Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2017 18:28

Θα «καεί» η Πάργα για το Κύπελλο του Απόλλωνα – Αφιερωμένο στον Γιάννη Κλοτσώνη και τους φιλάθλους… (photos+vid)

Ο Απόλλων Πάργας επικράτησε με σκορ 2-1 στο «Αθανασία Τσουμελέκα» του Πανλευκάδιου στον τελικό της διοργάνωσης και στέφθηκε κυπελλούχος της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας για τη σεζόν 2016-2017.

IMG 9607

Μετά το τέλος του αγώνα ο ποδοσφαιριστής των Παργινών Πολυχρόνης Τόρες, αφιέρωσε εκπροσωπώντας και τους συμπαίκτες του, το τρόπαιο στον κόσμο της Πάργας και στον Πρόεδρο της ομάδας Γιάννη Κλοτσώνη.

Ο Πανλευκάδιος «πάτησε» καλύτερα στο γήπεδο στα πρώτα 25 λεπτά της αναμέτρησης. Στο 24’ ο Χ.Ζ. Κοκόλης πήρε τη μπάλα από τον Μπρούβα και έκανε την παράλληλη σέντρα, με αποδέκτη τον Τσομπάι, ο οποίος με πλασέ σε κενή εστία έκανε το 1-0.

IMG 9577

Ο Απόλλων όμως είχε την ψυχραιμία να αντιδράσει και μάλιστα σε έναν τελικό. Στο 31’ ο Βαρτζιώτης με ένα εξαιρετικό σε εκτέλεση τεχνικό πλασέ άφησε «άγαλμα» τον Κότση και ισοφάρισε σε 1-1. Η ανατροπή, που έδωσε τελικά και το Κύπελλο στους Παργινούς ολοκληρώθηκε στο 45’. Ο Μπιστιόλης έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Μηλιώνης με γυριστή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-2 (τυπικά γηπεδούχος ο Πανλευκάδιος).

IMG 9642

Ο Πανλευκάδιος μπήκε στο γήπεδο για να τα παίξει όλα για όλα στο δεύτερο ημίχρονο, την ώρα που ο Απόλλωνας έδωσε χώρο στον αντίπαλό του, με τον Μουστάκα να οργανώνει καλύτερα τη μεσαία γραμμή του.

IMG 9813

Στο 54’ σε σουτ του Καταγή η μπάλα έφτασε στο «πεδίο δράσης» του Μπρούβα μέσα στην περιοχή της Πάργας, αλλά μόνος του με την εστία ο επιθετικός του Πανλευκάδιου δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα όπως θα ήθελε (άουτ). Στο 72’ διπλή προσπάθεια του Καταγή εξουδετέρωσε ο Σκάρπος, ενώ στο 77’ σημειώθηκε μία φάση, που ίσως έκρινε και το τελικό αποτέλεσμα. Η μπάλα με ένα περίεργο γκελ ξεγέλασε τον Τριάντο, ο Μηλιώνης προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία, ωστόσο ο κεντρικός αμυντικός του Πανλευκάδιου τον ανέτρεψε, με αποτέλεσμα να δεχθεί την κόκκινη κάρτα (τελευταίος παίκτης). Στο 83’ και το 89’ αντιστοίχως οι Μάρκος ( κεφαλιά-απόκρουση σε σουτ του Κολουβού) και Ευαγγέλου (κόρνερ - σε σέντρα-σουτ του Τσομπάι), έσωσαν «πάνω στη γραμμή» την ομάδα τους και κράτησαν το υπέρ του Απόλλωνα σκορ.

IMG 9801

Στο 90’ ο Μάρκος αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα και αποβλήθηκε.

MVP του τελικού έπειτα από ψηφοφορία των δημοσιογράφων αναδείχθηκε ο Σάκης Μιλιώνης

IMG 9759

Διαιτητής: Ζιώγας

Βοηθοί: Ποντίκης – Τσόγκας

IMG 9781

ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ (Κατηφόρης): Κότσης, Κοκκόλης Χ.Σ. (71’ Κολοβός), Σπανός (81’ Κούτσικος), Βλάχος, Τριάντος, Φλούδας, Κοκόλης Χ.Ζ., Μπρούβας, Τσομπάι, Μοράλες (46΄ Καταγής), Δημουλιάς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ (Μουστάκας): Σκάρπος, Μπιστιόλης, Μάρκος, Βαρτζιώτης (60’ Βέκιος), Γκόγκα, Τόρες (89’ Τζαφέρι), Ντίσιος, Βάσιος, Σιδέρης (76’ Ευαγγέλου), Μηλιώνης, Gllucad.

 

Δείτε παρακάτω βίντεο με δηλώσεις των δύο προπονητών, καθώς και ποδοσφαιριστών (Κούτσικος, Τόρες).

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Δημήτρης Πάτσης, Παναγιώτης Τσόγκας



Έκθεση εικόνων