτή τη νέα προσπάθεια.

Έκθεση εικόνων