Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2016 22:00

Απολογισμός του 5ου "3on3 Basketball Tournament Σ. Κ. Νικόπολη Πρέβεζας"

13924935 555118214673784_477035531690882060_n

Το 5ο 3on3 τουρνουά μπάσκετ που τελεί υπό την αιγίδα του Σ.Κ. Νικόπολη Πρέβεζας έφτασε στο τέλος του.

Η φετινή διοργάνωση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, αφού κατάφερε να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον περισσότερων από 3000 θεατών, οι οποίοι καθημερινά προσέρχονταν να παρακολουθήσουν το τουρνουά, και 99 ομάδων όλων των κατηγοριών. Ενδεικτικά να αναφερθεί ότι περισσότεροι από 400 αθλητές προερχόμενοι από διάφορες περιοχές της Ελλάδας (Πρέβεζα, Ιωάννινα, Άρτα, Ηγουμενίτσα, Φιλιππιάδα, Καναλακι, Λευκάδα, Αγρίνιο, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα, Τρίκαλα, Καρδίτσα κ.ά) συμμετείχαν σε ένα από τα μεγαλύτερα μπασκετικά event του καλοκαιριού προσφέροντας ένα γεμάτο 7ήμερο μπασκετικής δράσης στους φίλους του αθλήματος στα γήπεδα μπάσκετ "Στάθης Παρούσης" του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πρέβεζας.

13925302 555118158007123_6816208320612907834_n

Την φετινή χρονιά παρευρέθηκαν στο τουρνουά μεγάλα ονόματα απο τον χώρο της καλαθοσφαίρισης, τα οποία έχουν γράψει την δική τους ιστορία στον χώρο τους αθλήματος. Οι προπονητές Βαγγέλης Αλεξανδρής και Σούλης Μαρκόπουλος, ο βετεράνος διεθνής καλαθοσφαιριστής Ευθύμης Ρεντζιάς, οι διαιτητές Α1 Εθνικής Κατηγορίας Κωνσταντίνος Μητσόπουλος και Αναστάσιος Πηλοΐδης και ,τέλος,ο έφορος της Εθνικής ομάδας Ανδρών και πρόεδρος της Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε Κωνσταντίνος Νικάκης, τίμησαν με την παρουσία τους το τουρνουά.

13913566 555101084675497_1123659750072130287_o

Επίσης, το Σάββατο 6 Αυγούστου διεξήχθη στα γήπεδα μπάσκετ "Στάθης Παρούσης" ολιγόλεπτος αγώνας μπάσκετ μεταξύ των βετεράνων αθλητών καλαθοσφαίρισης της Πρέβεζας και των Ιωαννίνων. Ήταν μία ιδιαίτερη στιγμή για το τουρνουά, καθώς συνευρέθηκαν στο ίδιο γήπεδο για λίγη ώρα αθλητές που έχουν προσφέρει πολλά στο μπάσκετ της Ηπείρου. Τον αγώνα σφύριξαν οι δύο διαιτητές Α1 Εθνικής Κατηγορίας, κ.κ. Μητσόπουλος και Πηλοΐδης. Παρευρέθησαν και παρακολούθησαν το παιχνίδι οι Δήμαρχοι των δύο πόλεων, κ.κ. Μπέγκας και Μπαΐλης.

IMG 1723

Το φετινό 3on3 «έδειξε» και το κοινωνικό του πρόσωπο. Καθ' όλη την διάρκεια του τουρνουά υπήρχε κουτί οικονομικής ενίσχυσης της οικογένειας του 11χρονου συμπολίτη μας Αλέξανδρου. Επιπλέον, την προσπάθεια αυτη στήριξαν σημαίνοντα πρόσωπα απο τον χώρο της καλαθοσφαίρισης , καθώς και οι επίσημοι προσκεκλημένοι του τουρνουά, οι οποίοι διέθεταν διάφορα δώρα - εμφανίσεις που δίνονταν υπό μορφή δημοπρασίας στο κοινό. Το ποσό που συγκεντρώθηκε μέσω της αμέριστης στήριξης του κοινού ανήλθε στα 1300 ευρώ, ποσό το οποίο θα δοθεί στην οικογένεια του μικρού Αλέξανδρου.

Επίσης, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η οργανωτική επιτροπή του τουρνουά αποφάσισε να στηρίξει την προσπάθεια και το έργο του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Πρέβεζας. Καθ' όλη την διάρκεια του τουρνουά υπήρχε στο χώρο της γραμματείας του τουρνουά κουτί συγκέντρωση φαρμάκων και ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία θα δοθούν στους πρόσφυγες που διαμένουν στο κέντρο φιλοξενίας "Πετροπουλάκης" στην Φιλιππιάδα.

13958230 555100821342190_8297931667475444054_o

Το "3on3 Basketball Tournament Σ.Κ. Νικόπολη Πρέβεζας" έχει γίνει πλέον θεσμός για την πόλη της Πρέβεζας, αποτελώντας το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στο χώρο της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Ελλάδας και χρόνο με το χρόνο "μεγαλώνει".

Ως οργανωτική επιτροπή του τουρνουά οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Ιατρικό Σύλλογο Πρέβεζας και ιδίως τους ιατρούς κ.κ. Δήμα Θωμά, Αποστόλου Απόστολο, Αναγνώστου Νίκο, Δήμου Απόστολο, Χρήστου Γιώργο. Ευχαριστούμε, επίσης, τους φυσικοθεραπευτές κ.κ. Καβάγια Νίκο, Αμάραντο Αναστάσιο, Φονταρά Αθανάσιο. Αμφότεροι κάλυπταν ιατροφαρμακευτικά την διοργάνωση καθ όλη την διάρκειά της. Ευχαριστούμε, τέλος, το ΕΚΑΒ Πρέβεζας για την ετοιμότητα στην οποία βρίσκονταν όλες τις μέρες του τουρνουά και για την ολιγόλεπτη παρουσίαση πρώτων βοηθείων που διοργάνωσε την Πέμπτη 4 Αυγούστου στα γήπεδα Μπάσκετ " Στάθης Παρούσης" μπροστά σε κοινό και συμμετέχοντες.

 IMG 1692

Το φετινό τουρνουά στήθηκε και οργανώθηκε με την βοήθεια μίας μεγαλης μερίδας εθέλοντων, οι οποίοι τόσο πριν την έναρξη του τουρνουά όσο και κατά την διάρκειά του με την όρεξή τους και την συνεχή προσπάθειά τους συνετέλεσαν στο να στηθεί μία φανταστική διοργάνωση. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους εθελοντές του φετινού τουρνουά μας οι οποίοι είναι: Γιώργος Σουλιώτης, Άγγελος Σουλιώτης, Δήμητρα Γιαννούλη, Χρήστος Μπέλλος, Παναγιώτης Ζώης, Κωνσταντίνος Ντούσιας, Δημήτρης Αθανασίου, Λευτέρης Λαϊνάς, Άλκης Μποντίνας, Αλέξανδρος Λιόντος, Αλεξάνδρα Σουλιώτη, Όλγα Σουλιώτη, Δανάη Σουλιώτη, Βασίλης Μπούντας, Γιάννης Μπαλτάς, Κωνσταντίνος Δόνος, Χρυσάνθη Σουλιώτη, Δημήτρης Χατζιάρας, Γιάννης Χατζιάρας, Σπύρος Λαϊνάς, Σπύρος Μπουτόπουλος, Αιμιλία Καρασαβόγλου, Γρηγόρης Τσεκούρας, Δημήτρης Βαβέτσης, Δήμητρα Μυζίκου, Λίνα Σταμάτη, Ρούλα Χύτη, Στέλλα Αναγνώστου, Μαρίνα Νούσια.

13934760 555114024674203_6857414755436217969_n

Η φετινή διοργάνωση δεν θα είχε τέτοια επιτυχία χωρίς την σημαντική βοήθεια των χορηγών μας. Αρχικά, ευχαριστούμε θερμά τον μεγάλο χορηγό του φετινού τουρνουά, το Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής DONALD, για την πολύτιμη συνεισφορά του στην διεξαγωγή του φετινού τουρνουά. Ευχαριστούμε, επίσης, θερμά τους υπόλοιπους χορηγούς της φετινής διοργάνωσης, οι οποίοι ήταν: το CANDYBAR, τα νερά ΚΩΣΤΗΛΑΤΑΣ, τα γαλακτοκομικά προϊόντα ΣΥΡΡΑΚΟ της οικογένειας Τέφα, το ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑ, την σχολή οδηγών ΖΑΚΑΣ, το PREVERE cafe, το κατάστημα ρούχων ΛΑΪΝΑΣ, το cafe-bar BARRIO, την εταιρεία ΜΠΟΝΤΙΝΑΣ ΘΩΜΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε., την ACS COURIER Πρέβεζας, το κατάστημα οπτικών ΣΤΑΘΗΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, το cafe - bar ΡΟΛΟΪ, την εταιρεία RENAULT - αντιπροσωπεία ΖΗΚΙΔΗΣ, το κατάστημα ψαριών ΤΣΟΥΜΕΛΕΚΑΣ, το ΚΤΕΛ Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ, το cafe- bar ΚΥΑΝΗ ΑΚΤΗ, τον βρεφονηπιακό σταθμό ΟΝΕΙΡΟΤΟΠΟΣ, το ΑΒ Food Market Πρέβεζας - Λιόντος, το cafe-bar ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ, το κατάστημα ΜΕΛΙΦΕΡΑ, το cafe-bar ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ, το Greekelodeon Party, το beach bar ΙΟΝΙΟ, το MEZZO cafe, το κομμωτήριο ΑΚΗΣ, το bar NONAME.

Ευχαριστούμε, επίσης, θερμά τους χορηγούς επικοινωνίας του φετινού τουρνουά, οι οποίοι κάλυπταν επικοινωνιακά το φετινό τουρνουά. Αυτοί ήταν: το Atpreveza, το Energy Media Group ( Prevezatoday, Prisma 91.6, Rythmos 89.3, Prismaradio.gr), η Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας 87.9, το Prevezaposto, το JOINSPORTS.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά, αρχικα, την συντακτική ομάδα του ATPREVEZA, η οποία μας έφερε σε επικοινωνία και καταφέραμε να διαφημίσουμε το τουρνουά μας στα μεγαλύτερα δημοσιογραφικά δίκτυα της χώρας, όπως την Era sport, τον ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο, τα site πανελλήνιας εμβέλειας sport24 και gazzeta κλπ.

Ευχαριστούμε επίσης τον ραδιοφωνικό σταθμό Prisma 91.6 για το πολύ όμορφο ραδιοφωνικό σποτ που δημιούργησε για το το τουρνουά μας.

Ευχαριστούμε το Prevezabest που καλυψε επικοινωνιακά το τουρνουά τόσο πριν από την έναρξή του όσο και καθ όλη την διάρκειά του.

Τέλος, ευχαριστούμε τον τηλεοπτικό σταθμό HΠΕΙΡΟΣ TV1 για τις δύο τηλεοπτικές συνεντεύξεις που παραχωρήσαμε πριν την έναρξη του τουρνουά.

Τα γήπεδα μπάσκετ " Στάθης Παρούσης" δεν θα παρουσίαζαν σήμερα την εικόνα που έχουν χωρίς την μεγάλη βοήθεια που προσέφεραν καθημερινά επι ένα μήνα ο κύριος Βλαδίμηρος Μουρατάς και ο κύριος Σταμάτης (ελαιοχρωματιστής του Δήμου Πρέβεζας). Οφείλουμε να τους ευχαριστήσουμε θερμά, καθώς οι εργασίες αποκατάστασης που έγιναν στα γήπεδα, συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή του φετινού τουρνουά.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και ορισμένα πρόσωπα ατομικά για την πολύτιμη βοήθεια τους να φέρουμε σε πέρας την φετινή διοργάνωση. Ευχαριστούμε, λοιπόν, θερμά τους : Θεόδωρο Μυζίκο, Λάκη Καρασαβόγλου, Ιωάννη Γιαμά (Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Πρέβεζας), ΑΧΕΡΩΝ ΜΠΕΤΟΝ (Νάστας Μάρκος), Μάκη Μπέλλο, Μιχάλη Λαϊνά, Σπύρο Σταύρακα, Μιχάλη Στασινό, ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ Α.Ε. (Πάνος Μπουτόπουλος), Βασίλη Γιάπρο, ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας (Κάρτσακλα Θωμά), ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ, Νίκος Τρομπούκης, Αναστάσιο Δράκο, Ανδρέα Αναστασόπουλο, Ηλία Ιωάννου, Νικόλαο Μίχο, Παναγιώτη Ρεμπή, Σπύρο Σουλιώτη, Θεόδωρο Ροντογιάννη, Χρήστο Αργυρό, Γιώργο Δούβλη, Στέφανο Πάσχο, Μάριο Μιχαήλ, τον Δημήτρη Κοντό και την παρέα του για τα φανταστικά γκράφιτι που δημιούργησαν στο χώρο των γηπέδων, την Ήλια Δράκου και τον Νίκο Κάππη που "έτρεχαν" το κυλικείο του τουρνουά.

Ευχαριστούμε, επίσης, την ΚΑΕ ΑΡΗΣ και την ΚΑΕ ΠΑΟΚ για τα δώρα που έκαναν στο τουρνουά μας.

Να ευχαριστήσουμε πολύ τον Δήμο Πρέβεζας για την σημαντική βοήθειά του στην επισκευή των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πρέβεζας. Από τον Δήμο Πρέβεζας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους αντιδημάρχους της πόλης μας και τους εντεταλμένους συμβούλους σε θέματα αθλητισμού και πολιτισμού για την πολύτιμη βοήθεια τους, καθώς επέλυαν άμεσα οποιοδήποτε πρόβλημα ανέκυπτε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της φετινής διοργάνωσης.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον προπονητή Χρήστο Μασλαρινό και τον διαιτητή Α1 εθνικής κατηγορίας Κωνσταντίνο Μητσόπουλο για την βοήθειά τους να έρθουμε σε επικοινωνία και να παρευρεθούν στο τουρνουά μας μεγάλα ονόματα από τον χώρο της καλαθοσφαίρισης.

Να ευχαριστήσουμε θερμά τον διαιτητή Β' Εθνικής Κατηγορίας Μπάσκετ, κ. Αλέξανδρο Ζιώγα, για την σημαντική βοήθειά του στην διεξαγωγή του φετινού τουρνουά.

Ευχαριστούμε όλους τους φίλους του μπάσκετ που καθημερινά παρευρίσκονταν στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πρέβεζας και παρακολουθούσαν με αμείωτο ενδιαφέρον το πρόγραμμα του τουρνουά.

13925035 555118324673773_6999603842288835227_n

Τέλος, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 6ο "3on3 Basketball Tournament Σ.Κ. Νικόπολη Πρέβεζας", το οποίο αναμένεται να είναι πολύ καλύτερο και με περισσότερες εκπλήξεις!

Εκ μέρους της οργανωτικής Επιτροπής,

Αποστόλης Σουλιώτης

Αλκίνοος – Θωμάς Κωνής

Νίκος Τζώρας

  1. ΡΟΗ-ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

title1 -- Διαβάστε επίσης... --

Πολιτική

02 Μαϊος 2024
Στην Πρέβεζα αναμένεται να βρεθεί την Τρίτη 7 Μαΐου ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα επισκεφτεί την Πάργα, το Νοσοκομείο της Πρέβεζας
30 Απριλίου 2024
Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας του Δημάρχου στο δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας, η οποία ως διαδικασία ...
30 Απριλίου 2024
Συνέντευξη Τύπου, όπου παρουσιάστηκαν οι 42 υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της στην εκλογική “μάχη” της 9ης Ιουνίου, παραχώρησε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ...
27 Απριλίου 2024
Σφοδρή κριτική στον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας άσκησε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης από την Πρέβεζα, ...
24 Απριλίου 2024
Στην Πρέβεζα θα βρεθεί την Παρασκευή ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης. Σύμφωνα με την πρόσκληση της Νομαρχιακής Επιτροπής Πρέβεζας, ...

Ήπειρος

30 Απριλίου 2024
Συνελήφθη χθες (29-04-2024) το μεσημέρι στην Καστοριά από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για παραβάσεις της νομοθεσίας για την προστασία των
30 Απριλίου 2024
Το Γεωπάρκο Βίκου-Αώου τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Γης, που έχει καθιερωθεί να εορτάζεται κάθε χρόνο στις 22 Απριλίου, με μια ειδική εκπαιδευτική ...
30 Απριλίου 2024
Στη διεθνή έκθεση ψηφιακής τεχνολογίας και καινοτομίας Beyond, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη Θεσσαλονίκη συμμετείχε η Περιφέρεια Ηπείρου. ...
25 Απριλίου 2024
Στην Περιφέρεια Ηπείρου γνωστοποιήθηκαν σήμερα νέες απόπειρες απάτης ιδιωτών που έχουν συναλλαγές με τις Οικονομικές της Υπηρεσίες. Οι άγνωστοι ...
24 Απριλίου 2024
Από το Τμήμα Υγείας Ζώων της Δ/νσης Κτηνιατρικής Περιφέρειας Ηπείρου ανακοινώνεται ότι στις Περιφερειακές Ενότητες Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων και μικρού ...

Αθλητισμός

23 Απριλίου 2024
Την 3η θέση στα 400 μέτρα εμπόδια κατέκτησε η Κυριακή Τσαούση στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Κλασσικού Αθλητισμού ΓΕ.Λ. – ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας – Κύπρου 2024. Η αθλήτρια του Δημήτρη Γεωργοπέτρη
22 Απριλίου 2024
Στα πλαίσια του διασυλλογικού πρωταθλήματος Κ16, που έγινε στα Γιάννενα τις 20/4/24 η Χαρά Γέρου σημείωσε τη 5η καλύτερη επίδοση της τελευταίας ...
15 Απριλίου 2024
Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Πρέβεζας-Λευκάδας απέστειλε την παρακάτω συγχαρητήρια ανακοίνωση: Θερμά συγχαρητήρια !!!!στους συλλόγους ...
12 Απριλίου 2024
Στο δημοτικό στάδιο “Αθανασία Τσουμελέκα” θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Απριλίου ο τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ανάμεσα στον Ερμή ...
03 Απριλίου 2024
Από την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων(Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) Πρέβεζας, ανακοινώνεται ότι στα πλαίσια των Πανελλήνιων Αγώνων ΓΕ.Λ. & ...

Πολιτισμός

25 Απριλίου 2024
  Κρατήσεις στο : 2682089789, 6909963253 ή με μήνυμα στην σελίδα του Diem στο Instagram και στο Facebook!
25 Απριλίου 2024
Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Η Πρέβεζα στα Οθωμανικά αρχεία», συνδιοργανώνει το Ίδρυμα Ακτία Νικόπολις και η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας την ...
24 Απριλίου 2024
Ο Δήμος Πρέβεζας διοργανώνει Εκδήλωση για τον Εορτασμό της Παγκόσμια Ημέρα Χορού το Σάββατο 27 Απριλίου 2024 και ώρα 18:30 π.μ στην Πλατεία ...
25 Απριλίου 2024
  Κρατήσεις στο : 2682089789, 6909963253 ή με μήνυμα στην σελίδα του Diem στο Instagram και στο Facebook!

Τα εν οίκω

16 Αυγούστου 2022
Γάμος ή βάπτιση. «Έκρηξη» συναισθημάτων χαράς και συγκίνησης. Συναισθήματα που «γεννούν» αναμνήσεις και εικόνες που διατηρούνται για μια ζωή. Συναισθήματα που «γεννούν» εικόνες χαραγμένες στις ψυχές
01 Ιανουαρίου 2024
Το www.atpreveza.gr σας εύχεται καλή χρονιά, με υγεία, δημιουργικότητα, αγάπη και αλληλεγγύη. Να είστε δυνατοί και θα τα λέμε και τη νέα χρονιά ...
25 Αυγούστου 2023
Θεοφάνους και Ιωνίας στην Πρέβεζα. Σαν ασπρόμαυρη καρτποστάλ! Περίπατος, με φόντο το νεοκλασικό κτίριο που στέκει ακόμη να θυμίζει μία Πρέβεζα, που ...
16 Αυγούστου 2022
Γάμος ή βάπτιση. «Έκρηξη» συναισθημάτων χαράς και συγκίνησης. Συναισθήματα που «γεννούν» αναμνήσεις και εικόνες που διατηρούνται για μια ζωή. ...
09 Νοεμβρίου 2015
Ενοικιάζεται επιπλωμένη γκαρσονιέρα, 34 τ.μ., στον 2ο όροφο πολυκατοικίας επί της οδού Ζαλόγγου στην Πρέβεζα. Πληροφορίες στο τηλ. 6937453006. ...

GUEST

15 Μαρτίου 2024
Του Δημήτρη Βασιλείου* Από την, δημοσιευμένη στον Τύπο, έκθεση του Ο.Η.Ε. : το τετράμηνο Οκτώβρης 2023 – Φλεβάρης 2024 στη Γάζα σκοτώθηκαν περισσότερα από 12.300 παιδιά, ενώ την τετραετία
12 Μαρτίου 2024
Απευθύνω αυτή την επιστολή, την οποία παρακαλώ να δημοσιεύσετε για να ρίξω λίγο φως – όσο περνάει από το χέρι μου – στην Ελλάδα που υπάρχει, εκεί έξω ...
11 Μαρτίου 2024
Γράφει ο Χαράλαμπος Ν. Μακρής Αεροπόρος Γλύπτης Τυχαίνει να υπάρχει μία συγχρονικότητα, που σχετίζεται με το θέμα, αυτό το διάστημα στον ...
22 Φεβρουαρίου 2024
Του Δημήτρη Βασιλείου* ‘Ίσως θυμάστε το χιουμοριστικό ερώτημα του παλιού τραγουδιού της κατοχής, που μας το γνώρισε ο Πάνος Τζαβέλας και έλεγε: ...
02 Φεβρουαρίου 2024
Του Δημήτρη Κατηνιώτη Ο Αμβρακικός Κόλπος στα βορειοδυτικά της Ελλάδας υπήρξε από την αρχαιότητα περιοχή σημαντικής ναυτικής και ναυτιλιακής ...

Αθλητισμός

Κοινωνία

03 Μαϊος 2024
  Οπως κάθε χρόνο με επίκεντρο το Σαϊτάν Παζάρ, το Ναό του Αγίου Χαραλάμπους αλλά και κάθε γωνιά του Ιστορικού Κέντρου θα αναβιώσει το έθιμο της Πρώτης Ανάστασης. Μόλις η καμπάνα του
03 Μαϊος 2024
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Νικοπόλεως και Πρεβέζης, στο κοιμητήριο Πρέβεζας θα τελεστεί η ακολουθία του Επιταφίου σήμερα Μεγάλη ...
02 Μαϊος 2024
Τον περασμένο Οκτώβριο με ρεπορτάζ μας (δείτε εδώ) είχαμε αναδείξει τα σοβαρά προβλήματα στα τείχη του Κάστρου του Αγ. Ανδρέα, και ειδικότερα στο ...
02 Μαϊος 2024
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Πρέβεζας, εκφράζει την έντονη και κατηγορηματική αντίθεση του στις ρυθμίσεις του νομοσχεδίου για το νέο «Δικαστικό Χάρτη». ...
02 Μαϊος 2024
Για απαράδεκτη και προσβλητική τροπολογία κάνει λόγο η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας αναφερόμενη στην απόφαση της κυβέρνησης για ...

Πολιτική

02 Μαϊος 2024
Στην Πρέβεζα αναμένεται να βρεθεί την Τρίτη 7 Μαΐου ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα επισκεφτεί την Πάργα, το Νοσοκομείο της Πρέβεζας
30 Απριλίου 2024
Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας του Δημάρχου στο δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας, η οποία ως διαδικασία ...
30 Απριλίου 2024
Συνέντευξη Τύπου, όπου παρουσιάστηκαν οι 42 υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της στην εκλογική “μάχη” της 9ης Ιουνίου, παραχώρησε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ...
27 Απριλίου 2024
Σφοδρή κριτική στον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας άσκησε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης από την Πρέβεζα, ...
24 Απριλίου 2024
Στην Πρέβεζα θα βρεθεί την Παρασκευή ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης. Σύμφωνα με την πρόσκληση της Νομαρχιακής Επιτροπής Πρέβεζας, ...

Πολιτισμός

25 Απριλίου 2024
  Κρατήσεις στο : 2682089789, 6909963253 ή με μήνυμα στην σελίδα του Diem στο Instagram και στο Facebook!
25 Απριλίου 2024
Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Η Πρέβεζα στα Οθωμανικά αρχεία», συνδιοργανώνει το Ίδρυμα Ακτία Νικόπολις και η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας την ...
24 Απριλίου 2024
Ο Δήμος Πρέβεζας διοργανώνει Εκδήλωση για τον Εορτασμό της Παγκόσμια Ημέρα Χορού το Σάββατο 27 Απριλίου 2024 και ώρα 18:30 π.μ στην Πλατεία ...
25 Απριλίου 2024
  Κρατήσεις στο : 2682089789, 6909963253 ή με μήνυμα στην σελίδα του Diem στο Instagram και στο Facebook!

Στήλες

06 Ιουλίου 2012
Αραβικές δυνάμεις υπό τον Λόρενς της Αραβίας και τον βεδουίνο Αούντα Ιμπού Ταγί καταλαμβάνουν το λιμάνι της Άκαμπα από τους Οθωμανούς Τούρκους στις 6 Ιουλίου 1917, κατά τη διάρκεια της αραβικής
26 Ιουνίου 2012
Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Γιουγκοσλαβίας απορρίπτει τις διακηρύξεις ανεξαρτησίας της Σλοβενίας και της Κροατίας. Αρχίζει ο Πόλεμος των Δέκα ...
21 Ιουνίου 2012
Σκάνδαλο της Κτηματικής Τράπεζας της Ελλάδας ξεσπά στις ΗΠΑ, με συλλήψεις σε διάφορες πόλεις της Αμερικής, για παράνομες καταθέσεις 700 εκατομμυρίων ...
19 Ιουνίου 2012
Οι Έλληνες συντρίβουν τους Βούλγαρους στη μάχη Κιλκίς - Λαχανά, κατά τη διάρκεια του Β' Βαλκανικού Πολέμου, στις 19 Ιουνίου 1913. Η μάχη ξεκίνησε ...
16 Ιουνίου 2012
Παρουσία στενών συγγενών, λίγων φίλων και εκπροσώπων των πολιτικών κομμάτων, χωρίς επικήδειους λόγους, κηδεύτηκε στο νεκροταφείο Παιανίας στις 16 ...